Azmin sonucu :)

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Sevindim adınıza :)

Video sadece sahibi tarafından yüklenmişti şuan 1.000.000 gösterimi var. Ben sahibinden daha ilgi çekici başlıkla girdim şuan 500K benim gösterim ve benim başlık + logoyla 5-6 video daha yüklemiş zekiler :D

Youtube işi 10/4 şans üzerine kurulu aslında. Bu videonun patlaması tahminimce 2-3 güne dinecektir tekrar günlük 5-10$ a döneceğim yeni bir video bulamazsam :)

5 gün sürse 7500 dolar rahat kaldırırsın inş :)

yav bu eski kanal görünümünde tepeye nasıl ayrıetten resim ekleniyor onu söylermisin?

1365523909-clip-13kb.png

videoyu nerden buldunuz acaba..bildiginiz ozel kaynak siteler varmidir..

Gerçekten hatırlamıyorum ama youtube önerilen videolar olması muhtemel

Sevindim adınıza :)

Video sadece sahibi tarafından yüklenmişti şuan 1.000.000 gösterimi var. Ben sahibinden daha ilgi çekici başlıkla girdim şuan 500K benim gösterim ve benim başlık + logoyla 5-6 video daha yüklemiş zekiler :D

Youtube işi 10/4 şans üzerine kurulu aslında. Bu videonun patlaması tahminimce 2-3 güne dinecektir tekrar günlük 5-10$ a döneceğim yeni bir video bulamazsam :)

ben sana olacakları özetleyeyim,

Bu videonun sahibi görmezse eğer;
Yarın 9'a kadar adsense 3000'in üzerine gelir (inşallah) (gece 12-7 arası daha da çoşar, ayrıca bazı yerlerde paylaşılır trende girdiği için daha da gider)
Yarında güzel hit alırsın bi 600 - 700 dolar muhtemel sonrada butun ay boyunca 50-100 dolar civarlarında dolaşırsın. Hesabını sen yap, aç sahibinden.com'u :)))

Bu videonu kimseye söyleme, kanalındada başka videolar vardıysa sil onları başka kanal aç. (10.000 altı izlenimi olanlası sil özellikle) Bu video durduğu sürece aylar sonra bile sana her daim günde 5 dolar getirmeye devam edecektir. Bunu garantiye al :)

tesekkurlerr...ugur bey gordunuzmu..demekki soyleniyormus..herkesi kendiniz gibi bilmeyin...

Kolay gelsin devam edin. Sende bul gel hemen burada paylaş benim öyle ahım şahım bi kazancım yokki günde 1 ila max 3 usd bunuda haber kanalından alıyorum sen başla önerilen videoları çekip yüklemeye.

uyarın vs yoksa olur ama partner kanal mantıklı iş değil. Sırf tasarımı için almana gerek yok.
Biraz partner kanalla alakalı araştırma yaparsan goreceksin. Ayrıca yeni başlayanlara önerilen bişey değil. Hatta yeni olmayanlar bile kaçıyor, öyle diyeyim sana :)

demekki telifin kanala kazanc acisindan bir zarari yok

ben sana olacakları özetleyeyim,

Bu videonun sahibi görmezse eğer;
Yarın 9'a kadar adsense 3000'in üzerine gelir (inşallah) (gece 12-7 arası daha da çoşar, ayrıca bazı yerlerde paylaşılır trende girdiği için daha da gider)
Yarında güzel hit alırsın bi 600 - 700 dolar muhtemel sonrada butun ay boyunca 50-100 dolar civarlarında dolaşırsın. Hesabını sen yap, aç sahibinden.com'u :)))

Bu videonu kimseye söyleme, kanalındada başka videolar vardıysa sil onları başka kanal aç. (10.000 altı izlenimi olanlası sil özellikle) Bu video durduğu sürece aylar sonra bile sana her daim günde 5 dolar getirmeye devam edecektir. Bunu garantiye al :)

Şuan 2000$ oldu zaten sabah 10:00 a kadar dediğin gibi 3000 bulur hocam az çok tecrübem oldu benimde :p

Önerin üzerine 50 video sayısını 35 e çektim. İhtar veya telif yiyebilecek tüm videoları sildim umarım kabus yaşatmaz google :)

Teşekkürler yardımların için

Maşallah hocam Rabbım daha çok verır ınsallah..

Re: Cevap: Azmin sonucu :)

Sorumu tam anlayamamışsın gösterdiğin yerden sadece arkaplan ekleniyor. Tepeye ayrı olarak resim ekleyemiyoruz.

Usta sanırım yukarıya banner ve url resmi eklemeyi sormuşsun o normal kanallarda olmuyor,partnerli kanallarda oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri