Azmin Yeni Zaferi - PlatoMedya FESHEDİLDİ

• Kullanıcı fataL1ty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fataL1ty

Yasaklanmış
catssfw.jpg

http://www.youtube.com/user/PlatoMedya

Dizici ve FGA'nın ve diğer arkadaşlarımızın yardımıyla bir zafere daha ulaştık. Kendi olmadığı videolara AdRev adı altında telif yollayarak tek tek sildiriyordu videoları. Çoğu kişinin ekmeğiyle oynadı günde 3-5$ kazanan kanalları bile kapandı bu karaktersizin sayesinde.Ne diyeyim hayırlı olsun.

Bi şerefsiz daha azaldi piyasada....

Süper bir haber böyle insanlar milletin emeği ile oynuyor kanalları kapandı ohhh hasss oldu diyelim beter olsun diyelim birde unutmadan kapak olsun (:

Yaptigimiz sey Yayinlarin oldugu kanalin birlikte telif haklarini korumak icin calistigi sirkete iletmekti durumu. Onlarda bizleri hakli bulup telif yolladi videolarina. Bu sebeple birden cok telif alip kanali kapandi. Bu sirketi Serkan(Muslera06) bulmus idi. Bu danisman firma cogu kanal ile calisiyor. Aslinda bu o kisiye verilmis bir cezadan cok bundan sonra dizi yukleyeceklere de bir uyari niteligindedir. Resmi olarak artik Danisman firmalar TV'ler ile anlasip tum telif atma yetkisini aliyorlar. Boylece kanal zaman kaybetmiyor, yapimci zaman kaybetmiyor ustelik sirf bu isle ugrasan bir ekip neredeyse tum gun telif yolluyorlar.

Biz bu sirket(ler) ile bire bir irtibata gectik ve kendilerine ulasma sansimiz var. Bu sebeple Adrev ve benzeri partner kanallarin arkasina saklanip 3. taraf icerik verdiren cakallari bildirin . En yakin zamanda kanallari kapattirilacaktir.

Yaptigimiz sey Yayinlarin oldugu kanalin birlikte telif haklarini korumak icin calistigi sirkete iletmekti durumu. Onlarda bizleri hakli bulup telif yolladi videolarina. Bu sebeple birden cok telif alip kanali kapandi. Bu sirketi Serkan(Muslera06) bulmus idi. Bu danisman firma cogu kanal ile calisiyor. Aslinda bu o kisiye verilmis bir cezadan cok bundan sonra dizi yukleyeceklere de bir uyari niteligindedir. Resmi olarak artik Danisman firmalar TV'ler ile anlasip tum telif atma yetkisini aliyorlar. Boylece kanal zaman kaybetmiyor, yapimci zaman kaybetmiyor ustelik sirf bu isle ugrasan bir ekip neredeyse tum gun telif yolluyorlar.

Biz bu sirket(ler) ile bire bir irtibata gectik ve kendilerine ulasma sansimiz var. Bu sebeple Adrev ve benzeri partner kanallarin arkasina saklanip 3. taraf icerik verdiren cakallari bildirin . En yakin zamanda kanallari kapattirilacaktir.

Aynısını ben yazıyordum sayfayı yeniledim FGA arkadaşımız yapmış , Bi kaç gündür serkan abi ile iletişim içindeyim , bende sizleri uyarmak istiyorum , Ben dahil dizi işlerinden uzaklaşmaya çalışıyorum , FGA arkadaşımın dediklerini iyi okuyun , eger varsa kanalınızda abone vs en azından onları kurtarın .

Ek olarakta şunları eklemeden geçemicem gün geçtikçe ytpara.com'un sesi dahada gür çıkmaya başlıyor , ytpara.com ailesinden biriyle ugraşan kişi en sonunda sert bi kayaya çarpıyor . Sonuç olarak yapılan uyarıları dikkate almayınca elde kalan tek şey "hiç birşey" oluyor :) Sizleri seviyorum ytpara.com ailesi , bizimle oldugunuz sürece bu forumdan bi birey oldugunuz sürece hakkınızı aramaktan asla korkmayın .

---------- Mesaj saat 15:43:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:58 civarında gönderildi. ----------

Harbiden bu videoyu kim yaptı :D

Sunu eklemeden gecemeyecegim biz ytpara olarak sadece danisman firmaya gerekli bilgileri verdik durum ile onlar ilgilendiler. Biz haksizligi onlemek icin araci olduk o kadar. Burada o kisiyi sikayet eden herkesin payi vardir. Ellerinize saglik.

bana bakmayın ben yapmadım videoyu :) bu arada forum çok yavaş zar zor açtım konuyu.

Haha:D !
Böyle birşey oldumu tekrar forumca hareket edelimde "BAN BAN BAN"

helal olsun arkadaşlar bir zafer daha tebrikler size :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri