Azmin Zaferi

Bu bysasa kim ise meşhur bir arkadaş galiba
Ama melesef ben değilim bizede bir yardım etse keşke
Yolun Açık Gözüküyor
Tebrik Ederim
Sağ ol deniz abi ne demek istediğini anlamadım 2.satırda ne demek istedin deniz abi?Çok teşekkkür ederim :)

Evet zaten bu işte geleceğe yönelik çalışıyorum kazandığım paraları köşede biriktiricem hocam.

Zaten yardım etmedi gibi bir cümle kullanmadım [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] [MENTION=12575]bio33[/MENTION] [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] ve birçok abim daha kolumdan tuttu.Ayriyetten bu tepkinizi anlamadım.Bu aşamadan sonrası sizi ilgilendirmez bana her yardım eden ücretsiz yardım etmedi [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] burak abi ile ses eşleşeni geçme taktiği ile bir başka taktiği takas ederek anlaştık.Her şey yaşla alakalı değil yani onu anlatmak istiyorum.Ayriyetten sadece ben yardım almadım bazı ablalarımın abilerimin kolundan da tuttum ve tutuyorum.

Teşekkür ederim hocam :)

skype verin hocam konuşalım :)

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun :)

Teşekkür ederim hocam elbet siz de kazanacaksınız :)
Başarılarından dolayı tebrik ederim. Bu yaşta bu parayı kazandığın için kendin ile gurur duymalısın ailene bir katkıda bulunduğun için benim 16 yaşımda başladığım versiyonum gibi görüyorum seni ama ben reel de çalışırdım sen sanalda sonuç sen daha kârlısın :) daha çok kazanman dileğiyle. Ayrıca yardımların için ayrıca teşekkür ederim.

paşa paşa :) helal sana..
Biraz geç oldu hocam ama teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Başarılarından dolayı tebrik ederim. Bu yaşta bu parayı kazandığın için kendin ile gurur duymalısın ailene bir katkıda bulunduğun için benim 16 yaşımda başladığım versiyonum gibi görüyorum seni ama ben reel de çalışırdım sen sanalda sonuç sen daha kârlısın :) daha çok kazanman dileğiyle. Ayrıca yardımların için ayrıca teşekkür ederim.
Önemli değil soner abi sen de sağ ol :)

Akıl yaşta değil baştadır sözünü layıkıyla yerine getiren dostumuz [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri