Azure Deneme Süresi Bitmesine Rağmen

toprakakn

Kayıtlı Üye
Merhaba;

Azure üyeliğini sanal kart ile haziran ayında almıştım. Deneme süresinin Temmuzun 21 inde bitmesi gerekiyordu. Satın aldığım sanal kartı aldıktan sonra zaten iptal ettirmiştim. Lakin 22 Temmuzda sanal kartın iptal olmasına rağmen üyelik yenilenmiş ve bitme süresi 22 Ağustos olarak güncellenmiş. Microsoftun bir açığımıdır bu yoksa bilmediğim baska birsey mi var?
Teşekkürler.

750 saat değilmiydi vds nin yıllık kullanım süresi?

Kullandıkça öde idi sanırım ona geçtiysen aylık faturalandırıyorlar.

aynı sorun bendede vardı, dedim heralde bir ay daha uzattılar, en son 1 mail daha gelmiş kapattık diye :D

Bnde zar zor azure alıyorum 2 gün sonra hesabı iptal ediyolar durduk yere siz nasıl başarıyosunuZ kullanmayı

bende 2 haftada 4-5 defa azure aldım nedense hepsı 2 gun ıcınde kapanıyor,makıne ozellıklerı dusuk olmasına ragmen kredısı bıtıcekde pek bısey yaptıgım yok,geçen aylarda nerdeyse 1 ay bıle suruyordu sımdı ıse 48 saat bıle geçmeden sureklı kapanıyor bu ışe bı anlam vermış deılım

bende 2 haftada 4-5 defa azure aldım nedense hepsı 2 gun ıcınde kapanıyor,makıne ozellıklerı dusuk olmasına ragmen kredısı bıtıcekde pek bısey yaptıgım yok,geçen aylarda nerdeyse 1 ay bıle suruyordu sımdı ıse 48 saat bıle geçmeden sureklı kapanıyor bu ışe bı anlam vermış deılım

Biz ayda 1 tane aliyoruz sen 4-5 taneden bahsediyorsun o kadar alirsan herhalde kapatirlar yani :D

Biz ayda 1 tane aliyoruz sen 4-5 taneden bahsediyorsun o kadar alirsan herhalde kapatirlar yani :D

cümleyı yanlış anladın,2 gunde bır kapatıldıgından 4-5 defa aldım dıyorum,yoksa onceden bende 1 ay kullanıyordum bunu,ama sımdı nedense 2 gunde kapanıyor

cümleyı yanlış anladın,2 gunde bır kapatıldıgından 4-5 defa aldım dıyorum,yoksa onceden bende 1 ay kullanıyordum bunu,ama sımdı nedense 2 gunde kapanıyor

İlginç ben yanlış anlamışım eğer öyle olsaydı diyecektim fazla hesabı tespit etmişler ondan kapatmışlar bende şuanlık bir sorun yok 2 gün sonra tekrar alacağım hepte aynı telle doğruluyorum.

Konuda bahsettiğim azure hala aktif. Ufaktan tırsmaya başladım :) Benimle aynı durumda olan var mı?

azurenın deneme hesabı olduğuna emınmısın yoksa,kullandıkça ode ıse sana buyuk fatura çıkabılır dıkkat et

Şu anda deneme hesabı olarak gözükmüyor. Normal hesap statüsünde.

Peki benim o azure yi alırken kullandığım kart şu anda iptal. Fatura adreside yanlıştı zaten. Bu vatandaşlar nereye faturalandıracaklar, ücreti nereden cekecekler?

[MENTION=13420]toprakakn[/MENTION] , konunu baltalamak gibi olmasin ama benim deneme suresi yeni bitti sanal kart olustura bilen arkadas varsa lutfen pm atsin

[MENTION=8062]FaDex[/MENTION] evet hocam hesabım "Kullandıkça Öde" olarak gözüküyor. Tahmini faturada 170 küsür lira. Bug mu var anlamadım gitti :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri