Azure Ücretsiz 1 aylık VDS(Videolu anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Edit...kim ne yapiyorsa yapsin ...bu konuda alinti yapan hiç bir kimse bana pm veya başka bitürlü ulaşmasin...

ArKADAŞLAR KAÇ DEFA YAZDIK AMA HALEN AKILLANMADINIZ YAHU.ÜCRETSİZ VDS , 3 TL YE VDS VB ALMAYIN HESAP BİLGİLERİNİZİ FELAN GİRMEYİN..UNUTMAYIN O VDS YE SERVER SAHİBİ GİREBİLİYOR...Bİ BAKACAN HABERİN YOK ADSENSESİ DEĞİŞMİŞ KANALIN...Bİ BAKACAN ADSNESEYE GİREMİYON HESBAIN ÇALINMIŞ VBVBVB HER ŞEY OLABİLİR....

UNUTMAYIN AYLIK 20-30 TL VDS YE PARA VEREMİYORSAN OLMAZ ZATEN BU İŞ

Microsoftun işi yok bizim vds ye girip bilgilerimizimi çalacak? Windows Azure?

ArKADAŞLAR KAÇ DEFA YAZDIK AMA HALEN AKILLANMADINIZ YAHU.ÜCRETSİZ VDS , 3 TL YE VDS VB ALMAYIN HESAP BİLGİLERİNİZİ FELAN GİRMEYİN..UNUTMAYIN O VDS YE SERVER SAHİBİ GİREBİLİYOR...Bİ BAKACAN HABERİN YOK ADSENSESİ DEĞİŞMİŞ KANALIN...Bİ BAKACAN ADSNESEYE GİREMİYON HESBAIN ÇALINMIŞ VBVBVB HER ŞEY OLABİLİR....

azure'den bişey olmaz.valla 30 liralık vdsde var elimde artık almayı düşünmüyorum.3 liralık vds zaten 10 gün gidiyor çok rahat.ram da çok güçlü,30 liralık vdsde chrome ile utorrent açınca bilgisayar donuyor.hele camtasia tam kitliyor.bununla hem camtasia açık,1 yandan utorrent diğer yandan idm ile dosya çekiyorum.

microsoftun işi yok bizim vds ye girip bilgilerimizimi çalacak? Windows azure?

windows felan bilmem kardeş...forumu inceşeyin nice firmalar vardi güvenilir şimdi hepsi fiss oldu milleti dolandirdilar..ha bu microsoft yaparlarmi ? Bencede yapmazlar ama biz eşşeğimizi sağlam kaziğa bağlamamiz laizm ..nedne peki ? çünkü bizim aylik ne zmaanlar harcadiğimiz ne zorluklarla kazandiğimiz 1-2 bin tl bizim için çok iyi para

sürekli büyük yada kalın harflerle yazmak forum kurallarına aykırı...
ayrıca windows azureden bahsediyoruz burda.vds nin ne olduğunu bilmeyenlerin denemesi için en kolay ve ucuz yol azuredir.

windows felan bilmem kardeş...forumu inceşeyin nice firmalar vardi güvenilir şimdi hepsi fiss oldu milleti dolandirdilar..ha bu microsoft yaparlarmi ? Bencede yapmazlar ama biz eşşeğimizi sağlam kaziğa bağlamamiz laizm ..nedne peki ? çünkü bizim aylik ne zmaanlar harcadiğimiz ne zorluklarla kazandiğimiz 1-2 bin tl bizim için çok iyi para

İlk defa vps kullanmıyorum, deneme amaçlı almak istedim sadece. Ben eşeğimi vpsde değil kendi şahsi bilgisayarımda bile sağlam kazığa bağlarım orasını sen merak etme kardeşim. Ayrıca büyük harf ve renkli yazmakla fark sağlamak istemene şaşırdım...

ilk defa vps kullanmıyorum, deneme amaçlı almak istedim sadece. Ben eşeğimi vpsde değil kendi şahsi bilgisayarımda bile sağlam kazığa bağlarım orasını sen merak etme kardeşim. Ayrıca büyük harf ve renkli yazmakla fark sağlamak istemene şaşırdım...

konu ne sen nedne bahsediyorsun ben burda bilmeyenlere yyardmci olmak adina bişilere dikkat çekmek adina bişiler yazyorum...senin takildiğin yere bak....neyse git sen bildiği yap...burdaki yazımda sana değil genel olarak bir hitap söz konusudur....

---------- Mesaj saat 14:47:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:44:36 civarında gönderildi. ----------

sürekli büyük yada kalın harflerle yazmak forum kurallarına aykırı...
ayrıca windows azureden bahsediyoruz burda.vds nin ne olduğunu bilmeyenlerin denemesi için en kolay ve ucuz yol azuredir.

darall kardşeim kuralları biliyorum teşekkür edeirm uyardığın içinde fakat burdaki olayı anlaman gerekirdi...ayrıca sen bu forumda yokken biz nice kişilerle karşılaştık bedava vds dağıtıp milletin videroalrı çalan adsensenı çalan...ben sanada katıylıroum bu microsoft eywallah ama bunun gibi niceleri var bilmeyen arkadaşlara bazı şeyleri anlatmaya çalştım

konu ne sen nedne bahsediyorsun ben burda bilmeyenlere yyardmci olmak adina bişilere dikkat çekmek adina bişiler yazyorum...senin takildiğin yere bak....neyse git sen bildiği yap...burdaki yazımda sana değil genel olarak bir hitap söz konusudur....

---------- Mesaj saat 14:47:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:44:36 civarında gönderildi. ----------

darall kardşeim kuralları biliyorum teşekkür edeirm uyardığın içinde fakat burdaki olayı anlaman gerekirdi...ayrıca sen bu forumda yokken biz nice kişilerle karşılaştık bedava vds dağıtıp milletin videroalrı çalan adsensenı çalan...ben sanada katıylıroum bu microsoft eywallah ama bunun gibi niceleri var bilmeyen arkadaşlara bazı şeyleri anlatmaya çalştım

madem öyle bende senin anlayacağın tarzda yada diğerlerine konuştuğun tarzda konuşayım....
------------------------------------
bırak şimdi sen burda yokken ayaklarını,madem bende önce burdaydın benden önce kuralları okumuş olmalısın.eski üye kurallara uymayacak diye bir kelimede geçmiyor.forumda başka ücretsiz vds konuları var.bu uyarını o konularda yapmanı ve azure konusunda yanlış bilgilendirme yapmamanı dilerim.

arkadaşlar kalp kırmanın manası yok.arkadaş tedbirli olun diyor bence biraz haklı.zaten vds kullanıyorsanız tarayıcılarınızın geçmişi kaydetmesini kapatın,ya da gizli modda kullanın.adsenseye burdan girmeyin ve not defteri açıp şifre vs kaydetmeyin yeter.

Edit...kim ne yapiyorsa yapsin ...bu konuda alinti yapan hiç bir kimse bana pm veya başka bitürlü ulaşmasin...

Bu ne siddet bu celal hocam.Yazdiklarinizi silip ne haliniz varsa gorun demek eski bir uyeye yakisiyormu? Sahsen ben cok yararlandim sizin eski yazilarinizdan.Kendi adima binlerce kere tesekurler size. Ama bu son yaptiginiz abes oldu biraz.

madem öyle bende senin anlayacağın tarzda yada diğerlerine konuştuğun tarzda konuşayım....
------------------------------------
bırak şimdi sen burda yokken ayaklarını,madem bende önce burdaydın benden önce kuralları okumuş olmalısın.eski üye kurallara uymayacak diye bir kelimede geçmiyor.forumda başka ücretsiz vds konuları var.bu uyarını o konularda yapmanı ve azure konusunda yanlış bilgilendirme yapmamanı dilerim.

ben bu forumda insanlara nasil faydali olurum diye bir çok konuda paylaşim yaptim...arkadaşlara bildiklerimizi anlattik-paylaştik vbvb...vds ye güvenmeyin diyorum ister azure olsun ister başka pok ben sadce azure değil diğer bir çok ücretsiz vds konularindada bu tür buna benzer paylaşim yaptim.vds yi sendne öğrence değilim .ben burda saatlerini-günlerini verip 3-5 kuruş para kazanan arkadaşlarimizin emeği boşa gitmesin diye yazdim bazi açiklamalari sen ise başka pencereden bakiyorsun....bu arada %100 emin olabilirsin bu forumu senden çok daha fazla düşünüyorum,iyiliğini gelişmesini vb bu konuda şüphen varsa gerekli yerlere -kişilere beni sor şimdi dahada fazla uzatma alinti yapma msjimdan işine bak...

---------- Mesaj saat 15:07:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:06:23 civarında gönderildi. ----------

Bu ne siddet bu celal hocam.Yazdiklarinizi silip ne haliniz varsa gorun demek eski bir uyeye yakisiyormu? Sahsen ben cok yararlandim sizin eski yazilarinizdan.Kendi adima binlerce kere tesekurler size. Ama bu son yaptiginiz abes oldu biraz.

güzel kardşeim öle canımı sıktılar ki insaların emekleri boşa gitmesin diye tedbirli olun diye bişiler yazıyorum kendini bilmezler boş boş yorum yapıyorlar bende editledim msjımı kim ne yaparsa yapsın....

Arkadaslar tatliya baglayalim olayi. Dikkatli okursaniz butun yazilari hickimseninde kotu ve art niyet tasimadigini, birbirimize yardim icin ugrastigini anlarsiniz.Ortada yanlis anlasilma olabilir.Hic deyermi bir kalp kirmaya ortada bir kotu niyet vss.. yokken.Relax lutfen.

Kendini bilmezlerden kastım ben isem ki benim yazımın altına yazmıştım, rica ediyorum ne alakası var? "VDS yi senden öğrenecek değiliz" zaten öyle bir tavır takınmışsın bende söyleyeyim internette 1994 yılında çevirmeli ağ modemlerle girmeye başladım. Yaptığım veya yaptırdığım bir yığın internet projeleri mevcut, kiraladığım veya satın aldığım sunucuların ve vps, vds lerin haddi hesabı yok şuana kadarda bir sıkıntı olmadı. Sırf 1 mesaj yazmak için yazdığınız mesaj nerelere geldi, yapmayın lütfen böyle. Saygılar.

Yorumlara katılan tüm üyelerimize seslenmekteyim... Burada modluk yapan arkadaşlar, zamanında çok fazla yorum yapmaktan, seviye atlamış arkadaşlar değiller... Site yönetimi tarafından, seçilmiş ve görevlendirilmiş kişilerdir. Hiç bir üye, hiç bir mod arkadaşıma, konularda, aşalayıcı, karalayıcı, kışkırtıcı, kelimeler veya cümleler kuramazlar * kurmamalılar* ... Üyelerimiz Konu içinde kendilerini haklı görebilirler, bunda bir sorun yok... Üyelerimizin yapacağı iş... forumun şikayet bölümünden veya report tan konuyu yönetime iletmesidir... Yönetim, ama üye ama mod hakkında gereğini yapacaktır... Sanırım üye arkadaşlarımız, mod arkadaşlarımızın yaptığı işi çok kolay sanmaktadır... Eğer durum böyle ise çok büyük bir algı yanılsamısı içindedirler demektir... Binlerce post un 1 dakika da bırakıldığı bir forumda adilane tavırlarla kalp kırmadan forum yönetmek, sanıldığı kadar kolay değildir... Dolayısı ile, şimdiye kadar müsade ettiğim ve mod lara karşı alttan aldığım usluplara bundan sonra tarafımdan kesinlikle müsama gösterilmeyecektir... Buna karşın tüm değerli üyelerin, bizleri yönetime şikayet etme yolları ve hakları vardır...

Herkesin Bilgilerine...
Saygıyla.

Arkadaşlar speed test sonucunu atarmısınız rica etsem?Birde idman ile indirme ve upload hızı nasıl?Birde en fazla kaç tane VDS kurabiliyoruz ve ortalama 1 ay gidiyormu yani erkenden bitme ihtimali varmı yokmu?

merhaba arkdaşlar bugun ııtıbarı ıle deneme suresi bıttı,yenıden maıl adresı ve sanal kart oluşturarak uye oldum ki deneme suresını aktıfletırecekken daha önceden deneme suresnı kullandınız dıye uyarı alıyorm.başka maıl ve sanal kart kullanmama rağmen yenıden deneme suresını aktıf edemedim acaba başka çözüm yolu var mı

merhaba arkdaşlar bugun ııtıbarı ıle deneme suresi bıttı,yenıden maıl adresı ve sanal kart oluşturarak uye oldum ki deneme suresını aktıfletırecekken daha önceden deneme suresnı kullandınız dıye uyarı alıyorm.başka maıl ve sanal kart kullanmama rağmen yenıden deneme suresını aktıf edemedim acaba başka çözüm yolu var mı
farklı cep numarası ıle acıyorsunuz dımı hocam hesabı

Arkadaşlar speed test sonucunu atarmısınız rica etsem?Birde idman ile indirme ve upload hızı nasıl?Birde en fazla kaç tane VDS kurabiliyoruz ve ortalama 1 ay gidiyormu yani erkenden bitme ihtimali varmı yokmu?
Erkenden bıtme ıhtımalı şoyle var yuksek ozellıklte acarsanız daha cabuk vakıtten kapanır, en dusuk ozellıkten 20 e kadar acmıstım dahada devam edılırmı bılmıyorum, ıhtıyacını gıderıcek sekılde acarsan 1 ay gıder

http://i.hizliresim.com/P3YQkb.png

her türlü soru ve sorunda pm atabilirsiniz konuyu hortlatmıs gibi oldum kusura bakmayın da şimdi öyle bi yorumlara baktım da burda bahsettiğimiz firma microsoft arkadaslar çalacak olsalar bilgilerinizi kendi pcnizdede windows kullanıyorsunuz ordan da alma imkanları vardır heralde :) ayrıca ücretsizlere güvenmeyin denilmiş ama para ile aldıklarımıza neden güvenelim ki konuya o yönden bakarsak adamlara verdiğiniz 30 tl 40 tl belki ordan işlem yaptıgınız adsensenizde bunun bin katı var çalacak olan bu 30 lira ödedi çalmayayım dermi demez kimse kusura bakmasın ama ücretli aldıgımız vdsler de de en ufak bi eleştiride elimdeki vdsleri alan oldu hiç bi açıklama yapmadan ben bu işi bırakıyorum deyip vdslerimizi iptal edenler oldu ip si iran (yani engellenmiş)olan vdsleri satan ve sonra bunu değişmeyenler oldu daha neler neler 30 lira verince hersey tamam olmuyo ne yazıkkı karaktersizlik yapacak olan yine yapıyor en azından burası azure ben gönül rahatlıgıyla kullanıyorum 2 3 aydır hiç bir sıkıntıda yok :)

her türlü soru ve sorunda pm atabilirsiniz konuyu hortlatmıs gibi oldum kusura bakmayın da şimdi öyle bi yorumlara baktım da burda bahsettiğimiz firma microsoft arkadaslar çalacak olsalar bilgilerinizi kendi pcnizdede windows kullanıyorsunuz ordan da alma imkanları vardır heralde :) ayrıca ücretsizlere güvenmeyin denilmiş ama para ile aldıklarımıza neden güvenelim ki konuya o yönden bakarsak adamlara verdiğiniz 30 tl 40 tl belki ordan işlem yaptıgınız adsensenizde bunun bin katı var çalacak olan bu 30 lira ödedi çalmayayım dermi demez kimse kusura bakmasın ama ücretli aldıgımız vdsler de de en ufak bi eleştiride elimdeki vdsleri alan oldu hiç bi açıklama yapmadan ben bu işi bırakıyorum deyip vdslerimizi iptal edenler oldu ip si iran (yani engellenmiş)olan vdsleri satan ve sonra bunu değişmeyenler oldu daha neler neler 30 lira verince hersey tamam olmuyo ne yazıkkı karaktersizlik yapacak olan yine yapıyor en azından burası azure ben gönül rahatlıgıyla kullanıyorum 2 3 aydır hiç bir sıkıntıda yok :)

hocam bu azure yi paypal ile alabiliyormuyuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri