Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ArKADAŞLAR KAÇ DEFA YAZDIK AMA HALEN AKILLANMADINIZ YAHU.ÜCRETSİZ VDS , 3 TL YE VDS VB ALMAYIN HESAP BİLGİLERİNİZİ FELAN GİRMEYİN..UNUTMAYIN O VDS YE SERVER SAHİBİ GİREBİLİYOR...Bİ BAKACAN HABERİN YOK ADSENSESİ DEĞİŞMİŞ KANALIN...Bİ BAKACAN ADSNESEYE GİREMİYON HESBAIN ÇALINMIŞ VBVBVB HER ŞEY OLABİLİR....
UNUTMAYIN AYLIK 20-30 TL VDS YE PARA VEREMİYORSAN OLMAZ ZATEN BU İŞ
ArKADAŞLAR KAÇ DEFA YAZDIK AMA HALEN AKILLANMADINIZ YAHU.ÜCRETSİZ VDS , 3 TL YE VDS VB ALMAYIN HESAP BİLGİLERİNİZİ FELAN GİRMEYİN..UNUTMAYIN O VDS YE SERVER SAHİBİ GİREBİLİYOR...Bİ BAKACAN HABERİN YOK ADSENSESİ DEĞİŞMİŞ KANALIN...Bİ BAKACAN ADSNESEYE GİREMİYON HESBAIN ÇALINMIŞ VBVBVB HER ŞEY OLABİLİR....
microsoftun işi yok bizim vds ye girip bilgilerimizimi çalacak? Windows azure?
windows felan bilmem kardeş...forumu inceşeyin nice firmalar vardi güvenilir şimdi hepsi fiss oldu milleti dolandirdilar..ha bu microsoft yaparlarmi ? Bencede yapmazlar ama biz eşşeğimizi sağlam kaziğa bağlamamiz laizm ..nedne peki ? çünkü bizim aylik ne zmaanlar harcadiğimiz ne zorluklarla kazandiğimiz 1-2 bin tl bizim için çok iyi para
ilk defa vps kullanmıyorum, deneme amaçlı almak istedim sadece. Ben eşeğimi vpsde değil kendi şahsi bilgisayarımda bile sağlam kazığa bağlarım orasını sen merak etme kardeşim. Ayrıca büyük harf ve renkli yazmakla fark sağlamak istemene şaşırdım...
sürekli büyük yada kalın harflerle yazmak forum kurallarına aykırı...
ayrıca windows azureden bahsediyoruz burda.vds nin ne olduğunu bilmeyenlerin denemesi için en kolay ve ucuz yol azuredir.
konu ne sen nedne bahsediyorsun ben burda bilmeyenlere yyardmci olmak adina bişilere dikkat çekmek adina bişiler yazyorum...senin takildiğin yere bak....neyse git sen bildiği yap...burdaki yazımda sana değil genel olarak bir hitap söz konusudur....
---------- Mesaj saat 14:47:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:44:36 civarında gönderildi. ----------
darall kardşeim kuralları biliyorum teşekkür edeirm uyardığın içinde fakat burdaki olayı anlaman gerekirdi...ayrıca sen bu forumda yokken biz nice kişilerle karşılaştık bedava vds dağıtıp milletin videroalrı çalan adsensenı çalan...ben sanada katıylıroum bu microsoft eywallah ama bunun gibi niceleri var bilmeyen arkadaşlara bazı şeyleri anlatmaya çalştım
Edit...kim ne yapiyorsa yapsin ...bu konuda alinti yapan hiç bir kimse bana pm veya başka bitürlü ulaşmasin...
madem öyle bende senin anlayacağın tarzda yada diğerlerine konuştuğun tarzda konuşayım....
------------------------------------
bırak şimdi sen burda yokken ayaklarını,madem bende önce burdaydın benden önce kuralları okumuş olmalısın.eski üye kurallara uymayacak diye bir kelimede geçmiyor.forumda başka ücretsiz vds konuları var.bu uyarını o konularda yapmanı ve azure konusunda yanlış bilgilendirme yapmamanı dilerim.
Bu ne siddet bu celal hocam.Yazdiklarinizi silip ne haliniz varsa gorun demek eski bir uyeye yakisiyormu? Sahsen ben cok yararlandim sizin eski yazilarinizdan.Kendi adima binlerce kere tesekurler size. Ama bu son yaptiginiz abes oldu biraz.
farklı cep numarası ıle acıyorsunuz dımı hocam hesabımerhaba arkdaşlar bugun ııtıbarı ıle deneme suresi bıttı,yenıden maıl adresı ve sanal kart oluşturarak uye oldum ki deneme suresını aktıfletırecekken daha önceden deneme suresnı kullandınız dıye uyarı alıyorm.başka maıl ve sanal kart kullanmama rağmen yenıden deneme suresını aktıf edemedim acaba başka çözüm yolu var mı
Erkenden bıtme ıhtımalı şoyle var yuksek ozellıklte acarsanız daha cabuk vakıtten kapanır, en dusuk ozellıkten 20 e kadar acmıstım dahada devam edılırmı bılmıyorum, ıhtıyacını gıderıcek sekılde acarsan 1 ay gıderArkadaşlar speed test sonucunu atarmısınız rica etsem?Birde idman ile indirme ve upload hızı nasıl?Birde en fazla kaç tane VDS kurabiliyoruz ve ortalama 1 ay gidiyormu yani erkenden bitme ihtimali varmı yokmu?
her türlü soru ve sorunda pm atabilirsiniz konuyu hortlatmıs gibi oldum kusura bakmayın da şimdi öyle bi yorumlara baktım da burda bahsettiğimiz firma microsoft arkadaslar çalacak olsalar bilgilerinizi kendi pcnizdede windows kullanıyorsunuz ordan da alma imkanları vardır heraldeayrıca ücretsizlere güvenmeyin denilmiş ama para ile aldıklarımıza neden güvenelim ki konuya o yönden bakarsak adamlara verdiğiniz 30 tl 40 tl belki ordan işlem yaptıgınız adsensenizde bunun bin katı var çalacak olan bu 30 lira ödedi çalmayayım dermi demez kimse kusura bakmasın ama ücretli aldıgımız vdsler de de en ufak bi eleştiride elimdeki vdsleri alan oldu hiç bi açıklama yapmadan ben bu işi bırakıyorum deyip vdslerimizi iptal edenler oldu ip si iran (yani engellenmiş)olan vdsleri satan ve sonra bunu değişmeyenler oldu daha neler neler 30 lira verince hersey tamam olmuyo ne yazıkkı karaktersizlik yapacak olan yine yapıyor en azından burası azure ben gönül rahatlıgıyla kullanıyorum 2 3 aydır hiç bir sıkıntıda yok
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.