cecenistan
Yasaklanmış
paypalla alamazsınız, sadece kredı ve sanal kart ıle temın edebılırsınızhocam bu azure yi paypal ile alabiliyormuyuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paypalla alamazsınız, sadece kredı ve sanal kart ıle temın edebılırsınızhocam bu azure yi paypal ile alabiliyormuyuz ?
denemedim ama sanmıyorum.alırken ödeme seçenekleri çıkıyor zaten orda paypal görmedim ben ama gözümden kaçmıs ihtimalide ufakta olsa varhocam bu azure yi paypal ile alabiliyormuyuz ?
ozellıklerını fazla acıp bırden fazlada rdp yaparsan durdururlar tabıAldiktan 3 gun sonra hesap durdu bilmiyorum ne oldu
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
merhaba arkdaşlar bugun ııtıbarı ıle deneme suresi bıttı,yenıden maıl adresı ve sanal kart oluşturarak uye oldum ki deneme suresını aktıfletırecekken daha önceden deneme suresnı kullandınız dıye uyarı alıyorm.başka maıl ve sanal kart kullanmama rağmen yenıden deneme suresını aktıf edemedim acaba başka çözüm yolu var mı
Güzel paylaşım ve anlatım için teşekkürler. Sayenizde ilk defa deneme fırsatı buldum. Sanal makine kuruluyor bakalım kullanabilecek miyim?
Hocam nasıl almayı başardınız ben kaç kez denedim olmadısanal kart oluşturdum olmadı kredi kartımı bile girdim kabul etmedi sürekli eklediğim kayıt bilgileri kırmızı uyarı veriyor

Arkadaşlar sistem seçeneklerinde 56 GB Ram li olan sistemi seçince bize verdiği 360 TL kredi daha erken mi tükeniyor ?
VDS nin bitmesine 1 günü kaldı sanal kart oluşturamadığım için k.kartı bilgilerimi girmiştim. Şimdi ekstra para çekmemesi için ne yapmam gerekiyor ?
evet bende o şekilde girdim. ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar? bu şekilde bir ayı dolupta otomatik parası çekilen veya çekilmesini engelleyen oldu mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.