Azure Ücretsiz 1 aylık VDS(Videolu anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
randıman varmı beyler? yanı normalden farklımı? normal hızın kaç katı? güvenlı bişe mi? kullanan arakdaşlar yorumlar neler? sorunsuz iş yapıyormu azure denen şey

Aldiktan 3 gun sonra hesap durdu bilmiyorum ne oldu

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eline sağlık [MENTION=4325]minnos[/MENTION] ne güzel anlatmışsın harfiyen izledim yaptıklarını ve bi tane açtım ama uzak masaüstünden bi şey anlamadım yabancı dil ve bu tarz şeylere uzak olduğumdan yardımcı olabilirmisin?

merhaba arkdaşlar bugun ııtıbarı ıle deneme suresi bıttı,yenıden maıl adresı ve sanal kart oluşturarak uye oldum ki deneme suresını aktıfletırecekken daha önceden deneme suresnı kullandınız dıye uyarı alıyorm.başka maıl ve sanal kart kullanmama rağmen yenıden deneme suresını aktıf edemedim acaba başka çözüm yolu var mı

aynı sorunla karşı karşıyayım,butun herşeyı oluşturdum sunucuyu kurmaya gelınce deneme surenızı kullandınız uyarsı alıyorum.
Gecen ayda aynı oldu duzeldı hemen o dk ıcınde ama sımdı saatler oldu aynı sorunla karşılaşıyorum

bu konuda kımsenınbılgısı yok mu,tekrar bır hesap daha oluşturayım dedım,başka pc,başka sanal kart,başka telefon denememe ragmen yınede deneme suresnı kullandınız dıye uyarı alıyorm ne yaptıysam hesap açamadım,bu sorun ıle karşılaşan yok mu hıç

mesajım bulunsun. zamanım olunca inceleyeceğim...

Güzel paylaşım ve anlatım için teşekkürler. Sayenizde ilk defa deneme fırsatı buldum. Sanal makine kuruluyor bakalım kullanabilecek miyim?

Güzel paylaşım ve anlatım için teşekkürler. Sayenizde ilk defa deneme fırsatı buldum. Sanal makine kuruluyor bakalım kullanabilecek miyim?

Hocam nasıl almayı başardınız ben kaç kez denedim olmadı :) sanal kart oluşturdum olmadı kredi kartımı bile girdim kabul etmedi sürekli eklediğim kayıt bilgileri kırmızı uyarı veriyor

Hocam nasıl almayı başardınız ben kaç kez denedim olmadı :) sanal kart oluşturdum olmadı kredi kartımı bile girdim kabul etmedi sürekli eklediğim kayıt bilgileri kırmızı uyarı veriyor

Konuda anlatılanları uyguladım. İşbank sanal kart kullandım. Server 2008 kurdum.
Ninite.com sitesinden bazı programları seçip uzaktan kurulum yaptım.

Benim şimdiğe kadar gördüğüm en büyük hız.

Arkadaşlar sistem seçeneklerinde 56 GB Ram li olan sistemi seçince bize verdiği 360 TL kredi daha erken mi tükeniyor ?

VDS nin bitmesine 1 günü kaldı sanal kart oluşturamadığım için k.kartı bilgilerimi girmiştim. Şimdi ekstra para çekmemesi için ne yapmam gerekiyor ?

VDS nin bitmesine 1 günü kaldı sanal kart oluşturamadığım için k.kartı bilgilerimi girmiştim. Şimdi ekstra para çekmemesi için ne yapmam gerekiyor ?

evet bende o şekilde girdim. ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar? bu şekilde bir ayı dolupta otomatik parası çekilen veya çekilmesini engelleyen oldu mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri