B.dortmund-galatasaray

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Gönül ister ki galatasaray fark yemesin ama yeni rekorlara açık bir takım ülkemizde öyle Allah sonumuzu hayır eylesin ;)

Dortmund grup birinciliği için kasıcak Galatasaray en kötü ihtimalle Uefa'ya gitme şansını arttırmak için fark falan olmaz ama kazanabileceğimizi falanda düşünmüyorum en iyi ihtimal beraberlik

galatasaray gerçekten tüm takımla atak yaparsa 5-2
eğer kontrollü bir oyun oynarlarsa 1-0 2-0 2-1 2-2 BENCE

Dortmunda 100 bastım tempobetten 135 alıyorum :D

Sneijder Mutsuz
http://store.donanimhaber.com/7a/67/4b/7A674BE80DC3131FA7FECD88EDCB3AF4.jpg

http://store.donanimhaber.com/88/fe/c5/88FEC5B987917691123E96FD9ADDDC92.jpg

http://store.donanimhaber.com/00/b1/f6/00B1F62056C49A03E4F17F0BAA7BCFCE.jpg

Adamın mutsuzluğu harbiden yüzünden okunuyor artık canına tak etmiş :D

Neyse sonuca gelicek olursak geçen hafta ile bu hafta arasında değişen çok şey oldu bugün sahada daha hırslı bir galatasaray izlicez bu maçı kaybetmez cimbomum inş kazanıcaz 1-3

resimler gözükmüyor ama haber olarak Müthiş iddia! Sneijder - Kagawa - Milliyet Haber burdan bakarsın. transfer haberleri çıktıysa ve sözleşme yenilemiyorsa mutlaka vardır bişeyler.

Sneijder rest ekti ve imzalamad - Hrriyet Futbol

inşallah kazanırsınız.. bu arada hırslı gs izlicez demişsinde sezon başından beri herhangi bir hırs vs gördünmü takımda?

resimler gözükmüyor ama haber olarak Müthiş iddia! Sneijder - Kagawa - Milliyet Haber burdan bakarsın. transfer haberleri çıktıysa ve sözleşme yenilemiyorsa mutlaka vardır bişeyler.

Sneijder rest ekti ve imzalamad - Hrriyet Futbol

inşallah kazanırsınız.. bu arada hırslı gs izlicez demişsinde sezon başından beri herhangi bir hırs vs gördünmü takımda?

bu haftaki maçda gördüm hocam yönetim değiştikden sonra kıpırdanmaya başladı takım hafifden , inş daha iyiye gidecek takım

4-6 gol ya da +7 denene bilir ya.

dourtmun grup birinciliğine oynucak galatasaray da uefa ya gitmek için en azından ilk 10 dk da falan yerse yatmaz bol gollü geçer maç

bu haftaki maçda gördüm hocam yönetim değiştikden sonra kıpırdanmaya başladı takım hafifden , inş daha iyiye gidecek takım

emin ol ki avrupada temsil ettiğiniz için yukarıda yazdığınızı bende gönülden istiyorum. umarım duygun başkan biraz takıma çekidüzen verir ve kendine getirir. fenerbahçeliyim ama türkiye ligi gözümden çok düştü özellikle bu sezon o yüzden avrupada oynayan takımlarımız daha önemli şu aşamada.

İlk maç fark yiyeceğimiz konusunda bende çoğunluğun görüşüne katılıyordum ama bu maç için en az beraberlik beklentim var

Kaç gündür evde yata yata canım sıkıldı yeminle. Sonunda zevkli bir maç bekliyor beni. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

kendi evlerinde 4 le kurtuldular bu sefer 5 6'yı görürler

Arkadaşlar uçayın 4-5 0 diye, Sabri reyiz döndü unutmayın :D
Şaka bir yana Türk takımlarının hali ortada becede 5-0 Dortmunt alır.

70 bin taraftarın önünde dortmund
Çok atar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri