Baba Kız Yeni Özgün Kanalımız :)

heavensdoors

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar baba kız yeni özgün kanal çekmeye başladık özgünde yeni olduğum için kanalım hakkındaki fikirlerinizi neler yapabileceğimi kısacası düşüncelerinizi paylaşırsanız eleştrilerinizi dikkate alacağım kafaya koydum özgünde bi yerlere gelmek istiyorum buda kanaldaki bir videomuz teşekkürler :)

https://www.youtube.com/watch?v=xfElVkCdWD8

Son düzenleme:
iphone ile çekiyosun sanırım hocam dikey video çektiğine göre bence yatay çek videoyu, bi tane program var ücretli ucuz bişey onu satın al bence

iphone ile çekiyosun sanırım hocam dikey video çektiğine göre bence yatay çek videoyu, bi tane program var ücretli ucuz bişey onu satın al bence

hocam o kadar videonun içinden tek dikey olan oydu bende onu atmışım şimdi düzelttim başka videolardan bi tane koydum saolasın :)

4 Unlike gelmiş video ya biraz insaf ya %80 unlike atanlar bu forumdan diye düşünüyorum birazcık insaflı davranın arkadaşlar bu videoya unlike atmak size bişey kazandırmaz ama bu işe yeni girmiş üstelik küçük bir kardeşimizle birlikte birşeyler yapan abimizin ve kızının moralini aşırı derece de etkiler inşallah devamı gelir ve başarıyı yakalarsınız.. hocam bol şanslar :)

Ben direk yapacaklarınızı anlatayım size tutturmak istiyorsanız;

1. Güzel çeken bir kamera lazım.
2. Kamera sabit bir şekilde duracak ve açısı güzel olacak.
3. Beyaz masa alın ve videoları beyaz masanın arkasına geçerek çekin. Duvar kağıdı alabilirsiniz bunun için şimdilik yeşi perde olayını falan bilmiyorsanız.
4. Video'nun başlangıcında diğer kanalların kapak fotoğraflarından slayt yapmışsınız bu size eksi olarak geri döner zaten başta.
5. Yüzünüzü göstermeden sadece oyuncak açmanızı önermem bu şekilde kızınızın yanında sizde oturup konuşmaya çalışın.
6. Bana kalırsa oyuncak bitiyor artık Türkiye'de....

Oyuncakçıları turlamana gerek yok çok fazla sana bir önerim kızın ile eğlenceli vloglar bile çeksen tutturursun. (Havuza gittik, parka gittik, kaydırağa bindik, çarpışan arabalar da büyük kapışma gibi gibi)

Hocam o başlık yapıları açıklama ve etiket ile de bu iş olmaz bilginiz olsun.Videoyu da tam ekran ayarlaman lazım uygun Montaj yapıyormusun bilmiyorum ama sekans sorunlar var videoda..

Üzerinde çalışılabilir, geliştirebilir hocam. iyi şanslar bol kazançlar :) yinede azminizden dolayı tebrik ediyorum.

Ben direk yapacaklarınızı anlatayım size tutturmak istiyorsanız;

1. Güzel çeken bir kamera lazım.
2. Kamera sabit bir şekilde duracak ve açısı güzel olacak.
3. Beyaz masa alın ve videoları beyaz masanın arkasına geçerek çekin. Duvar kağıdı alabilirsiniz bunun için şimdilik yeşi perde olayını falan bilmiyorsanız.
4. Video'nun başlangıcında diğer kanalların kapak fotoğraflarından slayt yapmışsınız bu size eksi olarak geri döner zaten başta.
5. Yüzünüzü göstermeden sadece oyuncak açmanızı önermem bu şekilde kızınızın yanında sizde oturup konuşmaya çalışın.
6. Bana kalırsa oyuncak bitiyor artık Türkiye'de....

Oyuncakçıları turlamana gerek yok çok fazla sana bir önerim kızın ile eğlenceli vloglar bile çeksen tutturursun. (Havuza gittik, parka gittik, kaydırağa bindik, çarpışan arabalar da büyük kapışma gibi gibi)

çok saolun hocam tavsiyeleriniz için hepsini üşenmeden dediğiniz gibi uğraşarak yapmaya çalışacağım

Hocam forma koydugunuz video resmi yaniltici olmus.baya eksik var zack arkadas yazmis ztn.

hocam kanal yakın patlar ben söyleyim :D küçük resim yanıltıcı , başlık yazım hatası var, seo 0

Sırf yenisiniz diye beğeni atıp 1 kerelik izledim başarılarınızı dilerim :)

İşe Türkçemizi doğru kullanarak başlayabilirsiniz. Süpriz değil ''sürpriz'' olmalı.Lütfen bunu da ukalalık olarak algılamayın ...hayırlı olsun,bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri