Babam da özgün kanal açtı

Müstehcen içerik(p ornografik görüntü, çıplak resim, uyuşturucuya teşvik vs) olmadıktan sonra herhangi bi problem olmaz.Yine de bu dili fazla abartmayın :)
Hepinize çok teşekkür ederim dostlar, tüm tavsiyelerinizi dikkate alacağız. Çift kamera da yapacağız kısmetse, efektler ile de ilgileneceğim ;) Bi' konuda daha sizin fikrinize danışmak istiyorum, kullanılan dil biraz edepsiz siz de takdir edersiniz ki :) bu videolara şikayet gelmesine falan sebep olur mu? bip koyarak mı yayınlasam acaba? ya da kanala yaş sınırı mı getirsem direk? Cevaplarınızı bekliyorum, saygılar sunuyorum..

adam basar flag butonu sonra da ibn*** olsun diye bastım der bişey diyemezsin ki:) bence de koy yaş sınırı.

yaş sınır koyma hocam o kadar küfür eden var hangisi kapanmış . Şahsen direk youtube de izleyim dedim yaş sınırlaması olduğu için hesap aç dedi kapattım ben de gerek yok yani türk milleti sever böyle şeyleri

kaldırdım yaş sınırını ama derinden derinden korkmuyor da değilim hani :confused: özgün kanal olmasa her yol mübah da, özgün olunca çekingen oluyor insan..

Kamera geçişleri çok fazla olmuş hocam başım döndü :) sonu daha iyi ama bu sefer

Kamera geçişlerini biraz azaltmam gerektiğinin farkındayım fakat kafama takılan bi'şey var. Forumdaşlarımızdan bazıları "birden fazla kamera olsun" derken, bazıları da "birden fazla kamera, röportaj hissi vermiş" diyor, bunun bi' ayarı yok mudur? Nasıl çekmeli, nasıl kurgulamalı. Önceki video ile arasında dağlar kadar fark var, bu gidişle bi' sonraki ile ilk ikisi arasında da uçurum olacak, standartını bulamadık şu işin o.O..

Kamera geçişlerini biraz azaltmam gerektiğinin farkındayım fakat kafama takılan bi'şey var. Forumdaşlarımızdan bazıları "birden fazla kamera olsun" derken, bazıları da "birden fazla kamera, röportaj hissi vermiş" diyor, bunun bi' ayarı yok mudur? Nasıl çekmeli, nasıl kurgulamalı. Önceki video ile arasında dağlar kadar fark var, bu gidişle bi' sonraki ile ilk ikisi arasında da uçurum olacak, standartını bulamadık şu işin o.O..

Hocam 2-3 dk lık videolar dk bir defa geçsen pek ilgi dağıtmaz gibime geliyor bana. ama baban bir idol olacak gibi :) Çok beğendim 2 videoyu da :)

Hocam ilk attiğin video bence kamera acisindan daha iyi son attigin cok gecis var kafa donduruyor ayrica fikralar biraz daha komik olanlari secerseniz daha iyi olur başarilar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri