Babam da özgün kanal açtı

eyvallah dostlar çok sağolun, önizleme yapmış olduk size özel :D tekrar yüklüyorum outro'da yanlış bi'şeyler vardı, düzeltmiştim ama eski halini yüklemişim dalgınlıkla :rolleyes:..

kardeş ilk sayfadaki açtığın konuya düzenle yapıp alt alta eklersen daha iyi görürüz. sayfa sayfa videoyu arıyorum. Takipçinizim :)

kardeş ilk sayfadaki açtığın konuya düzenle yapıp alt alta eklersen daha iyi görürüz. sayfa sayfa videoyu arıyorum. Takipçinizim :)

Tamamdır hocam :) eksik olma :rolleyes: yükleme tamamlandı, işleniyor şu an. Tüm videoları ilk mesajın altına dizeceğim ;)..

---------- Spam Engelliyici 15.01.2015 00:09 ---------- Önceki Mesaj 14.01.2015 23:52 ----------

Yahu video da şanssız çıktı, küçük resmi değiştiremiyorum :'( video yöneticisinde değişiyor, içerik oluşturucu kısmında ve kanal ana sayfasında ve forumda paylaştığım linkte değişmiyor. ağlamak istiyorum..

Tamamdır hocam :) eksik olma :rolleyes: yükleme tamamlandı, işleniyor şu an. Tüm videoları ilk mesajın altına dizeceğim ;)..

Soyle bi fikir vereyim sahsen ben hic bi fikrasina gulemiom aslinda komik

Fikrim babaniz fikrayi anlatmadan once cok tekrar yapmasin fikra ozgunlugunu kaybedior belkide ben o sinerjiyi alip gulemiorum sahsen odaklanamiyorum bile sanki oncesinde cok calismis o yuzden kamera karsisinda da ilk anlatismis gibi olmuyor yada bence kagida yazsin icinden okusun alisik gelsin cumleler kaera karsisinda cumleleri rahat kursun - sahsi fikrimdir -

Basarilarinizin Devamini Dilerim.

Tabletten yazildi yazim hatasi olursa affola

---------- Spam Engelliyici 15.01.2015 00:09 ---------- Önceki Mesaj 14.01.2015 23:52 ----------

Yahu video da şanssız çıktı, küçük resmi değiştiremiyorum :'( video yöneticisinde değişiyor, içerik oluşturucu kısmında ve kanal ana sayfasında ve forumda paylaştığım linkte değişmiyor. ağlamak istiyorum..

video yöneticisinde değişmesi önemli, daha sonra yansır aramalara.
amma meraklandırdın bizi ekle ilk mesajada izleyelim artık. :)

[MENTION=13071]ManWhoDaresWins[/MENTION] outro kısmı şuan 6 saniye falan onu bir 10 saniye yaparsan ileriki videolarda daha güzel olur diye düşünüyorum

Bir de outro kısmı için başka önerim var yapabilirsen, outro kısmındaki klipleri sırasıyla sesli şekilde oynatabilirsen daha hoş olabilir. Yani sağdaki hareketsizken soldaki klip 4-5 saniye sesli şekilde oynatılacak, daha sonra diğeri :)

[MENTION=13071]ManWhoDaresWins[/MENTION] outro kısmı şuan 6 saniye falan onu bir 10 saniye yaparsan ileriki videolarda daha güzel olur diye düşünüyorum

Bir de outro kısmı için başka önerim var yapabilirsen, outro kısmındaki klipleri sırasıyla sesli şekilde oynatabilirsen daha hoş olabilir. Yani sağdaki hareketsizken soldaki klip 4-5 saniye sesli şekilde oynatılacak, daha sonra diğeri :)

mantıklı hocam, yapabilirim tabi ki. bu arada intro ve outro komple el emeği göz nuru, hazır kullanmıyorum ben :cool:..

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

beğenmene sevindim hocam :D..

[MENTION=13071]ManWhoDaresWins[/MENTION] süper olmuş dostum :)

şahane, elinize sağlık.

bir kaç tavsiyem var tabi ki.

ilk olarak boşverin çok kamerayı. cut lar çok hızlı oluyor, fıkra telaşlı bir hal alıyor ve insanlar odaklanamıyor.

ikincisi belgesel çekimlerinde genellikle olan sıkıntı burda da oluyor. insanlar kameraya alışına kadar telaşlı ve gergin oluyorlar. bu gibi durumlarda kamerayı kurduktan sonra, hemen asıl mevzuları girilmez genelde. kamerayı unuttukları vakit daha rahat ve doğal olduklarında malzeme toplandı toplandı. burda da babanızdaki o telaş ve gerginlik çok belli oluyor. kurun kamerayı, muhabbet edin sohbet edin, kayıtta olsun kamera, hadi başlıyoruz demeyin. o arada fıkra alıştırmaları yapın. 3-4 fıkra anlatsın, bir rahatlatın, yavaş yavaş sindire sindire fıkranın keyfini babanızla birlikte biz de yaşayalım.

(ilerisi için renk katma amaçlı bu konsept de çok başarılı bence ama gene de aklınızda bulunsun, belki bundan başka birşeyler çıkarabilirsiniz) son olarak da dışarda da çekim yapabilirsiniz. araba kullanırken anlatsın. kafede anlatsın. bir yaka mikrofunu alırsanız, gerisi kolay olur. hatta yoldan adam çevirip ona anlatsın :). başlarda bu tanıdıklar olabilir :).

bu son paragraf tamamen öylesine verilmiş öneriler. ama ilk ikisini bence dikkate almalısınız

Aynen ruhhastasina katılıyorum.
Mesela her videodan önce bir önceki videodaki fıkra anlatılarak hem rahatlanır hem bir dahaki anlatıma akıcılık kazandırılmış olur. prova gibi değil ama muhabbet havasında.
Yinede çok başarılı. 1 k izlenim almış bile ilk video. Düzenli olarak yapıldığında tutar bu kanal.

sakın pes etmeyin hergün yüklemeye çalışın 4 ay sonra emeğinin karşılığını almaya başlarsın ama bu süre zarfında sakın pes etmeden devam edin

haftaya bende hollandaya gidiyorum babama a dan z ye öğretcem kendi zaten programcı kafamda deli fikirler var :D

şahane, elinize sağlık.

bir kaç tavsiyem var tabi ki.

ilk olarak boşverin çok kamerayı. cut lar çok hızlı oluyor, fıkra telaşlı bir hal alıyor ve insanlar odaklanamıyor.

ikincisi belgesel çekimlerinde genellikle olan sıkıntı burda da oluyor. insanlar kameraya alışına kadar telaşlı ve gergin oluyorlar. bu gibi durumlarda kamerayı kurduktan sonra, hemen asıl mevzuları girilmez genelde. kamerayı unuttukları vakit daha rahat ve doğal olduklarında malzeme toplandı toplandı. burda da babanızdaki o telaş ve gerginlik çok belli oluyor. kurun kamerayı, muhabbet edin sohbet edin, kayıtta olsun kamera, hadi başlıyoruz demeyin. o arada fıkra alıştırmaları yapın. 3-4 fıkra anlatsın, bir rahatlatın, yavaş yavaş sindire sindire fıkranın keyfini babanızla birlikte biz de yaşayalım.

(ilerisi için renk katma amaçlı bu konsept de çok başarılı bence ama gene de aklınızda bulunsun, belki bundan başka birşeyler çıkarabilirsiniz) son olarak da dışarda da çekim yapabilirsiniz. araba kullanırken anlatsın. kafede anlatsın. bir yaka mikrofunu alırsanız, gerisi kolay olur. hatta yoldan adam çevirip ona anlatsın :). başlarda bu tanıdıklar olabilir :).

bu son paragraf tamamen öylesine verilmiş öneriler. ama ilk ikisini bence dikkate almalısınız

Hocam üşenmeyip yazmışsın ellerine sağlık herşeyden önce onu söylemeliyim :rolleyes: birden fazla kamera olayı bizi de yoruyor zaten şarjı ayrı dert, kurguda senkronlaması ayrı dert, çözünürlük desen telefonunki iyi gopro ve webcam'inki patates :D dış mekan çekimleri yapmak bizim de aklımızda fakat ses kalitesinden ödün vermek istemiyoruz, mikrofon da usb ile desktaop a bağlı olunca mağlum kımıldamak ne mümkün, laptop falan yok malesef, bi' de yeni işten ayrıldım ben işsizlik maaşım da henüz gelmedi ayağımı yorganıma göre uzatmamda fayda var şuan için ekstra harcamalar simit satmaya kadar götürebilir beni :D :D ya o kadar azalttım kamera geçişlerini hala rahatsız olmuş olmanız bana ilginç geldi, tamam ikinci videoda abartı bi' şekildeydi fakat bunda gayet giderli yaptığıma inanıyorum :D tek kamera olayına ben hiç ısınamadım, tek kamera aşırı amatör gösteriyor bence işi. Kameraları kurup sohbet edip sonra çekelim dersek de bu sefer kameraya bakmıyor olacak, eliyle dürte dürte anlatıyor yanında insan varken :D:D [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] burada seni de dahil ederek devam edeyim, yani istediğim kadar ben sohbet edeyim sonra anlatmaya başlasın, yine de direk olarak temas kuramadığı için kamera ile aynı olmayacaktır. Bi' de ben gayet heyecanlı bi' şekilde anlatabildiğine inanıyorum babamın, ben şahsen hiç anlatamam fıkra, anlatabileceğini düşünüp de anlatamayan da pek fazladır yine. Neyse sonuç olarak, hepsini aklıma yazıyorum ben olumlu olumsuz tüm yorumları, şimdiye kadar gelenler arasında uygulamayı düşünmediğim sadece bi' tane var o da baştan sonra kadar fon müziği olsun diyen arkadaşımızın yorumu, onun haricinde dediğim gibi değerlendireceğiz hepsini :) çok sağ olun var olun, iyi ki varsınız iyi ki yönlendiriyorsunuz bizi :) ;)..

---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

sakın pes etmeyin hergün yüklemeye çalışın 4 ay sonra emeğinin karşılığını almaya başlarsın ama bu süre zarfında sakın pes etmeden devam edin

haftaya bende hollandaya gidiyorum babama a dan z ye öğretcem kendi zaten programcı kafamda deli fikirler var :D

Babalar ele geçirecek sanal alemi desene dostum :D aynen yılmamak lazım, dün 8 tane çektik, kurguları bitirdikçe yükleyeceğim, şu an giren ve izleyen/dinleyen kişi başka video olsa izleyecek ama olmadığı için izleyemiyor dediğin gibi 4 ay sonra her yer fıkra olunca verecek meyvesini, her yeni gelen atıyorum 100 fıkra izleyip çıkacak :D bi' sürü tık alacağız inşallah :D :D inşallah senin baba da yüzünü kara çıkartmaz dostum :rolleyes: çok teşekkürler destekleyici yorumun için :rolleyes:..

Hocam ben son videodaki kurguyu beğendiğimi belirteyim. Yormuyor kesinlikle. O konuda katılıyorum sana tek açı amatör gözüküyor. 2. abartıydı 3. ideal olmuş.

Çok iyi ya valla takip ediyorum kanalı gece gece gine güldürdü beybabanın ellerinden öperim. :)

Allah razı olsun hocam, böyle şeyler duyunca ne kadar sevindiğini anlatamam :o çocuk gibi mutlu oluyor 50 yaşında adam :D..

---------- Spam Engelliyici 02:30 ---------- Önceki Mesaj 02:29 ----------

Hocam ben son videodaki kurguyu beğendiğimi belirteyim. Yormuyor kesinlikle. O konuda katılıyorum sana tek açı amatör gözüküyor. 2. abartıydı 3. ideal olmuş.

Oh yeah o zaman hocam :D :D ben de çocuk gibi mutlu oldum şimdi :o..

yumurta fıkrasında sürekli an an kamera değişiyor kötü olmuş o

baba iddasında haklı çıkacak adım adım patlamaya yaklaşıyosun hocam :) İnşallah en kısa zamanda geliri hatrı sayılır meblağlalara ulaştırırsın..

aslında cast a hunharca gülen adamı transfer etseniz sizin işler hızlanır :D

ben teşekkür ederim, yorumumu dikkate alıp cevap verdiğiniz için.

yalnız kamera konusunda hala aynı görüşte olduğumu söylemek isterim. aslında mevzu kamera değil. tüm ölçekler birbirine çok benziyor. ve kesmenin bir anlamı kalmıyor. 2 kamera genel ve yakın-omuz gibi bir şey olsa daha doğru olabilir gibi geldi.

2 kamerada bile çok kesmeye gerek olmayacak bence. siz şuna takılmayın bence izleyici ekranda 3-4 saniyeden sonra başka kare görmek ister lafına, sizin içeriğiniz için önemli bir şey değil bu, ayrıca diğer kare aynı ölçekten gene aynı kişi oluyor.

tabi bunlar hep öznel yorumlar, ben başta bir genel sonra omuz sonra ara ara çok sık değil genel yeterli olur diye düşünüyorum. fıkrayı kaçırmamak adına bu dediklerim.

mesela şöyle bir örnek vereyim. 1. videodaki fıkra aklımda kaldı.
2. video tamamen iptal. zaten burada dediğim gibi çok hızlı herşey.
3.video da fıkrayı bildiğimden aklımdaydı zaten ama orada go prolu sağdan genel çok olmamış.

herneyse kafanızı çok şişirmeyeyim. yeniden elinize sağlık bence çok ilerilere gidecek gibi, çünkü babanız gerçekten özgüveni çok yüksek ve sempatik biri. çok selamlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri