Babam da özgün kanal açtı

ins zamanla amcada iyice kavrar kayıtta fıkra anlatmayı .. yani saçma bir örnek olacak ama o ses türkiyeye ve yetenek sizsinize yeni katilan juriler 1-2 hafta boyunca diğer juri ne dese katılıyoruz demişlerdi :D eski juri dönmeyene kadar yenileri öylece beklerdi .. :D

[MENTION=13071]ManWhoDaresWins[/MENTION] bence sil videoyu gülme effecti ekle tekrar at kanalın tutulması için ilk video etkili olur :)

Yapayım diyecem ama biraz geç kaldım onun için, Twitter ve Facebook kollarından da salmıştım. Ufak çaplı bi' oylama yapalım o zaman arkadaşlar silip gülme ile yüklenmesi gerektiğini düşünenler hızlıca bi' sil yazsın, diğerleri de silme yazarsa sevinirim. ilk 10 yorumu dikkate alıp ona göre haraket edeyim diyorum..

sil tekrar yükle

abone oldum yeni fıkralar bekleriz :)

hayırlı olsun.. güzel fikir..

fıkralar daha kısa anlatıldığında daha etkileyici oluyo genelde.. fıkranın ortasında sonunu çözdüm ben mesela :D aynı fıkra net 30 sn.de de anlatılır.. tekrarlar 3 kez yapmış, 5 kez etmiş vs denilerek..

Özgün kanallarda AdSense'te kalmak daha mantıklı gibi geliyor bana :rolleyes:..

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

hayırlı olsun.. güzel fikir..

fıkralar daha kısa anlatıldığında daha etkileyici oluyo genelde.. fıkranın ortasında sonunu çözdüm ben mesela :D aynı fıkra net 30 sn.de de anlatılır.. tekrarlar 3 kez yapmış, 5 kez etmiş vs denilerek..

Haklısınız hocam, babamın kulağını çekerim bi' sonraki videoda :D Allah günah yazmaz umarım :D..

Hahaha izlerken sesli güldüm niyese.Anlatış tarzımı hoşuma gitti bilmiyorum :D Normalde gülmem ben komik videolarada bu güldürdü ya.

Komedi Dükkan'ından taktik çalınabilir aslında. Fıkra böyle monolog anlatılmaz yani, arada sen onayla, soru sor, tepki ver. Gülme efekti de harika fikir. Bir de olabildiğince uzatıp meraklandırmak lazım izleyicileri.

biraz daha neşeli anlatım biraz daha konuşma dilinin yanı sıra beden dili sonra sizi kimse tutamaz :)

yolunuz açık olsun :)

partner düşünürsen Full Screen katılın hocam

kardeş tebrik ederim ama sana bir tavsiye... %100 bunu yapman gerekiyor.
Arka fona sesini kısarak bir fon muzik koy..mesela bunu, çokta iyi gider. vede telifsiz.

http://www.youtube.com/watch?v=ptD2LDPdEuU

en sonada bi alkışlama yada gülme sesi koy...

Son düzenleme:
Cesaretinden dolayı tebrik ederim babanızı :) güzel olmuş ama herkezin dediği gibi efektler eksik mesela kartal 2. Kez ****lik olsun dedikten sonra hafif bi gülme efekti aslan ****lik olsun dedikten sonra bir gülme efekti daha en son kartal lafı koyunca kahkaha efekti olsaydı video sonundada bir alkış efekti kullansaydın çok güzel olurmuş. Zamanla bunları aşarsınız zaten başarılar hocam :)

Evet arkadaşlar, "ben çok iyi fıkra anlatırım, ben bu fenomen dediğiniz adamların rekorlarını alt üst ederim" diyerek gazının doruklarına tırmanan babamın fıkra kanalını da açmış bulunmaktayız. Şu an 1 video mevcut, yarın 2. ertesi gün 3. şeklinde ilerlemeyi planlıyoruz. Elde 4 video var şuan hali hazırda, yenilerini de çekmek tahmin edersiniz ki pek de zor değil :D işini bilen 1 baba ve 1 webcam yeterli :D umarım beğenirsiniz, umarım takip edersinizi ve paylaşırsınız, ve umarım size de bi' nebze de olsa ilham verir bu özgün kanal fikri. Saygılar..

Kardeşim senin babana benzeyen ismi ali olan bir abimiz var fıkra felan değince direk o aklıma geldi hemde çok benziyor babana :D yoksa ali baba bumu :)

https://www.youtube.com/watch?v=b8ooImPA0Ow

hele en çok güldüğüm fıkrasıda buydu

başka bir videosu
https://www.youtube.com/watch?v=qCznXWOCzmk

Şimdi gördüm konuyu :-)
Ali abiye selamlar :-)

Silme dostum ilk video kalsın ikinci ve sonrasında koyarsın sesleri.. Şuan video izlenim aldı ve indexlendi silmeye hiç gerek yok..

Başarılar bol kazançlar diliyorum.. Bi çayınızı içerim artık :-)

şu 2 dislikeye anlam veremedim .. adamlar sanki hayatında hergün fıkra anlatıp yayınlamışlar gibi dislike atıyonuz .. sevmediyseniz bile karşınızda ki bir youtuber ona bari saygınız olsun

Cesaretinizden ötürü kutluyorum.Arkadaşlar yazmış onların tavsiyelerine uyarsanız başarılı olacağınızı umuyorum.Arka plana fon koyma değil de gülme efektini videonun sonuna muhakkak eklemelisin.Onun haricinde çok bilindik fıkralar yerine daha az kişinin bildiği ve gülme krizine sokacak fıkralar anlatırsanız hem izlenim sayınız artar hem de aboneniz.Çünkü fıkralar komik olunca aynı kişiler tarafından tekrar tekrar izleniyo.Ayrıca bazen anlamayanlar da oluyo onlar da tekrar izliyolar :D Yani tutabilir kanalınız.Yolunuz açık olsun ;)

Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkür ederim dostlar, tüm tavsiyelerinizi dikkate alacağız. Çift kamera da yapacağız kısmetse, efektler ile de ilgileneceğim ;) Bi' konuda daha sizin fikrinize danışmak istiyorum, kullanılan dil biraz edepsiz siz de takdir edersiniz ki :) bu videolara şikayet gelmesine falan sebep olur mu? bip koyarak mı yayınlasam acaba? ya da kanala yaş sınırı mı getirsem direk? Cevaplarınızı bekliyorum, saygılar sunuyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri