Babam da özgün kanal açtı

[MENTION=25105]ruhhastasi[/MENTION] bence çok kasmalarına gerek yok hocam.. dış çekimler falan denenebilir ama omuz vs çekim detaylarına girmeye pek gerek yok bence..

son fıkra oldukça başarılı bence.. heycanlı olmasıda gayet normal diye düşünüyorum ama çok rahatsız edici değil yinede..

Çok beğendim ve Abone oldum. Bu kanalın gerçekten potansiyeli var,video sayısını arttırırsanız patlama yapabilir . Hergün en az bir video eklemenizi tavsiye ediyorum.

Çok beğendim ve Abone oldum. Bu kanalın gerçekten potansiyeli var,video sayısını arttırırsanız patlama yapabilir . Hergün en az bir video eklemenizi tavsiye ediyorum.

Çok teşekkürler hocam, aynen dediğinizi yapmayı planlıyoruz biz de. Video sayısı artmadan kazandırmaya başlamayacağından eminiz, sayıyı 100 üzerine çıkarttığımız takdirde sürümden kazanabiliriz Allah'ın da izni ile :rolleyes:..

Yine yeni fıkra var beyler, yardırın :D [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] tavsiyene uydum, olmuş mu bi' bak bakalım outro'ya :D Linki birinci sayfadaki mesajın en altına koydum arkadaşlar..

Son düzenleme:
şu videonun sonundaki kısmı nasıl yapıyosun hocam ?

iki video varya , sağdaki oynuyo..

---------- Spam Engelliyici 04:03 ---------- Önceki Mesaj 04:01 ----------

pardon sen düz koymuşsun :) tekrar bakınca farkettim.. :)

şu videonun sonundaki kısmı nasıl yapıyosun hocam ?

iki video varya , sağdaki oynuyo..

---------- Spam Engelliyici 04:03 ---------- Önceki Mesaj 04:01 ----------

pardon sen düz koymuşsun :) tekrar bakınca farkettim.. :)

merak ettiğin neyse yardımcı olayım hocam, diğerine sıra gelene kadar oynamamasını mı istiyorsun? istediğini tarif edersen ve elinin altında hangi programlar olduğunu yardımcı olmaya çalışırım ;)..

merak ettiğin neyse yardımcı olayım hocam, diğerine sıra gelene kadar oynamamasını mı istiyorsun? istediğini tarif edersen ve elinin altında hangi programlar olduğunu yardımcı olmaya çalışırım ;)..

Kardeş tam olarak benim dediğim gibi olmamış. Şuan ikisi de oynuyor sanırım gözlerim beni yanıltmıyorsa :D

Biri hareketsizken diğeri oynatılacak ve oynayan klibin üzerinde farklı renk bir çerçeve olursa daha belli olur

Güzel güzel de :) Hani gülme olayı falan kesin olması lazım yoksa olmaz. Tebrikler. :)

Kardeş tam olarak benim dediğim gibi olmamış. Şuan ikisi de oynuyor sanırım gözlerim beni yanıltmıyorsa :D

Biri hareketsizken diğeri oynatılacak ve oynayan klibin üzerinde farklı renk bir çerçeve olursa daha belli olur

Aynen hocam, ben tam anlayamamışım senin dediğini :confused: Şimdi anladım ;) bi' sonraki videoda artık :D..

video resmine videonun içinden resim koysan bence daha çok izlenme olur şahsen ben o kartal resmini falan görsem sağ tarafta tıklamam

evet arkadaşlar, "ben çok iyi fıkra anlatırım, ben bu fenomen dediğiniz adamların rekorlarını alt üst ederim" diyerek gazının doruklarına tırmanan babamın fıkra kanalını da açmış bulunmaktayız. şu an 1 video mevcut, yarın 2. Ertesi gün 3. şeklinde ilerlemeyi planlıyoruz. Elde 4 video var şuan hali hazırda, yenilerini de çekmek tahmin edersiniz ki pek de zor değil :d işini bilen 1 baba ve 1 webcam yeterli :d umarım beğenirsiniz, umarım takip edersinizi ve paylaşırsınız, ve umarım size de bi' nebze de olsa ilham verir bu özgün kanal fikri. Saygılar..

http://www.youtube.com/watch?v=aorobqfcysu

https://www.youtube.com/watch?v=ı_nhp0mpp9g

YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=e962nı1hgn8

2 ve 4. Videodaki kurguyu nasıl yaptınız, sesleri nasıl senkron edebildiniz, ben bunu bir türlü beceremiyorum, yoksa kısa film projem var, yazabilir misiniz

video resmine videonun içinden resim koysan bence daha çok izlenme olur şahsen ben o kartal resmini falan görsem sağ tarafta tıklamam

Bak bu çok mantıklı hocam, iyi bi' kare alıp videodan koysam iyi olacak, dediğin gibi insanlar video olduğunu bile anlamıyor olabilir, resmin arkasında sadece ses diye düşünüyor olabilirler :eek: çok sağolasın yapacam bunu ;)..

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

2 ve 4. Videodaki kurguyu nasıl yaptınız, sesleri nasıl senkron edebildiniz, ben bunu bir türlü beceremiyorum, yoksa kısa film projem var, yazabilir misiniz

adobe premier cc kullanıyorum kurgu için hocam, ilk video haricinde hepsinde 3 kamera kullandık çekimler için. sen hangi programda yapmayı denedin acaba?..

Bak bu çok mantıklı hocam, iyi bi' kare alıp videodan koysam iyi olacak, dediğin gibi insanlar video olduğunu bile anlamıyor olabilir, resmin arkasında sadece ses diye düşünüyor olabilirler :eek: çok sağolasın yapacam bunu ;)..

birde şu 3 kameradan geçiş yaptığın yerleri biraz daha azaltırsan daha iyi olur bazı yerlerde seri seri geçmişsin başım döndü biraz :D kanalını takipteyim aklıma fikir gelirse mutlaka dönerim size iyi çalışmalar

birde şu 3 kameradan geçiş yaptığın yerleri biraz daha azaltırsan daha iyi olur bazı yerlerde seri seri geçmişsin başım döndü biraz :D kanalını takipteyim aklıma fikir gelirse mutlaka dönerim size iyi çalışmalar

teşekkürler hocam, ne düşünüyorsanız söyleyin çekinmeyin. 2. video harici geçişleri azaltmaya çalıştım 3. videodan itibaren fakat 4. de kurguda bazı parçaları çıkartınca aynı açıdan devam etmek mümkün olmadığından mecburi kamera haraketleri de yapmak zorunda kaldım :( umarım takip eden videolarda daha az sıkıntı yaşarım..

Umarım bu defa tutturmuşuzdur hocam, yeni fıkrayı ilk mesaja ekledim :)..

müdür fıkrasının sonunda ki Ali abinin ses efektine bittim :D

Yeni fıkrıamız "Balıkçı" sizlerle :D video linkine ilk mesajın en altından ulaşabilirsiniz dostlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri