Yeni fıkramız "Konuşan Köpek" izlemeye hazır, link ilk mesajın en altında, saygılar
..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni fıkramız "Konuşan Köpek" izlemeye hazır, link ilk mesajın en altında, saygılar..
Eyvallah dostum beğenmene sevindikAleyküm selam, babamın da selamı var. Saygılar
..
hocam kanal baya ümit vaad ediyor. Bir tavsiyede bulunayım arkadaşlar katılır mı bilemem. Kameralar çok hızlı şekilde değişiyor.4-5 saniye için bile değişiyor. biraz bunu rahatsız edici buldum. Kamera değişimi güzel bişey evet ama ali amca bir diğer kameraya sadece bakıp geçmese bir sürede oraya anlatsa cümle bitince veya konu değişir gibi olunca nefes alıp diğer kameraya geçse daha iyi olur diye düşündüm. Hem sizde editlerken daha rahat edersiniz.İyi çalışmalar.
ahaha bilmimiyordum bunu hocam, efsaneymiş bu da..
ohhh efsanedir bu dayı başka videoları da var
https://www.youtube.com/results?search_query=ahmet+ho%C5%9Fg%C3%B6r
Kanal güzel , videolarda güzel ama tek sorun bence diğer kameraya geçmeden o kameraya bakması.
İnceden müstehcen "Küfür Öğretilmeyen Çocuk" fıkramız yüklendi dostlarİlk mesajın en üstündeki linkten izleyebilirsiniz, olumlu/olumsuz yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..
Fıkra güzel ama koltuğu çok sevdim ben![]()
güzel proje videoları izledim gayet beğendim tavsiye ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.