babam ne iş yapabilir?

sacansa52

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, babam 50 yaşında ve evde oturuyor.. elinde hiçbir mesleği ve herhangi bir iş hakkında ne yazıkki bir bilgisi yok fakat artık ben ona yapması ve az da olsa para kazanması için bir iş öğretmek istiyorum ama aklımda bir şey yok şuan. Kendisi bilgisayar kullanmayı da bilmiyor fakat öğreteceğim.

Sizce babam ne iş yapabilir? Yani evden internet üzerinden sizce ne yaptırabilirim? Yapılacak bir çok şey olduğunu biliyorum fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Teşekkür ettim.. :)

spam yapsın hocam :) kolay değil ama güzel kazançtır :)

Babamda 56 yaşında videoyap ile iyi spam ediyor :) İyi de kazanıyor valla.

Babamda 56 yaşında videoyap ile iyi spam ediyor :) İyi de kazanıyor valla.

haha aklımda var o hocam fakat youtube hakkında hiçbir bilgisi yok ne yazıkki :D ama tabi öğretmeye çalışacam.. aklınızda başka birşey varsa seve seve dinlerim :D

aslında internetten ziyade el emeği işlerle uğraşabilir eli yatkınsa tesbih mesela, bazen bakıyorum en kötüsü 40-50 tl sitelerde, hani tasarımla ilgili online kursları izlese sonra oltuydu kehribardı, malzeme temin edip bişeyler yapsanız, hani akmasa da damlar, hani bu saatten sonra bilgisayar falan hoşuna gitmeyebilir, inşallah iyi bir iş bulursunuz.

aslında internetten ziyade el emeği işlerle uğraşabilir eli yatkınsa tesbih mesela, bazen bakıyorum en kötüsü 40-50 tl sitelerde, hani tasarımla ilgili online kursları izlese sonra oltuydu kehribardı, malzeme temin edip bişeyler yapsanız, hani akmasa da damlar, hani bu saatten sonra bilgisayar falan hoşuna gitmeyebilir, inşallah iyi bir iş bulursunuz.

aklıma yazdım hocam bunu teşekkür ediyorum. Ya zaten aklımda böyle gittigidiyorda veya n11 de filan mağaza açıp birşeyler satmasını sağlamak filan var... hani kargolama işini ben yaparım kendisi sadece satışı yapıp paketlesin bana versin misali :D

rica ederim, inşallah bereketli kazançlarınız olsun, el emeği başka olur.

bak al sana öneri :D yukarı arkadaş demiş tesbih falan yapsın diye yaparken video çek ytye yükle
al sana özgün kanal :D

Merhaba arkadaşlar, babam 50 yaşında ve evde oturuyor.. elinde hiçbir mesleği ve herhangi bir iş hakkında ne yazıkki bir bilgisi yok fakat artık ben ona yapması ve az da olsa para kazanması için bir iş öğretmek istiyorum ama aklımda bir şey yok şuan. Kendisi bilgisayar kullanmayı da bilmiyor fakat öğreteceğim.

Sizce babam ne iş yapabilir? Yani evden internet üzerinden sizce ne yaptırabilirim? Yapılacak bir çok şey olduğunu biliyorum fakat sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Teşekkür ettim.. :)

mrb hocm..
onceıkle ıs ılanları sıtelerını takıp edın "gizli müsteri" ilanı bulursanız babanız adına basvurun cuzzıde olsa bır ek gleır saglar.
bana sorarsanız ınternet uzerınden de makale okuyarak anladıklarını yazmasını ısteyebılırısnı bır sıte kurup gunde 5-10 makale gırse o bıle ılerıye donuk cok ıyı bır yatırımolur .tek sıkıntı ıste yazabılırmı ne yapabılır durumu?

otomobilden anlıyor ise. alım-satım olabilir. basit. sabır isteyen iş yani. etrafda sorabileceği arkadaşlarıda olabilir.

buna benzer birşey bende düsünüyorum, zamanında mail açtırıyordum :) fare ile tıklıyordu gerisi halloluyordu birşekilde , şimdi onunlada ugrastırmıyorum. Yapıcak iş lazım

gezsin dolaşsın o çalışmıştır yeterince emeklidirde çalış çalış nereye kadar yabancılar gezer biz çalışırız...

Merhaba arkadaşlar, babam 50 yaşında ve evde oturuyor

Naapsın adam evde saltomu atsın bırak otursun:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri