Babanız Modemi Sökse Bundan Sonra İnternet Yok. Otur Ders Çalış Derse Ne Yapardınız?

En ufak bir parçasına varana kadar herşeyini kendim aldığım ve internet faturasını bile kendimin ödediği bilgisayara o hareketi yapacak biri yok bizim evde.

ben babasız büyüdüm babadan bir hayır görmedim. Şayet babam öyle birşey yapmaya kalksa önüne yıllık adsenseden yatan paranın dekontunu atar, al oğlun o sökmeye calistiğin modemden bu paraları kazaniyor derdim.

Evliyim fakat evlenmeden öncesi için...

Çok karşıydı ailem ama 18 yaşından bu yana kendi paramı kendim kazandım. Varlıklarımı gören bilenler var. Hepsi net sayesindedir. 3 defa ünide sınıfta kalmama ragmen birşey olmadı(7 yıl önce)

Edit: övünme gibi oldu ailem öyle birşey yapmazdı.

internetten paramı kazanılır birazdan sabah namazına kalkınca gene fırcyı yicem

bırak modemi sökmeyi youtube'dan para kazandığımı öğrenince Awe'den zamanında alamadığım 500 $ için bile küplere bindi. O günden beri işin peşini bırakmamamı tembihler durur:D

Bence öncelikli olarak okul ve iş hayatınızı garantiye alın youtube her zaman ek iş olarak hayatınızda yer alsın.

Latife: Kız istemeye gidince bu oğlanın işi gücü ne hangi okulu bitirdi dediklerinde Bizim oğlan hayat okulunu bitirdi Youtube da yardımcı antrenör olarak mı çalışıyor demelerini isterdin :D

15-16 yaşında ergenlerin öyle problemi olur anca :=)

18 yaşındayım. Anlatacaklarım şaka gibi gelebilir ama gerçek :)

Babam TTNET'in verdiği modemi devamlı çıkarır yanına alır. En sonunda kaybetti ya da ben öyle sandım, tam kurtuldum derken gittim yeni modem aldım. Bu sefer de telefon kablosunu kesmeye başladı. O kestikçe ben bağlıyorum o kestikçe ben bağlıyorum telekoma iş başvurusu yapsam kabul edilir o derece öğrendim yeşil kabloyla kırmızı kablonun nereye denk geldiği :)

Sonra faturaları ödemedi hat kapandı. Tabi demokraside çareler tükenmez https açığından ultrasurf yükledim bu sefer de oradan giriyorum. Babam buna da bir çare buldu ve TTNET'i aradı :eek: Telefonu hoparlöre alarak "Bizim internet borçtan kapalı ama çocuk oynuyor kablodan kesin bağlantısını." dedi. Eleman tabi şaşırdı. Babam yine kesti tabi kabloyu. Ertesi gün kabloyu yeniden birleştirdim ama internet çalışmadı :(

Şimdi ben YTPara'ya nasıl giriyorum diyorsunuz. Hattım PTTCell, içinde 64 Kbps hız düşümlü limitsiz internet var. Hotspot ile telefonun internetini bilgisayara paylaştırarak girmeyi başarıyorum şimdilik :) Hat babamın üstüne gelecek ay üstüme alacağım, inşallah bir gece ansızın hattımı iptal ettirmez :D

Yöneticilerden "En Azimli Üye" rankını bekliyorum :D

Edit : Şimdi diyebilirsiniz ki para kazanıyorsun peki niye internetini ödeyip de açtırmıyorsun? Arkadaşlar babamla bu konudan dolayı aramız bozuk. İkimiz de inada bindirdiğimizden dolayı karşılıklı olarak ödemiyoruz. Her 4-5 ayda bir babam 200 lira civarı bir ödeme yapar olay kapanır :)

Son düzenleme:
yorumlar hem duygulandırdı hem güldürdü :)
benim babam kendisi pc kolik öyle bişi yapacağını sanmıyorum :)

Benzer bi durum yaşadım yani internetim yok evde. Turkcellden internet aldım aylık 4gb 45tl. Ama internetin tadını alıyor muyum? Hayır. Günlük ortalama 1gb harcayan birisi olarak dişimi sıka sıka 1hafta anca yettiriyorum. Iş yapılmıyo bu internetle. Bilgisayarında olacak sınırsız internet arkana yaslanıp keyfini çıkaracaksın :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 yaşındayım. Anlatacaklarım şaka gibi gelebilir ama gerçek :)

Babam TTNET'in verdiği modemi devamlı çıkarır yanına alır. En sonunda kaybetti ya da ben öyle sandım, tam kurtuldum derken gittim yeni modem aldım. Bu sefer de telefon kablosunu kesmeye başladı. O kestikçe ben bağlıyorum o kestikçe ben bağlıyorum telekoma iş başvurusu yapsam kabul edilir o derece öğrendim yeşil kabloyla kırmızı kablonun nereye denk geldiği :)

Sonra faturaları ödemedi hat kapandı. Tabi demokraside çareler tükenmez https açığından ultrasurf yükledim bu sefer de oradan giriyorum. Babam buna da bir çare buldu ve TTNET'i aradı :eek: Telefonu hoparlöre alarak "Bizim internet borçtan kapalı ama çocuk oynuyor kablodan kesin bağlantısını." dedi. Eleman tabi şaşırdı. Babam yine kesti tabi kabloyu. Ertesi gün kabloyu yeniden birleştirdim ama internet çalışmadı :(

Şimdi ben YTPara'ya nasıl giriyorum diyorsunuz. Hattım PTTCell, içinde 64 Kbps hız düşümlü limitsiz internet var. Hotspot ile telefonun internetini bilgisayara paylaştırarak girmeyi başarıyorum şimdilik :) Hat babamın üstüne gelecek ay üstüme alacağım, inşallah bir gece ansızın hattımı iptal ettirmez :D

Yöneticilerden "En Azimli Üye" rankını bekliyorum :D

Edit : Şimdi diyebilirsiniz ki para kazanıyorsun peki niye internetini ödeyip de açtırmıyorsun? Arkadaşlar babamla bu konudan dolayı aramız bozuk. İkimiz de inada bindirdiğimizden dolayı karşılıklı olarak ödemiyoruz. Her 4-5 ayda bir babam 200 lira civarı bir ödeme yapar olay kapanır :)

azmine hayran kaldım hocam :)
aynı azmi youtube için gösterseydin şu an teknolojinin kalbinin attığı vadinin ismi neydi silikon muydu işte nah oradan bilmem kaç bit hızlı internetten ytparaya bağlanır olurdun :D
he oraya gidipte ytpara aklına gelir miydi. heny ile kanka olacağın için sen unutsan da o hatırlatırdı sana : (

Babamın işi olmaz modemle falan zamanında çok uğraştı ama en son pes etti :D

1016309_642896909063080_1965023354_n.jpg

benim olmuştu arkadaştan modem alıp gizlice kullanmıştım, o da görülünce pc kasası 10 metreden havalandı bir kuş gibi süzüldü ve yere çakıldı.

benim olmuştu arkadaştan modem alıp gizlice kullanmıştım, o da görülünce pc kasası 10 metreden havalandı bir kuş gibi süzüldü ve yere çakıldı.

Zamaninda kahvaltıya erken gitmedim diye de benim atariyi havalandirmisti:))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babam modemi sökse benim için sıkıntı olmaz :) 7 / 24 Kod yazan adamım bazen bilgisayarda internet olduğunu unutuyorum :) Dipnot : biz bu çağları geçeli çok oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri