Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15-16 yaşında ergenlerin öyle problemi olur anca :=)
18 yaşındayım. Anlatacaklarım şaka gibi gelebilir ama gerçek
Babam TTNET'in verdiği modemi devamlı çıkarır yanına alır. En sonunda kaybetti ya da ben öyle sandım, tam kurtuldum derken gittim yeni modem aldım. Bu sefer de telefon kablosunu kesmeye başladı. O kestikçe ben bağlıyorum o kestikçe ben bağlıyorum telekoma iş başvurusu yapsam kabul edilir o derece öğrendim yeşil kabloyla kırmızı kablonun nereye denk geldiği![]()
Sonra faturaları ödemedi hat kapandı. Tabi demokraside çareler tükenmez https açığından ultrasurf yükledim bu sefer de oradan giriyorum. Babam buna da bir çare buldu ve TTNET'i aradıTelefonu hoparlöre alarak "Bizim internet borçtan kapalı ama çocuk oynuyor kablodan kesin bağlantısını." dedi. Eleman tabi şaşırdı. Babam yine kesti tabi kabloyu. Ertesi gün kabloyu yeniden birleştirdim ama internet çalışmadı
![]()
Şimdi ben YTPara'ya nasıl giriyorum diyorsunuz. Hattım PTTCell, içinde 64 Kbps hız düşümlü limitsiz internet var. Hotspot ile telefonun internetini bilgisayara paylaştırarak girmeyi başarıyorum şimdilikHat babamın üstüne gelecek ay üstüme alacağım, inşallah bir gece ansızın hattımı iptal ettirmez
Yöneticilerden "En Azimli Üye" rankını bekliyorum
Edit : Şimdi diyebilirsiniz ki para kazanıyorsun peki niye internetini ödeyip de açtırmıyorsun? Arkadaşlar babamla bu konudan dolayı aramız bozuk. İkimiz de inada bindirdiğimizden dolayı karşılıklı olarak ödemiyoruz. Her 4-5 ayda bir babam 200 lira civarı bir ödeme yapar olay kapanır![]()
benim olmuştu arkadaştan modem alıp gizlice kullanmıştım, o da görülünce pc kasası 10 metreden havalandı bir kuş gibi süzüldü ve yere çakıldı.
internetin parasını ben ödediğim sürece bişey demez![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.