Bahşiş terörü

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o arabayla o sokaklarda gezersen olacağı bu :)

dün izledimde normali böyle o ayrıda bunlar da kaşınmış girdiği sokağa bak

konuşursam ırkçı damgası vururlar o yüzden susayım:)

Bende bu yüzden soy kırım lafları edemiyorum ya... Bunlara vereceğin bahşiş parası ile tutacaksın 2-3 pislik adam yolda durdurdular mı verecek ona dayağı sonra onu da videoya çek at youtube izlenme rekoru kırsın düğün parası da ucuza gelsin :)

Hırsızın hiç mi suçu yok arkadaşlar saçmalamayın ya Allah aşkına.

yav bu yeni olan bir şey degilki eskiden beri vardı bahşiş olayı

O arabaya uçan tekme atan, kendini Battal Gazi sanan adam ne dövülür ama.
Edit: Adam yazmışım kusura bakmayın beyler.

Son düzenleme:
Ben en iyisi ağzımı açmayayım sonra burada ırkçılık yaptın diye ceza verirler. Bu gördüğüm bu tarz insanların hiç biri bir baltaya sap olamadı hepsi böyle bi insan hiç mi düzgün olmaz arkadaş ya alıcaksın bunları ıslak odunla dövüceksin. Yapılarında var neyse ya yazmıcam bir şey anlayan anladı zaten

bende cumartesi günü gördüm böyle tipleri 3-4 tane çokda lüks bir caddede yapıyordu bu hareketi. 11 yaşlarında çocuk "aha lan aha düğün arabası geliyo" dedi ve attı kendini önüne.Alkollüydüm o yüzden bulaşmak istemedim ama terbiyesizlikten başka bir şey değil.

Ceza yemek istemiyorum susuyorum :)

Discovery cihazımdan gönderildi

hepside serseri canımı sokakta buldum diyor yaşama sevinci bile kalmamış allah ıslah etsin.

Bu kapitalizm taraflısı kanalların "özel haber" adı altında yaptıkları "şovlar"a her zaman farklı açıdan bakmışımdır. Hiç inandırıcı da gelmedi.

Birkaç efekt ekleyip kontrastı da düşürseler, hollywood filmlerinden farkı kalmayacak.

Böyle insanlar elbette var, ama değindiğim nokta bu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri