Bahşiş terörü

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunları şöyle dövücen böyle dövücen diyenler sokakta görseler bunları yollarını değiştirecekler (zaten birine vursan arkadan diğeri bıçağı sokacak neyse..) , boşverin bu sosyal medyada ahkam kesmeyide yapılacak işleri söyleyin. kime şikayet edilmeli kim ilgilenir bunlarla bilenler bunu söylesin. polis demeyin polis bile ellemiyor çoğu zaman bunlara..

sen hangi özgürlükten bahsedion kardeş:) özgürlük kelimeden ibaret bu ülkede

Özgürlüğünün kısıtlandığı noktalar nedir?

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

Bunuda Sorgulayın askeri ücretin bir ülkede 900 geçmezken..

basit matematik hesabı, 200 bin TL'lik bir aracı askeri ücretle almak istediğinde yemeden içmeden harcamadan almak isterse 223 ay yapmakta 18.5 yılla tekabül etmekte...

Demokrasi özgürlük ,bize getiri verdikleri, hiçbirimiz özgür değiliz , köpeğin önüne atsan parayı yemez, insan oğlu para hırs egosu için birbirleri yer...

Çünkü İnanmışınız Para Olmazsa Hiç Bişey Yapamayız.......

Asgari ücretle çalışan birinin hayali 200 bin TL'lik bir araba olursa, elbette kafayı yer.
Hedefler elbette büyük olmalı lakin aynı zamanda da mantıklı olmalı!

Ama bence konu değil. Daha küçücük yaşlarda o çocuklara düşmanlık duygusu aşılanıyor. "Biz özgür değiliz,hakkımızı yiyorlar, vs vs vs..."
Neyse konu derin boyuta gidicek!

bazen düşünüyorum bu bonzai iyikine ortaya çıktı çünkü içip ölenlerin yüzde 90'u bu tür balici tinerci hırsız tayfası.. bunların yaşadığı semtlere bırak bir çuval bonzai telef olsunlar. zorla adamı torbacı yapacaklar.

Özgürlüğünün kısıtlandığı noktalar nedir?

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

Asgari ücretle çalışan birinin hayali 200 bin TL'lik bir araba olursa, elbette kafayı yer.
Hedefler elbette büyük olmalı lakin aynı zamanda da mantıklı olmalı!

Ama bence konu değil. Daha küçücük yaşlarda o çocuklara düşmanlık duygusu aşılanıyor. "Biz özgür değiliz,hakkımızı yiyorlar, vs vs vs..."
Neyse konu derin boyuta gidicek!

Hocam bende şimdi sana düz mantıkla konuşuyorum...200-300 binliralık aracı olan kişinin 5 lira için hayatının önemi olmayan kişilerin sokağında ne işi var...

ıyı geceler iyi çalışmalar arkadaşlar

kimse kusura bakmasın da durduk yere önüne atlayanı benim canımın önemi yok diyeni ezeceksin arkadaş, böylelerine yüz vere vere bu halde bu ülke. yok canım ülkeye kazandıralım, topluma kazandıralım. uğraşmayacaksın böyleleriyle, ya hapse atacaksın ya da bir yere götürüp ağzını burnunu iyice düzelteceksin.

Hocam bende şimdi sana düz mantıkla konuşuyorum...200-300 binliralık aracı olan kişinin 5 lira için hayatının önemi olmayan kişilerin sokağında ne işi var...

ıyı geceler iyi çalışmalar arkadaşlar

Söylediklerinden sen bişi anlıyorsan rica ediyorum bana da anlat
kimi neyi savunduğun belli değil:

medyaya cıkan bır kız var fakirler ölsün diyordu:
sımdı sen de zengınler ölsün mü dıyorsun?

(noktalama işaretleri klavyenin acizliğinden dolayı)

Söylediklerinden sen bişi anlıyorsan rica ediyorum bana da anlat
kimi neyi savunduğun belli değil:

medyaya cıkan bır kız var fakirler ölsün diyordu:
sımdı sen de zengınler ölsün mü dıyorsun?

(noktalama işaretleri klavyenin acizliğinden dolayı)

Halen ego'nun tatmini peşindesin... senin mantıkla yazmış olduğu olasılığa bakarak yazdım.Kişisel fikir değil.

Kalkmış şimdi kız ve fakir durumdan bahsediyosun...kendin çalıyorsun kendin oynuyorsun.

Ortada bir acizlik varsa egonun acizliğidir.

Hak neyse onu savunuyorum...

Umarım benim hakkımda merak ettiklerini elimden geldiğince yazdım...halen yazdıklarımdan egon tatmin olmuyosa...Muhatap olmazsın

Halen ego'nun tatmini peşindesin... senin mantıkla yazmış olduğu olasılığa bakarak yazdım.Kişisel fikir değil.

Kalkmış şimdi kız ve fakir durumdan bahsediyosun...kendin çalıyorsun kendin oynuyorsun.

Ortada bir acizlik varsa egonun acizliğidir.

Hak neyse onu savunuyorum...

Umarım benim hakkımda merak ettiklerini elimden geldiğince yazdım...halen yazdıklarımdan egon tatmin olmuyosa...Muhatap olmazsın

Ben sana aciz demedim ki nerden çıkArdın bunu? Ego dediğin de nedir; haNgi söylemimden bu düşünceyE kapıldın?

O arabanın sahibi ben değilim: zenginde değilim ki kirada oturuyorum: Eğer bahsettiğin ego buysA!

İçimden geçenleri buraya yazmak istemiyorum hele en son arabaya zarar veren tespit edilip gerekli cezanın verilmesi gerekli,kendi düğünümde arabanın üstüne çıkan 3 kişiyi kaldırıma savurdum o gün o kadar stresliydim ki sopa olsa hiç acımadan döverdim,akşama da düğün salonunda değil karakolda olurdum,eğitim şart arkadaş...

Bunlar bu kadar istekli yt'ye calissa bahsis vericek duruma gelirmis

Romanya bulgar cingeneleri türkiye de cirit atiyor artik. Bunlarda yetmedi üstüne bir de süriyelileri getirdiler. Dogunun bilmem neleri desen ayri bir dert. Yasanacak memletek hicbir zaman olamayacak türiye maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri