Bakalım 10 tane ses eşleşenini yt editör ile kaldırabilecekmiyim

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar az önce bir video attım videoda 10 tane ses eşleşeni çıktı genelde bu durumda ilk seferde hata verir ama aşağıdaki konuda anlattığımı yapacağım

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/68787-kalkmayan-eslesenli-muzikler-hakkinda.html

bakalım 10 eşleşeni 10 undanda videoyu kurtarabilecek mi videoyu :)

WQr4Uxt.jpg

dPllgTT.jpg

HlS3KMV.jpg

Ekleme 03:02

Eşleşenler hala duruyor

l4yK8Ni.jpg

Tekrar eşleşeni kaldırma sayfasına giriyorum

mIStBNn.jpg

bu sayfada sağ üstteki kaydete basıyorum http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/68787-kalkmayan-eslesenli-muzikler-hakkinda.html bu konuda bahsettiğim gibi

ve video tekrar işleniyora giriyor

SUlrYDR.jpg

Ekleme

ve mutlu son :)

S6NvM3y.jpg

Son düzenleme:
ben 27 müziği tek seferde kaldırmıştım :) romantik filmlerde çok müzik oluyo. ben de artık vazgeçtim o kategoriden :)

ben 27 müziği tek seferde kaldırmıştım :) romantik filmlerde çok müzik oluyo. ben de artık vazgeçtim o kategoriden :)

her müzik 3 dakika olsa 27*3=81 sessiz sinema gibi birşey olur :)

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:39 ----------

Eşleşenler hala duruyor

l4yK8Ni.jpg

mIStBNn.jpg

bu sayfada sağ üstteki kaydete basıyorum http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/68787-kalkmayan-eslesenli-muzikler-hakkinda.html bu konuda bahsettiğim gibi

SUlrYDR.jpg

her müzik 3 dakika olsa 27*3=81 sessiz sinema gibi birşey olur :)

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:39 ----------

Eşleşenler hala duruyor

l4yK8Ni.jpg

mIStBNn.jpg

SUlrYDR.jpg

yeniden kaydet diyince kalkıyor :D

valla ben eşleşen kısmını siliyorum bulmuşlar bide iki dakika yok diye delleniyolar izlemeyin olmu :D

en fazla bir tanesini kaldırabilirsin. eğer sonda eşleşen varsa kesip sonra ortayada bi müzik koyarak 2 ye çıkarabilirsin. yani kısacası uğraşma sil gitsin

Geçerde zaman alır. Ben 3tane gördümmü basıyorum renderi toptan temizlik.

muhtemelen uyandığında eşleşenler gitmiş olacak :)

Bana da bir sürü ses eşleneni geliyor ancak hak talebinde bulunan şarkıyı kaldır diye bir uyarı olmuyor hemen yanında neden acaba?

tebrikler. fakat 7-8 saat asla bir video için beklemem. tekrardan render alıp atmak daha mantıklı...

saat kaçta bittiğini bilmiyorum uyumuştum ayrıca içerik görüntüden eşleşen vermiyorsa hızlandırmak istemem ve 10 tane sesin yerlerini tek tek bulacaksın kesip biçeceksin bana daha çok uğraştırıcı geliyor :)

saat kaçta bittiğini bilmiyorum uyumuştum ayrıca içerik görüntüden eşleşen vermiyorsa hızlandırmak istemem ve 10 tane sesin yerlerini tek tek bulacaksın kesip biçeceksin bana daha çok uğraştırıcı geliyor :)

ekranın kaydını alırım. 10 tane sesin yerleri belli zaten. projeleri her zaman kayıt etiğim için o kadar da zor değil. normalde o kadar fazla eşleşen vermiyor. seninki baya ilginçmiş. :D

ekranın kaydını alırım. 10 tane sesin yerleri belli zaten. projeleri her zaman kayıt etiğim için o kadar da zor değil. normalde o kadar fazla eşleşen vermiyor. seninki baya ilginçmiş. :D

ekran kaydı alırken zaten kaydederkende sesi kısıyorum :) ama başka içeriklerede yelken açmak gerekiyor zaten uğraşıp uğraşmamak meseleside değil ilk seferde kaldıramasa bile 2. seferde büyük oranda kaldırıyor eşleşeni test etmiş olduk 10 seste bile başarılı oldu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri