Bal Geldi 'Erzurum Yayla Çiçek BALI' Şifa Kaynağı

Doğru biliyosunuz hocam kışın derken hangi ay olduğuda önemli, kışın çiçek vs olmadığı zaman tabiki üretemiyor veya 0 derece gibi bayağı soğuk olunca çıkamıyor o süre üretemiyor, hatta petek içinden müthiş bir ses çıkıyor sürekli kanat çırparak ısınmaya çalışıyorlar :)

+ Olarak kışın içerdeki baldanda geçinirler muhteşem canlılar :)
Hocam balmi bitti:)

Hocam İstanbulda nerdesin? Pazartesi bende 1 adet alabilirim,ortalama ne kadar çıkar fiyat?(forum indiriminden sonra)

Izmirdeyim ben de almak isterim 1 adet, indirimden sonraki fiyati ne olur, ne zaman elimde olur ? Zamanla şekerlenme oluyor piyasadaki ballarda, bunda olmaz umarim

forumda boyle alışveriş konuların donmesı guzel valla :) hayırlı satışlar hocam.
Sağolasın hocam :)
hocam süper görünüyor, kiloyla mı satıyorsunuz isteğe göre? Şehir dışına gönderim var mı? Tşk
Hocam petek olarak satıyoruz kilo işi çok uğraştırıcı tek tek ayır kiloya böl ama almak istiyorsunuz sadece foruma özel kilo kilo ayırabiliriz.Şehir dışına gönderdimde var tabiki.
@Cokark
Hocam ben simdi bir petek alsam,fiyat olarak ne cikar,Ayrica Bursaya göndermeniz lazim.Nasil yapacagiz.Kac günde elimde olacak.?
Ortalama 2-3 kg arasında petekler hocam 2.1kg olanda var 2.9 da.Gönderim kargo yada ptt ile olur.Ptt %25 indirim hakkım var.
Aynen bende 1 petek düşünüyorum bursaya hocam. Kampanya ona göre olsun :)
Tabi hocam pm atıyorum :)
süzme olarak satsaydınız sipariş geçerdim hocam, hayırlı satışlar
Süzmeler gelince onlarıda ekliyecem hocam, teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Hocam balmi bitti:)
İçinde kendine yetecek kadar bal bırakılıyor onları yiyor ama yine yetmez sıkıntı olur aç kalır ise şeker veriliyor hocam.
Hocam İstanbulda nerdesin? Pazartesi bende 1 adet alabilirim,ortalama ne kadar çıkar fiyat?(forum indiriminden sonra)
Beylikdüzü- sefaköy arası elden teslim yapabilirim hocam.Pm atıyorum.
Izmirdeyim ben de almak isterim 1 adet, indirimden sonraki fiyati ne olur, ne zaman elimde olur ? Zamanla şekerlenme oluyor piyasadaki ballarda, bunda olmaz umarim
Siparişten 1-2 saat sonra kargoda olur hocam izmire max 2 günde ulaşır.Şekerlenme asla olmaz hocam senelerce beklet istersen yıllardır kullandığımız için iyi biliyorum.

+Olarak şekerlenen bal glukozlu veya bol şekerlidir fakat hafiften kristalleşirse gerçek baldır ondada sıkıntı olmaz.

Adsense nin ne kadar etkisinde kaldıyak, balı bile ban gibi okuyorum artık
Ban Geldi 'Erzurum Yayla Çiçek BANI' Şifa Kaynağı

harika gözüküyor hayırlı satışlar hocam :D ref varsa alırım bir kovan :D

bizim buralardan geliyo he, tavsiye ederim doğduğumdan beri doğal erzurum yayla balı yiyorum her kahvaltı masasında mutlaka bulunması gerek :) Birde yanına tereyağımız oldumu ooff. :)

Hayirli satislar uskudara kargo nekadar tutar kac gunde gelir ?

bizim buralardan geliyo he, tavsiye ederim doğduğumdan beri doğal erzurum yayla balı yiyorum her kahvaltı masasında mutlaka bulunması gerek :) Birde yanına tereyağımız oldumu ooff. :)
Aynen hocam, sağolasın oraların çiçekleri ağaçları iyi geliyor arılara teşekkürler :)
Hayirli satislar uskudara kargo nekadar tutar kac gunde gelir ?
Teşekkürler hocam, siparişten max 1-2 saat içinde kargolamış olurum sabahtan verirsem aynı gün gelebilir en geç diğer gün sizde olur.Net kargo fiyatını pazartesi yazıcam, ama tahmini 5-12 tl arası birşey tutucak kargo.

Ödemeler geçildi anlaşmalar sağlandı yarın 5 petek bal kargoya çıkıyor.Yakında yorumlar gelmeye başlar :)

Satış devam ediyor son 30 çerçeve bal.

*Kısa süreliğine foruma özel indirimle...

Son düzenleme:
Arkadastan 1 petek bal aldim,Yarin kargolayacak,Yedikten sonra yazarim insallah bende.

Ballar ptt ye teslim edildi.Kargo ücretleri 6-8.5tl arasında değişiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri