Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Afiyet olsun hocam gene beklerizben çocuklar için aldığımdan fırsat bulup da tadamamıştım.ballar hakkını veriyor.tad olarak da marketlerde satılan kaliteli ballardan daha iyi ve gerçek bal.
SÜZME BAL GELDİ
YENİ PETEK BALLAR GELDİİİ (Kalan Stok: 46)
Dün forumdan bir arkadaşa daha satılmıştır.
![]()
Teşekkürler ufuk hocam afiyet olsunBalın lezzetinden ziyade arkadaşın müşteriye ilgisi beni memnun etti, kargo takip numarasına kadar size gönderir. Bunun dışında bal lezzetli almanızı tavsiye ederim![]()
Teşekkürler ufuk hocam afiyet olsun![]()
Allah göstermesin hocam asıl işimde bu değil, artık bi nevi ek gelir oluyor.aman hocam sizde
böyle olmayın
Ünlü bal satıcısı Ekrem İncel 'dolandırıcılıktan' gözaltında | soL Haber Portalı | güne soL'dan bakın
Allah korusun![]()
Hocam en son ne zaman aldılar soramadım öğrenince yazarım, bal kaliteli yorumlardan gördüğünüz gibi ,teşekkür ederimhocam maşallah bal sezonu bitti biliyordum bunlar hangi ayda alınma eylül ayı bal sezonunda son ay olmuyor mu. arılar çok güzel kapatmış bal gözlerini demek verim çok erzurumda![]()
Hahahah ömer hocam artık banada maliyeti gelişi var, ama babuşlara özel bi kampanyayla şimdi ye spam parası gelince öde yapıp yolluyorum uygunsaFurkan.. Ömer babuşa hediye filan bişeler yok muBalın bide bedavası ne güzel giderdi be
Sağolasın hocam , hep quiz kanal hep quiz kanal olmazki 40 40 veriyon onlara bu seferde kendine al güzel bi balHayırlı işler hocam,güzel görünüyorlar![]()
Sağolasın hocam , hep quiz kanal hep quiz kanal olmazki 40 40 veriyon onlara bu seferde kendine al güzel bi bal![]()
Reisin balları yarın yolda , afiyet olsun ömer beyFurkan.. Ömer babuşa hediye filan bişeler yok muBalın bide bedavası ne güzel giderdi be
Reisin balları yarın yolda , afiyet olsun ömer bey![]()
Şifa olsun ömer hocamBalın Tadına Şimdi Bakabildimde Wallaha Sofradan , Forumda yorum yapmak icin acele acele kalktım gerçekten süper güzel bir bal begendim.
Teşekkürler @Cokark
Afiyet olsun hocam2 Paket petek bal aldım gayet güzel teşekkürler .
Gönderelim hocambalı gördüm sabah sabah canım yağ bal çekti oldu mu şimdi bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.