Balık Oltasından Anlayan Bakabilir Mi ?

Bu şekilde at çeke başka balık gelmez mi ya millet sürekli ballık tutuyor ama :) öyle diyorsan vazgeçmiyorum o zaman

Gelir dostum aynı videodaki stilde istavrit tutabilirsin, çinekop (lüfer) tutabilirsin, palamut tutabilirsin. Bunların takımına çapari deniyor, bu üç balık için de ayrı ayrı çapariler var. Ama çinekop ve palamutun sezonu bitti gibi. Hala varsa istavrit tutabilirsin.

Başka kamış ve makinalarla at çek yaparak lüfer ve levrek tutabiliyorsun. Kaşık ve rapala takıp.

Veya istavrite at çek yaptığın kamış ve makinalarla sezonu geldiğinde sarıkanat lüfer için yemli, beklemeli avlar da yapabiliyorsun o da çok zevklidir ama 2018 Eylül'de başlar :)

Ben sezonu kapattım gibi. Nisan Mayısı beklemek üzere kış uykusuna geçtim :D

hocam babamda aynı şekilde sizin gibi yıllardır :) ufakken benide çaya götürürdü beraber tutardık şimdi arkadaşlarıyla sahil tekne deniz hafta sonları hep öyle facebookta bunlar için bir sürü grup var onlara katılabilirsiniz

1 hafta önce kadar olta aldım güzel taş olmayan bir sahile gittim . İstavrit tutmaya gittim ilk balığımı tuttum. İstavrite niyet ettik ama zargana tuttum neye niye nere kısmet :D Daha önce hiç zargana tutan görmedim bana kısmetmiş :D

1 hafta önce kadar olta aldım güzel taş olmayan bir sahile gittim . İstavrit tutmaya gittim ilk balığımı tuttum. İstavrite niyet ettik ama zargana tuttum neye niye nere kısmet :D Daha önce hiç zargana tutan görmedim bana kısmetmiş :D

Göze En Faydalı Balıktır. Pişirince İçindeki Kılçık Yeşilimsi Olur. Şahsen Tadını Hiç Beğenmem ama Tutmasından En Zevk Aldığım Balıklardandır. Bir de Yemli Çinekop Tutması Çok Keyiflidir. Bende İki Gündür İstavrite Gidiyorum Sarıyer Tarafına...

Aslında katılım olsa izmir çeşmede tekne turu yapabiliriz. Çok keyifli oluyor.

Göze En Faydalı Balıktır. Pişirince İçindeki Kılçık Yeşilimsi Olur. Şahsen Tadını Hiç Beğenmem ama Tutmasından En Zevk Aldığım Balıklardandır. Bir de Yemli Çinekop Tutması Çok Keyiflidir. Bende İki Gündür İstavrite Gidiyorum Sarıyer Tarafına...
Aynen öyle pişirince yeşilimsi oldu :)

---------- Spam Engelliyici 11:00 ---------- Önceki Mesaj 10:02 ----------

Aslında katılım olsa izmir çeşmede tekne turu yapabiliriz. Çok keyifli oluyor.

Burda Teknek turu yaparsan gelirim hocam :)

Aralığın sonunda konu açmıştım olta hakkında sonra olta alıp işe koyuldum bu aralar tam balık başladı. Dün 2 saat öyle vakit geçirmeye gittim tuttuğum balıklar :)

Artık oltaya alıştığım için tecrübe edindiğim için ne zaman gitsem balık tutuyorum

Bu sevdanı çupra yakalamaya gittiğinde de görmek isterim hocam :D Böyle zeki balık bir balık yok :D

Bu sevdanı çupra yakalamaya gittiğinde de görmek isterim hocam :D Böyle zeki balık bir balık yok :D

oda olur inşallah hocam :D . Ama balığa çok gidiyorum sahile hevesimi aldım diyebilirim buzlukta baya bir balık var . Balık yemektende sıkıldım tuttuğum balıkları orda başkasına veriyorum :) . Çupra ege de oluyor ben karadenizdeyim :D

oda olur inşallah hocam :D . Ama balığa çok gidiyorum sahile hevesimi aldım diyebilirim buzlukta baya bir balık var . Balık yemektende sıkıldım tuttuğum balıkları orda başkasına veriyorum :) . Çupra ege de oluyor ben karadenizdeyim :D

Küçük balıklardansa büyük balıkları dene yani hocam yakalaması zor ve daha zevkli olur :D Bizim buralarda çupra levrek karagöz mercan bu tarz balıklar çok zevkli av oluyor.

Küçük balıklardansa büyük balıkları dene yani hocam yakalaması zor ve daha zevkli olur :D Bizim buralarda çupra levrek karagöz mercan bu tarz balıklar çok zevkli av oluyor.

Doğrudur :D benim yakaladığım yarım kova balığın ağırlığı senin yakaladığın 3 tane balığın ağırlığına eşit olur nasip hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri