BaLonOyna.Com YTPara Agar io Oyunu buyrun arkadaşlar

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Beyler Bu arada ufak bir hatırlatma yapayım, Panelde herkesin ip adresi çıkıyor. Yani küfürlü nick girenler bilinmiyor zannetmeyin. ip adresinizle forum hesabınıza ulaşılabilir. Şahısları hedef alan küfürlü nickler yazmayın Lütfen.

İyiymiş önüne gelen (gereksiz kişi) küfürlü nick alıyor

oZg4BR.png

Bu psi kimdir ya :D sıkıştı kaldı ama adilik yaptı sanırım gene saygımı bozmayım küfürlü nick yazdı bana karşı neyse çocukdur diyip geçiyorum.

Selfie :D

elfie.png

[MENTION=13872]Psi[/MENTION]
psi.png

Sabit durunca balon küçülüyormuş sanırım :)

[MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] Psi benim nickte başka Psi de gördüm bir kaç kez küfürlü nicki ben yazmadım küfürlü yazanların iplerini vereceğim tek tek adminlere. Şu an ortam çok güzel gelin Kapışalım :F

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] sen misin :D

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

[/COLOR [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sen misin :D

[MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] Psi benim nickte başka Psi de gördüm bir kaç kez küfürlü nicki ben yazmadım küfürlü yazanların iplerini vereceğim tek tek adminlere. Şu an ortam çok güzel gelin Kapışalım :F

Geldim geldimde herkez bana dalıyor :D küfürlü nickli kişilerde war kız kardeş oynuyor arada bir baktım adam cinsel organ nicki yazmış bilmem ne çocuğu çıktım bende aslında nicklerde küfürlü şeyleri yasaklaya bilseler iyi olur

Samet düşecek zamanı mı buldun ya [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] verilmiş sadakan varmış yivrım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri