Ban aldığım bilgisayardan yeni youtube hesabıma girdim sorun olur mu ?

B
  • Kullanıcı berkay310
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

berkay310

Guest
Merhaba. Ben önceden adsense ban aldığım bilgisayarımdan yeni youtube hesabıma girdim. yeni hesabı da yeni adsenseye bağladım. Şu anda ban aldığım bilgisayarda yeni adsensemi açmadım sadece youtube hesabıma bağlandım. Hesabım şimdi riske mi girmiş oldu ?

Edit: İmla...

Google genelde anlıyor ve diğer adsens hesabınıda banlıyolar bir süre sonra. Bilgisayarı tanır

İllegal işler yüzünden banlandıysan tehlikeli ama başka bir şey yüzünden banlandıysan o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum.

2 3 yıl önce benimde bi adsense hesabım kapandı aynı pc den yeni adsens aldım aynı pc den girdim sorun çıkmadı 2 3 yıl içinde google baya bi değişlik yaptı sorun çıkabilirde çıkmayabilirde.

İllegaldi evet ama akıllandım artık. Normal devam etmeye çalışacam ama şimdi de adamlar anlamıyor ki inşaallah bir sorun olmaz. Hep arkadaşlar yüzünden bu haldeyim yok şöyle bizim bi arkadaş var ayda 2000 dolar alıyo yakalanmıyor falandı filandı dediler girdik ama akıllandık artık...

Hocam sıkıntı olabilir. Yeni adsensenin banka biligileri ve adres değişikse genelde sorun çıkmıyor ama Google bu. Sağı solu belli olmuyor

Hocam sıkıntı olabilir. Yeni adsensenin banka biligileri ve adres değişikse genelde sorun çıkmıyor ama Google bu. Sağı solu belli olmuyor

sadece isim benim üstüme; telefonu ve ev adresini farklı girdim kayıt olurken. Banka bilgilerini girmedim daha çünkü hesabı 3 gün önce açmıştım internet kafeden ödeme eşiğine ulaşmadı daha.

Ben de illegal yöntemlere başvurmuştum ve ardından hesap kapanmıştı. Aynı IP'den birkaç kere yeni hesaplar oluşturup adsenseye bağlasam da ban yemem kaçınılmaz oluyordu. Ama şuan kullandığım youtube kanalımı evden uzak bir konumdaki internet kafeden oluşturdum ve banlı bilgisayardan giriş yapmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hala aktif olarak evden video yükleyip hesabımı kullanabiliyorum.

Ben de illegal yöntemlere başvurmuştum ve ardından hesap kapanmıştı. Aynı IP'den birkaç kere yeni hesaplar oluşturup adsenseye bağlasam da ban yemem kaçınılmaz oluyordu. Ama şuan kullandığım youtube kanalımı evden uzak bir konumdaki internet kafeden oluşturdum ve banlı bilgisayardan giriş yapmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hala aktif olarak evden video yükleyip hesabımı kullanabiliyorum.

tam benim durumumu ozetlemissin o zaman buyuk ihtimalle bana da bir sey olmayacak gibi. Saolasin cevabin icin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri