yapı kredinin bloke konma sebebini öğrendin mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapı kredinin bloke konma sebebini öğrendin mi ?
Yapıkredi mi banlandı ? Bende sadece yapıkredi kullanıyorum
Ben gçeen gün bankaya sordum yapıkrediye. Dedim aylık hesaba 10 15 bin para girişi olsa bi sıkıntı oluşturur mu ? Maliye fln hesapları kontrol ediyormu ?
hayır öyle bişey yok dedii kız
ya borcun vardır, yada hesabına para gönderen biri itiraz etmiştir, bankada bloke koymaya meraklı değil![]()
adsenseler banlandı
paypal banlandı
şimdi de yapıkredi hesabım banlandı-bloke konuldu icinde para var
nedir benim bu çilem
müşteri hizmetlerin aradım ama telefona cıkan olmadı. bu blokenin sebebi ne olabilir nasıl kaldırılır bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Yokmu öyle birşeyçok komik hocam senede 20.000 üzerini geçtiği zaman direk listeye giriyorsunuz 3-5 sene sonrada olsa vergileri diziyo devlet amca, şöyle örnek vereyim , kitapçı bir arkadaşım var gittigidiyor ,n11 benzeri sitelerden kitaplarını satıyordu faturasız 2,5 senede iyi para aldı, denetlemeye girmiş banka hesabına gelen paralardan 57.000 tl ceza kestiler inanmıyan olursa ceza dekontunu eklerim alıp arkadaştan, eninde sonunda geliyor devlet abi.
[MENTION=8895]palipleten[/MENTION]
Senede 20 bin değil 10 bine bile geliyor ona kaldıysa ben sordum bu konuları . O arkadasının baska işleri vardır kendinde baska kimsenin bilmediği. Kitap satarak 57 bin ceza![]()
Hocam başka işi falan yok adamın, kitap işinde ne kadar yüksek kar marjı var hocam bilemezsin, ama dediğim gibi 2,5 - 3 belki dahada fazladır internettn çalışıyor,,,,, du jettası var onu satıp ödeyecek borcu sıkıntısı yok zaten de, yani oluyo hocam gelebiliyor onu söylemek istedim.
adsenseler banlandı
paypal banlandı
şimdi de yapıkredi hesabım banlandı-bloke konuldu icinde para var
nedir benim bu çilem
müşteri hizmetlerin aradım ama telefona cıkan olmadı. bu blokenin sebebi ne olabilir nasıl kaldırılır bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
hocam banada 2 kere oldu bu parayı veremeyiz dediler ilçeye gittim para çekmek istiyorum dedim tabi ne kadar dedi![]()
Niye veremiyorlarmış hocam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.