Ban Olayı Dünya ya yayılmış

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

ilyas

Kayıtlı Üye
ilk zamanlar türkiye'nin para kazanmasıyla alakalı bir hesap kapatılma olayı olarak düşünüyordum. ama arkadaşların söylediğine göre dünya da büyük bir infial varmış pakistanlılar ve vietnamlılar çılgına dönmüş. acaba google california ekibi 7-8 yıl önce web sitelerine çıkardığı bir panda güncellemesine benzer bir şey mi yapıyor diyeceğim oha o kadar öteye gidemezler herhalde.. youtuba bir panda güncellemesi geliyor olamaz. ayrıca web adsenselere yapılan panda güncellemesinin bir amacı vardı. şuan youtup robotu kontrolsüz ve amaçsız bir şekilde hesapları kapatıyor.

(2010 yılında poster programlarına eklediğimiz forumlara hotfile, turbobit, filesonic linkleri kasarak iyi paralar kazanıyorduk. aslında ben sağlam spamcıydım. forumları çöplüğe çeviriyorduk. panda ve penguen güncellemelerinden sonra postura 1000 tane de forum eklesek bile kazanamaz olduk. google, panda ve penguen ile spamı bitirmişti çünkü... o dönemi yaşayan arkadaşlar bilir. özellikle r10 da olan arkadaşlar bilir. filesonic ve fileserve vardı millet günde 100 200 dolar kazanır capslar havada uçardı. )

Google Panda Nedir?
Google Panda, Google tarafından spam sayılabilecek siteleri cezalandırmak ve bu siteleri kullanıcılardan uzak tutmak amacıyla hazırlanmış bir güncellemedir. Asıl amacı basit görünümlü ve düşük kalite içerikli web sitelerini arama sonuçlarından gerileterek yerlerine yüksek kaliteli ve faydalı siteleri getirmektir.

Google Panda ‘dan Etkilenen Bir Site Nasıl Kurtulabilir?
Sitenizde kopya içerik varsa bunları kaldırmakla işe başlayabilirsiniz. Sonrasında bunların yerlerine ziyaretçilerin paylaşmaya değer bulabileceği türden kaliteli ve faydalı içerikler üreterek sitenizde yayınlayabilirsiniz. Varsa sitenizdeki 404 hataları gibi yazılımsal hataları düzeltebilirsiniz. Bu şekilde Google dostu site olmanın avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Google Penguen Nedir?
Google Penguen, site içi ve site dışı bağlantıların ne kadar doğal ve sağlıklı olduğu ile ilgilenen bir Google güncellemesidir. Google Penguen güncellemesinin ana amacı Google’un Web Yöneticisi Yönergelerini ihlal eden ve Black-Hat SEO tekniklerini kullanan web sitelerini arama sonuçlarından geriletmek ve yerlerine yüksek kaliteli ve faydalı olabilecek siteleri getirmektir.

Son düzenleme:
Vietnamlılara bu iş gittiyse yakında iç savaş başlar vietnam'da.
AbD'de demokrasi götürür.
:D

ozaman açmayın adsense bekleyinmi diyolar nediyolar bu adamlar anlamadım arkadaş.

dünyanın en kolay mesleğini iş birliği ile bitirmeyi başardık sonunda..

özgün kanallarım emeklerim olmasa durmam artık buralarda ama alışmış kudurmuşdan beterdir. :D

encokta spamın zorlandıgına flagcılar ve sahte telıfcıler ıcın sevınıyorum ama
olan ıyı nıyetlı ınsanlarada oldu

benimde italya adsense banlandı 19 ekimde. sırf 2 ulke ile ilgili degil bence. belkide video sahipleri sikayet ediyor ve direk banlıyorda olabilir.

amerika ve avrupa adsenseleri de banlanıyor. uzak doğuda gelir kapısı internet olduğu için oradan daha çok ses geliyor tabi.

Sonumuz hayır olsun arkadaşlar.

O zaman artık adamlar spamı bitirmeyi kafaya koymuşlar diyebiliriz. Cümlemize geçmiş olsun.

Tamam dünya geneli ama en çok benim hakkımı yiyorlarmış gibi geliyor nedense

geri çekilme zamanı gelmiş o zaman boşa kürek çekmemek lazım.

benım 6 tane gelırlı adsense hepsı farklı lokasyon vds bankalarda ozelle hazırladım hepsı banned 1 tane kaldı oda yakında banlanır yt ısı zevk kaldı artık kolay kolay kazanc saglanamıcak artık.

Panda güncellemesi, google da ki arama sonuçları için yapılan bir algoritma güncellemesi, adsense ile bir ilgisi yok. Milletin kafası zaten karışık, birde onu icat etmeyin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri