Bana Ana Avrat Sövüyorlar

Alex

Kayıtlı Üye
2 tane sarışın yabancı kızın makyaj videolarını atıyorum, izleyip izleyip saydırıyorlar.

İşte bu kızlar çok uğraşıyor, sen çalıyorsun hırsız, haysiyetsiz, ağır küfürler, bu video bunun değil asıl kanal ismi şu ordan izleyin vs.

İngilizce yemediğim küfür kalmadı hepsine göğüs gerdim çünkü kendi videomuzu çekmediğimiz için hakediyoruz.

En ilgincime giden de ne oldu biliyor musunuz, kanal sömürmek bizim için bir hobi ya, yabancılar için o kadar ayıp utanç verici birşey ki sanki kendimi normal bir kapkaççı hırsız gibi hissettim, o gözle bakıyorlar sana.

Videonu reportlar hepsi.O videolarina telif gelebilir yada kanalin komple kapanabilir.

Kanal gidecek gibi cidden şikayet ediyorlardır dediğiniz gibi ne kadar dayanırsa artık yerine yenisini koyarız

Yok yorumlar benim zoruma gitmiyor kapamaya gerek yok komik geliyor ve utandığımı hissettim hırsız gibi bakıyorlar sana

bazi tv kallar varkiyoutube kanlalri yok ordaki dizileri showlari programlari yuklerseniz kimse bi sey demiyor kanal somurmeye gerek yok zaten zaten yt to yt bence cokda iyi kazandirmiyor kendi tecrubemden

Videoların sonuna bir intro ekle " Everyone who curse me, motherf*cker" diye olsun bitsin,ejnebilerde benim bandicam ile çektiğim cs 1.5 sxe görüntülerini kanallarına çekiyolardı,fazla dert etmeyin

Kızların kanallarının reklamını koy. Hem için rahat etsin hem iyi yorumlar alırsın. Benim de öyle bir kanalım var sömürdüm ve normal kanal sahibinin adresini de verdim gayet memnunuz. :D

Hoca için rahat olsun video onların olsa zaten telif atarlar. Bir videoyu ilk yüklemek o videonun sahibi yapmaz onları.

alex lütfen şu başlığı değiştirirmisin hiç hoş değil bu

Kanal sömürmeyi birakin bosuna zaman kaybi. Digitürkün ingilizce kanallarini takip edin. 4 haftadir bununla ugrasiyorum iyi sonuclar aldim diyebilirim.

2 tane sarışın yabancı kızın makyaj videolarını atıyorum, izleyip izleyip saydırıyorlar.

İşte bu kızlar çok uğraşıyor, sen çalıyorsun hırsız, haysiyetsiz, ağır küfürler, bu video bunun değil asıl kanal ismi şu ordan izleyin vs.

İngilizce yemediğim küfür kalmadı hepsine göğüs gerdim çünkü kendi videomuzu çekmediğimiz için hakediyoruz.

En ilgincime giden de ne oldu biliyor musunuz, kanal sömürmek bizim için bir hobi ya, yabancılar için o kadar ayıp utanç verici birşey ki sanki kendimi normal bir kapkaççı hırsız gibi hissettim, o gözle bakıyorlar sana.

bende fransız kadının makyaj kanalını sömürmüştüm utanmaz diye hırsız diye mesaj atan oldu ne kadar ayıp diye mesaj atan oldu kanal sahıbıde seni mehkemeye verceığım dedı bende özür mesajı attım videolarını sıldım

İnsanlarda emeğe saygı var harbiden:D Ben daha o tarz videolardan kanallar yapmadım ama gördüğüm çok oluyor. Dislike lar havada uçuşuyor. Herkes gerçek kanalın linkini veriyor. Kimisi diyorki hadi bunu o adama şikayet edelim falan ohoo neler neler:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri