Bana Herşeyi Baştan Anlatın Lütfen...

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Üye kayıt tarihimden de anlaşıldığı gibi 2013'ten bu yana bu işle uğraşıyorum. Daha doğrusu cebelleşiyorum bir halt da beceremiyorum. Botlar aldım videolar yükledim teliflerden ihtarlardan patladı gitti. Bir ara 200 TL'yi ilk defa aştım o hesaptaki yt hesapları gitti diye Bende hala almadım öyle duruyor.

Yazdıklarınızı okuyorum, kendim üzerine katıp bişeyler yapıyorum yok olmuyor. İzlenme gelse tıklanma yok, tıklanma gelse hesaplar patlıyor vs. vs. Daha para falan da alamadım.

Şimdi burada yok ayda 1500 yok 2000 yok 3000 kazanıyorum yazanlarınız var. Kendimi mal gibi görüyorum. Toplumdan dışlanmış aptal gibi. Ulen onlar nasıl yapıyor da ben yapamıyorum diyorum.

Arkadaşlar son defa deneyeceğim. Umudum falan kalmadı normalde. Ütopik ya da halk efsanesi gibi gelmeye başladı YT işi bana. Son defa deneyeceğim ama içinizden bilgili kurt biri burdan ya da özelden bana sıfırdan herşeyi anlatsın.

Neden yapamıyorum, ne yapmalıyım, nasıl yol haritası çıkarmalıyım, banlanmadan nasıl sizin gibi para kazanabilirim. Allahını seven anlatsın.

Anlatmazsanız birşey kaybetmezsiniz elbette. Anlatırsanız da birşey kaybetmezsiniz. Ne bileyim belki sol tarafınızdan bir ses anlat der.

Bana herşeyi baştan anlatın lütfen :(

olmuyyorsa zorlama.hocam sen tek elinin üstünde dönebiliyor musun ? yada şuan bir siteyi hackliyebiliyor musun ? yada messi gibi futbol oynuyor musun ?
Herkesin belli bi şansı kısmeti seviyesi yeteneği vardır.denemelerine rağmen olmuyorsa zorlama açıkçası.herkes youtubeden kazanacak diye birşey yok.

Kaç kanal açıp çalışıyorsun hocam? Totalde kaç kanalın var?

bir varmış bir yokmuş.....
zor iş,herkes yapabilecek gibi bir olay yok.
yeterince anlatım var diye düşünüyorum.
olmuyorsa kabullen bence.

Bir sürü kanalım vardı. Onlarca kanal. Ama bir şekilde patlıyor tek tek. Adsense çalışıyorum ondan mı oluyor? Kanal patladıktan sonra dönüp bakıyorum 700 bin izlenme alan videolar olmuş. O an içim cız ediyor :( Nasip işi elbette ama son bir çırpınış yapmak istedim belki biri yolu tarif eder diye.

Bir sürü kanalım vardı. Onlarca kanal. Ama bir şekilde patlıyor tek tek. Adsense çalışıyorum ondan mı oluyor? Kanal patladıktan sonra dönüp bakıyorum 700 bin izlenme alan videolar olmuş. O an içim cız ediyor :( Nasip işi elbette ama son bir çırpınış yapmak istedim belki biri yolu tarif eder diye.

kanalı sen mi açıyorsun ?

bu kadar görüntüleme alan videon videoların var ve sen 200 ü zor geçtin öylemi ?

Bu saatteen sonra forumdan fazla yardım bekleme.yardım ettiğimiz insanlar bi bakıyorsun bize telif flag atıyor.milletin dötünde sinek gibi abi yardım yardım diyenler 6 ay sonra sen kimsinki ayağı yapıyor.onca bilgi varken boş konulala gerçek bilgiler kayıp gidiyor.kusura bakma kimse yardım etmeyecektir kanımca.sömürücümü dersin yalaka karaktersizler mi dersin hepsi burada.Ya kendin uğraşacaksın yada zorlama.laflarım sana değil ama forumda açık ve net birşey bekleme.sana tek yardımım şu olur
yabancı ve +15 dk çalış.

Benim görüşüm 3 5 tane büyük kanal bul. Ve bu kanalların en az 1.5 milyon ile 2 milyon arası abonesi olsun. O kanalın attığı vidyo 1 günde 200k 250k küsür izleniyorsa o kanalın 3 5 vidyosunu at. Bak bakalım eşleşen dünya engeli verecek mi. Eğer vermiyorsa 3 5 gün düzenli takip et kanalın index alsın küçük küçük abone gelir. Tabi bu geçen sürede reklam açma. En az 2 hafta test et. Telif gelmezse kanalın attığı vidyoyu her gün sende kendi kanalına at ve ufak ufak kopyasını oluştur. Son olarakta izlenim alıyorsan partnere geç. Bence bu şekilde bir dene derim. Nasıl olsa kaybedeceğin bir şey yok.

Son düzenleme:
aslında bazıları sallıyor,ama kazanan var misal ben,ilk 4 ay çok az kazanırken araştır araştır,kendi misyonumu yolumu buldum eğer biri sana şu diziyi yükle derse bilki o adam'da yüklüyor başkasıda ilk olacaksan kazanırsın uzun video önemlidir,kendi yolunu kendin ciz yardım alırsan hep alttan devam edersin onlar kazanır sen kazanamazsın hayatımda hep bu yoll ile ilerledim hep kendim çabalayarak buldum sana tek tavsiyem budur

Her önüne gelen kazanamıyorum diye konu açmaya başladı.
Lütfen yardım diye konudan geçilmiyor forum.
Butür konular zaten yasak kapatılması lazım konunun.

Forum iyice zıvanadan çıktı, boyut değişti bambaşka birşey oldu.
:D

Astalawista, O görüntülemeler kanalım banlandıktan sonra oluyor.

Kehanet55, önerin için teşekkürler hocam.

bayburt16, Evet kanalları ben açmıştım. Evde kaç tane tel varsa onaylatmıştım. Ama gitti hepsi. Yeni kanallar açıyorum ama uğraşasım gelmiyor ne yapacağımı bilmedğimden. İlginize teşekkürler...

Bu saatteen sonra forumdan fazla yardım bekleme.yardım ettiğimiz insanlar bi bakıyorsun bize telif flag atıyor.milletin dötünde sinek gibi abi yardım yardım diyenler 6 ay sonra sen kimsinki ayağı yapıyor.onca bilgi varken boş konulala gerçek bilgiler kayıp gidiyor.kusura bakma kimse yardım etmeyecektir kanımca.sömürücümü dersin yalaka karaktersizler mi dersin hepsi burada.Ya kendin uğraşacaksın yada zorlama.laflarım sana değil ama forumda açık ve net birşey bekleme.sana tek yardımım şu olur
yabancı ve +15 dk çalış.

Çok dogru tespitler hocam en büyük olayı söylemişsiniz zaten yabancı ve +15 çalışması

Konu sıkıntılıysa kapatabilirsiniz mühim değil, olmuyorsa zorlamayalım dostların dediği gibi...

Gerçekten de uzun süredir forumda yazanları okuyup araştırıp, yapmaya çalışıp yapamadıysan, ki epey uzun süre olmuş, arkadaşların da söylediği gibi fazla zorlamamak gerek.

Herkesin ilgi ve uzmanlık alanı, yetenekleri farklı olabiliyor

bayburt16, Evet kanalları ben açmıştım. Evde kaç tane tel varsa onaylatmıştım. Ama gitti hepsi. Yeni kanallar açıyorum ama uğraşasım gelmiyor ne yapacağımı bilmedğimden. İlginize teşekkürler...

"Evde kaç tane tel varsa onaylatmıştım." yazmışsın kardeşim açtığın ettiğin kanal sayısı belli birşey deneme yanılma yapmadan bilemezsin o iyi para kazanan kişilere sor bakayım ayda kaç yüz tane kanal açıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri