Bana sans dileyin ^_^

• Kullanıcı tia1542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

tia1542

Kayıtlı Üye
Beyler 1 haftadir spam olarak calisiyordum, ama cok kanal olunca patladi, para kazanmasi kanpandi, telif geldi, para ödenmedi cart oldu curt oldu gibisinden olaylardan korkarak spam kanallarini özgün kanallara cevirmeye basliyorum.
Tam olarak 6 kanal var,
#Vine
#Haber
#Fragman
olarak özgün calismaya karar verdim 3 kanalla umarim tutar cidden zor bisey abone cekmek izlenim almak heleki haberde ve fragmanda video bulmak..
diger kanallarlada spama devam edicem bakalim fark olucakmi.
Egerki tavsiyeniz paylasmak istediginiz tecrübeniz olursa lütfen belirtin bu isin cidden acemisiyim.
Izlenimler düsünce bu karari verdim umarim zararli cikmam :)
v50xp.png

Beyler 1 haftadir spam olarak calisiyordum, ama cok kanal olunca patladi, para kazanmasi kanpandi, telif geldi, para ödenmedi cart oldu curt oldu gibisinden olaylardan korkarak spam kanallarini özgün kanallara cevirmeye basliyorum.
Tam olarak 6 kanal var,
#Vine
#Haber
#Fragman
olarak özgün calismaya karar verdim 3 kanalla umarim tutar cidden zor bisey abone cekmek izlenim almak heleki haberde ve fragmanda video bulmak..
diger kanallarlada spama devam edicem bakalim fark olucakmi.
Egerki tavsiyeniz paylasmak istediginiz tecrübeniz olursa lütfen belirtin bu isin cidden acemisiyim.
Izlenimler düsünce bu karari verdim umarim zararli cikmam :)
v50xp.png

bende yabancı vıne calısıyorum ama malum vıdeolar kısa olunca tık az oluyor ama telıf konusudna sıkıntı cıkmıyor 50k ya kadar vıde attım 6 kanala bakalım beklıyorum suanlık 15 bın kadar ızlenım var ama sıkıcı en guzel 2-3 ozgun normal kanal bencede mantıklısı bu

Banada Şans Dileyin Yabancı Dizi İşine Girdim İlk Gün Süper Geçti Benim İçin Ama Tbm Çok Az:S

v519p.png

Hocam vineleri comp seklinde bulup at uzun sekilde öylede dene 1 kanalda ben o sekilde atiyorum ama pek fark yok gibi acikcasi. Ve haber konusunda tikandim suan.Günlük siradan haber olunca umursayip arayan olmuyor.. Ilgi cekici bisey olmasi gerek son günlerde olan Paul walker olayi en iyi örneklerden misal ne biliyim. Biri kalkipta obamanin son konusmasina bakmaz yani :D

En mantıklı olanı yapmışsın, spam kanalların yanında sağlam kanallarıda bulundurmak denemek gerekiyor. Zaten bu işte her türlü yolu deneyeceksin :)

Hocam hafta sonu artiyor, Hafta icine dogru azaliyor cumaya dogru tik bile yok. Cumartesi kipirti basliyor saglam kitlen olmadiginda bu sknti var ya en cok tutan sey ya vine videolari ama ona bile abone bi kitle toplayamiyorum 2 faceden reklam yaptim. Facede kanal acip youtube videolarini paylasip face sayfasi icin admin ariyorum dedim ona bile ses seda yok -_-

Ozgun derken ? Videolari kendin cekiyorsan okey ancak videolari toparlayip tek tek atsanda birsey farketmiyor benim icin

Ozgun derken ? Videolari kendin cekiyorsan okey ancak videolari toparlayip tek tek atsanda birsey farketmiyor benim icin

Spam ve videolari toparlayip editleyerek biseyler yapmak azda olsa harcanan emek bence hatri sayilir bisey hocam, en azindan ben öyle düsünüyorum, spam yaparken zaten önemli degil ha icine baska icerikli video kacmis yada izlenim almaz sileyim gibisinden düsünmez insan o konuda.

Spam ve videolari toparlayip editleyerek biseyler yapmak azda olsa harcanan emek bence hatri sayilir bisey hocam, en azindan ben öyle düsünüyorum, spam yaparken zaten önemli degil ha icine baska icerikli video kacmis yada izlenim almaz sileyim gibisinden düsünmez insan o konuda.

Sizin o videolara ozenmeniz o videolari ozgun yapmaz hocam.Ancak ozenerek calismak her zaman oldukca iyidir basarilar

Hi
Demek icin cabaladigim kelimeyi söylediniz hocam "Özenerek" :D valla su almanca günden güne türkcemi eritiyor ya :)

:-) Anlasabildigimize sevindim ozenli olmak iyidir spama dahi ozeniyorum ben.Sizde umarim daha guzel kazanclar saglarsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri