Banka ekleme sorunu

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

FKD

Kayıtlı Üye
Payonerr ekledigimde aktive yerine REGISTERING_INCOMPLETE yazıyor nedendir sorun acaba?

Son 1 haftada 2 kanala banka bilgileri ekledim ve onaylandı. Formda eksik bişeyler oldugunda yapıyor böyle. Adblock ve avira browser safety eklentileride bu hataya düşmesine sebeb oluyor. Ödeme yöntemini silip baştan ekleyin.

Bank transfer Durum: PENDING yazarsa düzenle deyip oldugu kaydet dediğinizde anında Active olarak düzeliyor. Ödeme yöntemini eklediğinizde maili takip edin 24 saat içinde payooner kimlik bilgisi isteyecek. Verdiği linkden kimlik resmini yollayın. Yine 1-2 gün içinde mail geliyor onaylandıgına dair.

örnek mail
Sayın xxxxx xxxxx,
Bir Payoneer hesaba kaydolduğunuz için teşekkür ederiz!
Banka Transfer Hizmetinizi kurmak için, bize şunları temin etmeniz gerekmektedir: devletinizin verdiği resimli kimliğin bir kopyası (ulusal kimlik kartınız, pasaportunuz veya ehliyet belgeniz gibi).

Onaylandıgında gelen mail.
Sayın xxxx xxxxx,
Banka bilgileriniz bize ulaştı ve onaylandı.
Artık Dailymotion tarafından gönderilen ödemeler, New Turkish Lira para biriminde doğrudan banka hesabınıza yönlendirilecektir.

yeni konu acmadan burdan sorayım. 1 kanala ilk kez banka bilgisi ekliyecegim fakat soyle bir hata veriyor.

Banka Bilgileri
Hesabınız işleniyor.
Lütfen daha sonra yeniden deneyin veya [email protected] adresinden bize ulaşın.

linke tıkladıgımda da sayfa bulunamadı diyor. bilgisi olan var mı ?

edit: opera dan actım duzeldi!

Son düzenleme:
EGISTERING_INCOMPLETE devam ediyor, paroner cart aktif etmeye calısıyorum sorun aynı devam ediyor

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

cevap bulamadım 2 haftadır aynı sorun var bendede

tr karekter dıyen oldu,
mailleri kontrol dıyen oldu dene ıstersen

payoner cart eklemeye calısıyorum olmadı henüz, sendede devam ediyormu sorun

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Son 1 haftada 2 kanala banka bilgileri ekledim ve onaylandı. Formda eksik bişeyler oldugunda yapıyor böyle. Adblock ve avira browser safety eklentileride bu hataya düşmesine sebeb oluyor. Ödeme yöntemini silip baştan ekleyin.

Bank transfer Durum: PENDING yazarsa düzenle deyip oldugu kaydet dediğinizde anında Active olarak düzeliyor. Ödeme yöntemini eklediğinizde maili takip edin 24 saat içinde payooner kimlik bilgisi isteyecek. Verdiği linkden kimlik resmini yollayın. Yine 1-2 gün içinde mail geliyor onaylandıgına dair.

örnek mail

payoner card ekliyorum hala sorun aynı

EGISTERING_INCOMPLETE devam ediyor, paroner cart aktif etmeye calısıyorum sorun aynı devam ediyor

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

payoner cart eklemeye calısıyorum olmadı henüz, sendede devam ediyormu sorun

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

payoner card ekliyorum hala sorun aynı

sorun devam edıyor dostum

yok kardeş hala olmadı dediklerin :(

örnek mail

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri