Banka hesabı giricem ama?

• Kullanıcı Kasparov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Kasparov

Kayıtlı Üye
Banka hesabı giricem adsense fakat şöyle bir sorum var? Bu işe ilk başladığımda adsense hesabı açmıştım fakat özellikle kaçınmama rağmen hile hurda aile arkadaş işlerinden yinede hesabım geçersiz click activity yüzünden banlandı.Bende çerezleri temizleyip eski youtube hesapları ve maillere girmeyerek yeni baştan başladım.Açtığım bu adsense babamın üzerine yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.Pin alma aşamasına geldim doğal olarak banka hesabı girmem isteniyor fakat tereddüteyim kendi adıma olan banka hesabını mı yazim yoksa babamın banka hesabını mı verim.Önce ki adsense de banka hesabı girmemiştim.Şimdi adsense hesabı başka ada , banka hesabı başka ada olsa sorun çıkartır mı? Ayrıca benim durumum da eski bir ban yemiş olarak banka hesabında adım görünürse sıkıntı olur mu? Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

Sıkıntı olmaz üstad o kadar abartma istersen :) Aradan bayağı bir zaman geçmiş. Zaten eski banlanan hesabının banka numarasını kayıt etmemişsin. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bak hesap kime aitse kimin ismi soy ismi varsa onun banka numarasını ver, işin en azından garanti olur ;)

Sıkıntı olmaz üstad o kadar abartma istersen :) Aradan bayağı bir zaman geçmiş. Zaten eski banlanan hesabının banka numarasını kayıt etmemişsin. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bak hesap kime aitse kimin ismi soy ismi varsa onun banka numarasını ver, işin en azından garanti olur ;)

Eski heasabın neden banlandığını anlayamadığım için artık her şeyi kontol ediyorum ne olur ne olmaz diye. Farklı isimler sorun olmaz heralde, sağolasın cevap için.

Eski heasabın neden banlandığını anlayamadığım için artık her şeyi kontol ediyorum ne olur ne olmaz diye. Farklı isimler sorun olmaz heralde, sağolasın cevap için.

benim bildiğim adsense ismiyle banka isimleri aynı olmak zorunda diye biliyorum.

Aynı düşünce bende de var. Bende daha banka hesabı girmedim. Adsenseye kayıt olurken babamın adına açtım. Ama sonradan değiştirip Kendi adımı girdim. Benim yaş 17. 18 e girmeme 3 gün var. Ayın 21 i gelmeden banka hesabı açtırmayı düşünüyorum. Açtırdıktan sonra adsense hesabıma banka hesabını ekleyeceğim ama herhangi bir sıkıntı olurmu diye bende düşünüyorum. Abimin banka hesabını girmeyide düşünüyorum. Ama ozaman adsense bilgilerini abimin adı soyadını yazmamda gerekir mi ?

Kafam yine karıştı sorun olmamalı aslında ama bu adsense ye de güven olmaz şimdi!

Banka hesabı giricem adsense fakat şöyle bir sorum var? Bu işe ilk başladığımda adsense hesabı açmıştım fakat özellikle kaçınmama rağmen hile hurda aile arkadaş işlerinden yinede hesabım geçersiz click activity yüzünden banlandı.Bende çerezleri temizleyip eski youtube hesapları ve maillere girmeyerek yeni baştan başladım.Açtığım bu adsense babamın üzerine yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.Pin alma aşamasına geldim doğal olarak banka hesabı girmem isteniyor fakat tereddüteyim kendi adıma olan banka hesabını mı yazim yoksa babamın banka hesabını mı verim.Önce ki adsense de banka hesabı girmemiştim.Şimdi adsense hesabı başka ada , banka hesabı başka ada olsa sorun çıkartır mı? Ayrıca benim durumum da eski bir ban yemiş olarak banka hesabında adım görünürse sıkıntı olur mu? Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

Adsenseye kayıt olduğunuz isim ve banka bilgileriniz aynı olmak zorunda test ödemesini bile alamazsınız

Adsenseye kayıt olduğunuz isim ve banka bilgileriniz aynı olmak zorunda test ödemesini bile alamazsınız

Kardeş ben adsenseye kayıt olurken babamın adını soy adını kullandım.Ama şimdi kendi adımı soy adımı yazarak değiştirdim. 1-2 gün sonra banka hesabıda açtıracağım kendi adıma olacak banka hesabı.Adsenseye gireceğim bu banka hesabını Sizce bir sorun çıkar mı ? Bide ben hiç ödeme almadım bende toplam 415 tl kesinleşmiş para var. Ayın 21 inde test ödemesimi yatcak nasıl olcak bi söylermisin ayın 21 inde kesinleşen tüm kazaçlarım yatmazmı ?

Kardeş ben adsenseye kayıt olurken babamın adını soy adını kullandım.Ama şimdi kendi adımı soy adımı yazarak değiştirdim. 1-2 gün sonra banka hesabıda açtıracağım kendi adıma olacak banka hesabı.Adsenseye gireceğim bu banka hesabını Sizce bir sorun çıkar mı ? Bide ben hiç ödeme almadım bende toplam 415 tl kesinleşmiş para var. Ayın 21 inde test ödemesimi yatcak nasıl olcak bi söylermisin ayın 21 inde kesinleşen tüm kazaçlarım yatmazmı ?

Alacaklı adı - Inside AdSense-Türkçe
Sizin durumunuzda sorun çıkmaz hocam ama babanızın adına açılmış hesaba kendi hesap numaranızı girerseniz ödeme alamazsınız.
Eğer adınıza açılmış bi banka hesabı varsa girip ödemenizi alabilirsiniz

Alacaklı adı - Inside AdSense-Türkçe
Sizin durumunuzda sorun çıkmaz hocam ama babanızın adına açılmış hesaba kendi hesap numaranızı girerseniz ödeme alamazsınız.
Eğer adınıza açılmış bi banka hesabı varsa girip ödemenizi alabilirsiniz

Tamam ozaman ben adsense hesabımdaki babamın ad soyadını kaldırıp kendi ad soy adımı girdim. Kendi adıma banka hesabı açtırıp adsenseye girince sorun çıkmayacak demi ? Ben şöyle düşündüm adsenseye kayıt olurkenki ad soyadı değiştirsek bile kendi adıma olan banka hesabını ekleyince yinede sorun çıkar anlarlar diye korkuyordum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri