Banka hesap actırma

aykut267

Kayıtlı Üye
arkdaslar 18 yasımdayım.adsensemdeki parayı cekmek için bir banka hesabı acmak istiyorum.bana biraz bu konudan bahsedermisiniz.ilk defa böyle birseyle ugrasacamda.ögrenci degilim bu sene dersaneye gidiyorum.
1-simdi hangi bankadan acmalıyım?
2-hesap acacagım banka ek ücret falan isteyecekmi?
3-18 ime gireli 3 2 ay oldu sorun olurmu?

vs.bana bu konuda yardım edecek arkdaslara simdiden tesekkürler... :)

1.İstediğin bankadan açabilirsin bende 2 hafta önce ŞEKERBANKtan açtırdım.1 hafta sonra eve atm kartın geliyor parayı öyle çekebiliyorsun yada kimlik ile bankaya gidip çekebilirsin.
2.Hiç bir ücret almıyorlar hesap açarken ama 3 ayda bir hesabından 20 TL kesinti yapıyorlar.
3.18 doldurduysan sorun olmaz umarım yardımcı olmuşumdur :)

1- Kuveyttürk ten açtırdım
2- Hiçbir ücret almıyorlar. Atm kartını anında basıp veriyorlar.
3- Sorun olmaz.

1.İstediğin bankadan açabilirsin bende 2 hafta önce ŞEKERBANKtan açtırdım.1 hafta sonra eve atm kartın geliyor parayı öyle çekebiliyorsun yada kimlik ile bankaya gidip çekebilirsin.
2.Hiç bir ücret almıyorlar hesap açarken ama 3 ayda bir hesabından 20 TL kesinti yapıyorlar.
3.18 doldurduysan sorun olmaz umarım yardımcı olmuşumdur :)

cevabın için teşekkürler.
her bankadan 20 tl mi kesiyorlar standartmı yani yoksa sadece sekerbanktamı.

1- Kuveyttürk ten açtırdım
2- Hiçbir ücret almıyorlar. Atm kartını anında basıp veriyorlar.
3- Sorun olmaz.

Benim bildiğim tüm bankalar tarafından 20 TLlik bir kesinti oluyor 3 ayda bir devlete ödeniyor bir yanlışınız olmasın?

Benim bildiğim tüm bankalar tarafından 20 TLlik bir kesinti oluyor 3 ayda bir devlete ödeniyor bir yanlışınız olmasın?

Kuveyttürk te hesap işletim ücreti yok. Hatta şuan tv de reklamları bile dönüyor. Asla ama asla para kesmiyorlar. Eft ücreti de yok.

bende kuveytten açtırım pazartesi ozaman ek olarak hiçbir ücret yoksa çok güzel

bende kuveytten açtırcamda yakında hiç şubesi atmsi yok hizmet ağını geliştirmemiş bir banka para yatırmak için otobüse binip gidip yatırmam lazım :D tamam şuben olmazda atm niye yok dağda da oturmuyoruz izmirin göbeği :D

malasef bulunduğum bölgede kuveyttürk yok.mecburi ozaman işbankası veya akbanka yönelicez. :(

Bence bankaya sorun derim çoğu bankada bildiğim banka hesabındaki paradan 3-4 ayda bir kesinti yapılıyor.

kredi kartıyla falan ödeme alma şansımız oluyomu.mesala abimin çalıstıgı yerden işbankası adına kredi kartı ve maaş kartı verilmiş bunlardan biriyle olurmu?

Hocam VakıfBank'a gidiyorsun ve Vadesiz Banka Hesabı açtırmak istiyorum diyorsun Form veriyorlar dolduruyorsun 40imza felan atıyorsun. Öğrenci belgesi felan gerek olmuyor 5.5TL kart ücreti alıcaklar başka herhangi bir ücret ödemiyeceksin. Hesabın hemen aktif oluyor fakat kartın 10Gün Sonra Gelecek. Takım tutuyorsan söyle Tuttuğun takımın kartınıda veriyorlar. Umarım yardımcı olabildim.

Hocam VakıfBank'a gidiyorsun ve Vadesiz Banka Hesabı açtırmak istiyorum diyorsun Form veriyorlar dolduruyorsun 40imza felan atıyorsun. Öğrenci belgesi felan gerek olmuyor 5.5TL kart ücreti alıcaklar başka herhangi bir ücret ödemiyeceksin. Hesabın hemen aktif oluyor fakat kartın 10Gün Sonra Gelecek. Takım tutuyorsan söyle Tuttuğun takımın kartınıda veriyorlar. Umarım yardımcı olabildim.

aylık para falan yok degilmi eminmisin kardeşim ona göre vakıftan actırırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri