Banka hesap kişi ve alıcı isim farklı olması ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
Adsensede ki isim ile , banka hesabı farklı olursa ödeme alabiliyoz mu arkadaşlar ? Son 2 3 ay içinde para alabilen var mı bu şekilde ? Eğer alamıyorsam eski ban yediğim adsebsedeki bankayı eklesem nolur şuan ödeme bekliyor içerde geçmiş aylardan. Banka hesabı açamıyorum kendi adıma hiçbir şekilde...

Forumda birkac yerde, adsense ve banka hesabi farkli kisiler oldugunda problem olmadigi yazildi.
Ben birkac ay o sekilde odeme aldim. Sonra adsense ismini banka hesabindaki isim ile ayni yaptim.(adsense kullanici ismi degistirdim).
Tanidik birinin bankasini ekleyip, adsense kullanici isminide eklediginiz banka hesabi ile ayni yapabilirsiniz.

riskli işler önceden ödeme alınsa bile bu ay değişmeyeceği belli değildir.

sürekli formda onlinesin büyük ihtimal gözün kaçtı senin sorduğun soruyu son aylarda 2-3 tane çok rahat konu açıldı alınıyor .

Benim adsense isimlerinin çoğu yabancı isim, girdiğim banka ismi ise benim, sorunsuz ödeme alırsın , adsense alıcı ismiyle banka isminin farklı olması sorun teşkil etmiyor

adsense ismi ve iban isminin farklı olması sorun yaratmıyor.
geçen aylarda yüklü ödeme alacak birisi ,önceden banlı adsensedeki ibanı ekleyip ödeme aldığını yazmıştı.

Adsensede ki isim ile , banka hesabı farklı olursa ödeme alabiliyoz mu arkadaşlar ? Son 2 3 ay içinde para alabilen var mı bu şekilde ? Eğer alamıyorsam eski ban yediğim adsebsedeki bankayı eklesem nolur şuan ödeme bekliyor içerde geçmiş aylardan. Banka hesabı açamıyorum kendi adıma hiçbir şekilde...

adsensedeki isimle banka hesabı ismi farklı olabilir ödemede alırsın sıkıntı olmaz; ben alıyorum.son aylarda bu şekilde ödeme aldıgım adsenselerim mevcut.ban yediğin adsensedeki hesabına ödeme alabilrsin diye okumuştum formda ama hiç başıma gelmedi oyüzden bişey diyemem.yaşın kaç ki banka hesabı açamıyorsun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri