F
fth
Guest
Çok tehlikeli konulara giriyorsunuz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ülke eknomonisini can veriyoruz ve hatta cari açığı kapatıyoruz, hükümet bazen tahmini rakamlar veriyor enflasyona oranla büyüme değerimiz diye, tahminlerinden daha iyi çıkıyor Türkiyenin yıllık bütcesi onlarda şaşırıyor.
Biz bu milletin adsız kahramanlarıyız.(Çokmu ağır oldu yahu.
)
Teklifi kabul edincede sigorta maas bordrosu istiyorlar) haliyle bunlar yok
akbank yine işletim ücreti kesmiş.6aylık 55 lira.
bende yazdım;ayda 50 liraya yakın işlem masrafı alınıyordur benden.bir hesap yapın,işletim ücreti kesince mi daha karda olacaksınız yoksa ben hesaplarımı kapatınca mı? diye.ancak bu şekilde geri veriyorlar.başka da bir işe yaramaz işlem hacmimiz.
O da kardırİşbank da benden kesmişti 2014 ocakta 50 tl ama bankaya gidip almadım üşengeçliğimden
öğrenci belgesiyle şimdi gitsem verirler mi acaba bir deneyeyim
![]()
Dostum Kuveyt türk ,ykb nuvo,finans en para yı şiddetle tavsiye ederim hiç bir ücret ödemiyorsun ne alırsan o yok işletim ücreti yok havale,yok eft masrafı yok aralarından en süperi bence kuveyt işlemleride çok hızlı tavsiye ederim
---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------
Kuveyt türk ,ykb nuvo,finans en para yı şiddetle tavsiye ederim hiç bir ücret ödemiyorsun ne alırsan o yok işletim ücreti yok havale,yok eft masrafı yok aralarından en süperi bence kuveyt işlemleride çok hızlı tavsiye ederim
ykb de nasıl yok kardeş çatır çatır kesiyorlar,ben banka olarak memnunum ykb den ama hesap işletim ücreti kesiyorlar
YKB - Nuvo - kardeş ykb değil
Anladım ama onlar özel hesap hocam aşağı yukarı bütü bankalarda var zaten artık mesela TEB in marifetli hesabı var onda da 0 masraf hiçbirşeye para vermiyorsun üstüne günlük faiz alıyorsun,genel hesaplarda ykb kesiyor senelik 130 lira civarı
hocam bu iyiymiş ya, nasıl yapıyoruz bunu
Ülke eknomonisini can veriyoruz ve hatta cari açığı kapatıyoruz, hükümet bazen tahmini rakamlar veriyor enflasyona oranla büyüme değerimiz diye, tahminlerinden daha iyi çıkıyor Türkiyenin yıllık bütcesi onlarda şaşırıyor.
Biz bu milletin adsız kahramanlarıyız.(Çokmu ağır oldu yahu.
)
kıyakmıdır bilmemde ziraat benden uzun zamandır hesap işletim ücreti almıyor halbuki 3 ayda bi 20tl alacam demişti![]()
Herkes bankalar hakkında birşey demiş bende diyim TEB bankasından hesap alıp Adsense yada paypala bağlamayı düşünen arkadaşlar olabilir öyle bir hata yapmasınlar müşteri hizmetleri paypaldan yada Adsenseden gelen parayı gelir olarak beyan etmenizi istiyor, faturalandırma filan istiyor..
Hesap açmaya girdiğimde ne amaçlı kullanıcaksınız demişti bende Paypal ile dış ülkelerden alışveriş yapıcam filan dedim, kadınmı çok kastı anlamadım anlattıda anlattı bende dedim tamam sonra görüşürüz.Ben Teb Kullanıyorum 2 senedir Hiç Bir Sıkıntıda Yaşamadım,2 Adet Otomatik Ödeme Talimatı Verdim Para Kesintiside Yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.