hocam emekli yaşlılar gibi bankaya mı gidiyorsun hala
aç online bankacılık keyfine bak
istersne 100 hesap aç
istersne 100 hesap aç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle bişeyin varlıgından haberim yoktu neyse artık herşey içn çok geç girdim sonuç yarın belli olur
Hocam artık gerçekten bıkkınlık geldi yeni hesap bulmak vs.gözümü karardı iyice bu olay sonunda herşey çok net belli olcak Bunu deniyip sağlam bi şekilde ödeme alınıyosa bidaha uğraşmayız
hocam bende enpara var ekstra nasıl alıcaz yeni iban ?hocam emekli yaşlılar gibi bankaya mı gidiyorsun hala
istersne 100 hesap aç![]()
hocam bende enpara var ekstra nasıl alıcaz yeni iban ?
Anlaşılan odurki herkes bir Kobay arıyormuş, bu arkadaşta Kara Murat benim diye atılmış.
![]()
hocam bende enpara var ekstra nasıl alıcaz yeni iban ?
yatırım hesabı açabiliyoruz kardeşim sınır yok ve farklı IBAN veriyor her defasında.enparada sadece bir tane açabiliyorsun hocam malesef. normal bankadan hesap açtırırsan ziraat gibi, sınırsız diye biliyorum. sınırsız olmasa da fazladır.![]()
Enparada birikim hesabı açıp onun Ibanını girebilirsiniz. 2 saniyelik iş yani
Ücreti felan varmı? Hesaba girmeye eriniyorum![]()
enparada sadece bir tane açabiliyorsun hocam malesef. normal bankadan hesap açtırırsan ziraat gibi, sınırsız diye biliyorum. sınırsız olmasa da fazladır.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.