Banlanan Adsanse banka deneyi

Kart icinde yeni sanal vadesiz hesap acip onun cvv ve iban numarasiyla banli kartiniza odeme cekebilirsiniz. Ben alabiliyorum banli kartima odeme.

Enparayı ara ve deki Birikim hesabıma yurt dışından para gelir mi diye. Bana gelmez dediler.

Pin kodunuda ayın 20si gibi gir. Gelirse 21i-22-33 alırsın, Lakin spama giren adsense ın ödemesinin yapılma ihtimali %1'dir.
Adsense ödemesi gecen ay geldi bana :)
spama düşen adsense konusunda da "Umut fakirin ekmeği" sonucta...

Evet beyler yavas yavas sona yaklasiyoruz.Az once bi msj sesiyle uyandim uykudan,test odemem yatmis simdi giriyorum adsanseye,geriye parami almak kaliyo ins. bi aksilik olmazsa

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Evet beyler yavas yavas sona yaklasiyoruz.Az once bi msj sesiyle uyandim uykudan,test odemem yatmis simdi giriyorum adsanseye,geriye parami almak kaliyo ins. bi aksilik olmazsa

Mobilim yazim hatasi olabilir.

hocam resim koyarmısınız

Bana garezi var demek bunların 2 kez araıdm ikisindede sadece Vadesiz TL'ye gelir. Birikime olmaz dediler :confused:

Benim lafımdır o. Umut fakirin ekmeği :D

Siz bakmayın hocam muhtemelen anlamamışlardır Enpara yetkilileri zaten gönderim yapan iban TR olduğundan yurtiçinde havale yapıyormuşsunuz gibi düşünün ve bu sabah aynı şekilde birikim hesabına ödeme aldım bilginiz olsun.

Neden bilmiyorum ama şuan senin kadar heycanlandım hocam :D

Eyvallah hocam gözüme uyku girmedi bugun doğru düzgün :)ödemezse çok pis vurgun yemiş olcam kesinleşmiş kazancın haricinde bide kesinleşmemiş yüksek bi mebla var :):)

hocam resim koyarmısınız

3jW8Er.jpg

Tabi hocam, Antalyaya yolu düşersen olursa beklerim tok gelene cay ac gelene yemek ısmarlarım :)

Siz bakmayın hocam muhtemelen anlamamışlardır Enpara yetkilileri zaten gönderim yapan iban TR olduğundan yurtiçinde havale yapıyormuşsunuz gibi düşünün ve bu sabah aynı şekilde birikim hesabına ödeme aldım bilginiz olsun.

Google TR hesaptanmı yolluyor acaba ödeme olarak hiç dikkat etmedim ona Teşekkürler. :)

Evet hocam gönderen İban TR o yüzden ödemenizi birikim hesabına alabiliyorsunuz rica ederim :)

Anadım hocam, bende diyorum bu Enpara niye bana ısrarla Yurt dışından para alamazsınız diyor ama herkes alabilmiş ödemesini Birikim hesabına diyorum e o zaman herkese güzel bir de haber vereyim ben. yurt dışınaan para girişi olmadığı için bi sıkıntı olmuyor bu durumda sıkıntı yok yani. daha fazla açık konuşmayayım da iyi yani. İyi iyi de, Artık zor görürüz adsense'dan para gibime geliyor. Hayırlısı ALLAH Büyük :)

arkadaşlar affınıza sığınarak bir soru sorucam; geçen ay 3 hane kesinleşti ve pin yola çıktı. 2 gün önce pini girdim ve dün de banka onayını yaptım. geçen ay kesinleşen miktar ne zaman yatar? adsense im muhtemelen bu son kapanmalarla birlikte spama düşmüş durumda şu an.

arkadaşlar affınıza sığınarak bir soru sorucam; geçen ay 3 hane kesinleşti ve pin yola çıktı. 2 gün önce pini girdim ve dün de banka onayını yaptım. geçen ay kesinleşen miktar ne zaman yatar? adsense im muhtemelen bu son kapanmalarla birlikte spama düşmüş durumda şu an.

bugun yarın yatar

hocam bir sorum olacaktı bu banlanan adsense hesabı peki adsense alacaklı ksımda isim soyisim aynı mı ? banka hesabı ile ?

Banlanan hesabımla şimdiki yeni hesabımdaki isimler aynı,

Adresde aynı şöyle söyliyim banlanan hesabımdaki adres örnek veriyorum yukarı pazarcı mahallesi 5000 sokak no:7

Şimdiki yeni girdigim adresi aynısını kabul etmiyecegi için adsanse oynamalar yaptım adres üstünde örnek olarak y.pazarcı mah. 5000sk. no7 yada bunu 5000sokak y.pazarcı mah. vs. sistem manuel kontrol olmadıgı için böyle farklı olarak görüyo kabul ediyo

Aynı adresi verince zaten uyarı veriyo sistem açtırmıyo, daha önceden hesabınız vardır gibi bişey yazıyodu tam hatırlamıyorum o yazıyı

Deneyen oldumu bilmiyorum ama az sonra hem forum adına hemde kendi adıma bi deney yapcam,Elimde hiç banka hesabı kalmadı,kimisi banlandı kimisi spama düştü.Artık bankaya gidip hesap açmaktan usandım gözümü kararttım bunu denemenin vakti geldi

Banlanan adsansedeki banka iban numarasını,içinde kesinleşmiş 4hane olan Yeni adsanse hesabıma girecegim birazdan

Pini girilen adnsasenin parasını hemen ödüyolar diye biliyorum o yüzden yarın belli olacak.Bu olay sonunda 4haneden olabilirim ama birimizin bunu denemesi gerekiyodu, ben üstleniyorum bu görevi!

Adım adım tüm gelişmeleri yazcam.

Edit1:aklıma ilk gelen soru,acaba bu banka hesabı daha önce kullanılmıştır uyarısı alırmıyım dedim ama böyle bi uyarı vermedi kabul etti şimdi test ödemesini bekiyorum.

edit2: test ödemesi ulaştı

okuyunca ben bile heyecanlandım inşallah alırsınız :(

ppc işine girdim ilk gün 7 dolar yolladılar:)adsense banlanacak belliki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri