Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense ödemesi gecen ay geldi banaEnparayı ara ve deki Birikim hesabıma yurt dışından para gelir mi diye. Bana gelmez dediler.
Pin kodunuda ayın 20si gibi gir. Gelirse 21i-22-33 alırsın, Lakin spama giren adsense ın ödemesinin yapılma ihtimali %1'dir.
Adsense ödemesi gecen ay geldi bana
spama düşen adsense konusunda da "Umut fakirin ekmeği" sonucta...
Evet beyler yavas yavas sona yaklasiyoruz.Az once bi msj sesiyle uyandim uykudan,test odemem yatmis simdi giriyorum adsanseye,geriye parami almak kaliyo ins. bi aksilik olmazsa
Mobilim yazim hatasi olabilir.
Evet beyler yavas yavas sona yaklasiyoruz.Az once bi msj sesiyle uyandim uykudan,test odemem yatmis simdi giriyorum adsanseye,geriye parami almak kaliyo ins. bi aksilik olmazsa
Mobilim yazim hatasi olabilir.
Bana garezi var demek bunların 2 kez araıdm ikisindede sadece Vadesiz TL'ye gelir. Birikime olmaz dediler
Benim lafımdır o. Umut fakirin ekmeği![]()
Neden bilmiyorum ama şuan senin kadar heycanlandım hocam![]()
hocam resim koyarmısınız
Eyvallah hocam gözüme uyku girmedi bugun doğru düzgünödemezse çok pis vurgun yemiş olcam kesinleşmiş kazancın haricinde bide kesinleşmemiş yüksek bi mebla var
![]()
Siz bakmayın hocam muhtemelen anlamamışlardır Enpara yetkilileri zaten gönderim yapan iban TR olduğundan yurtiçinde havale yapıyormuşsunuz gibi düşünün ve bu sabah aynı şekilde birikim hesabına ödeme aldım bilginiz olsun.
Google TR hesaptanmı yolluyor acaba ödeme olarak hiç dikkat etmedim ona Teşekkürler.![]()
Evet hocam gönderen İban TR o yüzden ödemenizi birikim hesabına alabiliyorsunuz rica ederim![]()
arkadaşlar affınıza sığınarak bir soru sorucam; geçen ay 3 hane kesinleşti ve pin yola çıktı. 2 gün önce pini girdim ve dün de banka onayını yaptım. geçen ay kesinleşen miktar ne zaman yatar? adsense im muhtemelen bu son kapanmalarla birlikte spama düşmüş durumda şu an.
Tabi hocam, Antalyaya yolu düşersen olursa beklerim tok gelene cay ac gelene yemek ısmarlarım![]()
bugun yarın yatar
hocam bir sorum olacaktı bu banlanan adsense hesabı peki adsense alacaklı ksımda isim soyisim aynı mı ? banka hesabı ile ?
Deneyen oldumu bilmiyorum ama az sonra hem forum adına hemde kendi adıma bi deney yapcam,Elimde hiç banka hesabı kalmadı,kimisi banlandı kimisi spama düştü.Artık bankaya gidip hesap açmaktan usandım gözümü kararttım bunu denemenin vakti geldi
Banlanan adsansedeki banka iban numarasını,içinde kesinleşmiş 4hane olan Yeni adsanse hesabıma girecegim birazdan
Pini girilen adnsasenin parasını hemen ödüyolar diye biliyorum o yüzden yarın belli olacak.Bu olay sonunda 4haneden olabilirim ama birimizin bunu denemesi gerekiyodu, ben üstleniyorum bu görevi!
Adım adım tüm gelişmeleri yazcam.
Edit1:aklıma ilk gelen soru,acaba bu banka hesabı daha önce kullanılmıştır uyarısı alırmıyım dedim ama böyle bi uyarı vermedi kabul etti şimdi test ödemesini bekiyorum.
edit2: test ödemesi ulaştı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.