banlanan adsense hesabımı açtırana %25

hemato

Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen ki olaylardan sonra bir tane adsense hesabım banlandı
bu hesabı açtırabılırım ve odemesını alabılırsın dıyen varsa içerdeği paranın %25 ini ona vereceğim. ilgilenenler mesaj atsın.

İmkansız gibi birşey adsense banının kaldırıldığını hiç duymadım.

:) açtırabilen varsa %70 te vereyimde hiç duymadım görmedim banlanan adsenseyi açtırabilen imkansız gibi birşey hatta imkansız..

Adsense hesabına ban geldiği zaman malesef açılmıyor, tecrübe ile sabittir.

bende hiç duymadım öyle bişey ama yinede olmaz diye bişe yok..Mesela adamın ingilizcesi mükemmeldir ve google ile iletişim kurup ikna edici şeyler yazabilir :rolleyes: birde hocam banlanan adsense'inizi 6 ay sonra tekrar açıyolar genelde, bende öyle olmuştu.. 6 ay çok ama yapıcak bişe yok.

[MENTION=7938]hemato[/MENTION] sen hem hiç olmamış bir şeyi yaptıracaksın hemde vere vere %25 komisyon mu vericen :D cimri seni insan en azından bi %50 der...

Geçmiş olsun emre işin zor ama ban kaldırılması olayı diye birşey yok galiba yapanda %25 yapmaz

yapabilen varsa ben %95 veriyom yeter ki google gitmesin paralar :D:D

açtırabilenleri duydum pes etmeyin.Youtube hesapları yoktu ama site üzerinden banlanan hesapları açtıran kişileri duymuştum.Domain değil hesap banını açtılar.
Bence ticket atın kesinlikle..

geçen burada bir super moderatör vardı. ödenmeyen hesaplar bu ay banlanacak onların geri dönüşü yok, böyle bir şey imkansız bunun peşinde koşmak rüyada görmekle aynı şey dedim. adamın gerçekle yüzleşmek zoruna gitti sırf bu yüzden bana 1 hafta ban atmıştı. arkadaş, bu imkansız bir şey zaman geçirmeden yeni bir yol çizmen kendin için daha hayırlı.

Banlanan hesap açılmaz. %99 verseniz dahi açılmaz. Böyle bir örnek yok. Geçmiş olsun.

google'da çalışan bi eş dost bulamadığınız sürece açılmaz :D

İçerdeki paranın %25'i yaklaşık 50.000 tl yapıyor paranın neyini beğenmediniz ?

böyle bir şey hiç duymadım sen ümidini kes derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri