Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bankaya gidip hesabı iptal edin. ettikten hemen sonra yeni hesap alın hesap hemen açılıyor hesap cüzdanıda veriyorlar. fakat kartı 15 gün içerisinde alabiliyorsunuz. ama yeni hesabınız oluyor farklı hesap no farklı iban
hocam sımdı yenı adsense acıcakken
banlanan adsense aynı ısım, farklı adres, yeniden açılmış hesap olsa sıkıntı olur mu ?
birde
hazır pinli alsam ismini değiştirsem, adresini, hesap num değiştirsem sıkıntı olur mu ?
Çoğu kişi zaten aynı isim fakat farklı adres ve hesap numarası giriyor. Herhangi bir sorun çıkmaz. Aynı şekilde adsense hesabı alırsanızda aynı sistem. Ama adsense alırsanız adresi vs değiştirmenizi tavsiye etmem birkaç arkadaşımızın başına geldi değiştirdikten sonra tekrar pin istedi. alırsanız adrese dokunmayın bir alacaklı bölümünü değiştirirseniz yetirlidir![]()
aynı adresi girersen kesin yakalanırsın.adresle alakalı adsense ın guvenlık problemı olur mu ?
adresle alakalı adsense ın guvenlık problemı olur mu ?
bugün evi taşıyorum.yeni evde temiz bir format,mac adresi değişikliği ve yeni sıfır kilometre sayfalar ve adsenseler açacağımAdsenseniz banlandiysa sadece iban degisikligine gitmeyin pc ve ip degisikligine de gidin muhtemelen kara listeye alindiniz. Ayrica banlanma nedenlerini tam cozmeden yeni adsenseye gecmek pek akil kari degil. Partner su asamada en mantikli cozum
bugün evi taşıyorum.yeni evde temiz bir format,mac adresi değişikliği ve yeni sıfır kilometre sayfalar ve adsenseler açacağımbakalım o zaman ne yapacak google
![]()
Hocam ben adsense banından korktuğum için. 3 ay önce 3 yıllık ilişkimi evliliğe döktüm gizlisindeneşim şuan almanyada adsenseleri ona açtırıyorum kontrolüde zenmate ile yapıyorum açıkçası şuan hiç problem olmadı bakalım böyle gidiyoruz
akrabanız varsa yurt dışında güveniyorsanız ordan açtırın kontrülü yine proxy yada benim gibi zenmate ile yapın. tr de sıkıntı var abi adamlar bizi sevmiyor
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam çok fark ediyor. bundan 5 ay önce koray abim bilir açtığım her adsense pat uçuyordu hemen açıyordum arada onaylıyorlardı sonra hemen kapatıyorlardı onaylamadıkları zaman işte senin başka adsense hesabın var vs yazı geliyordu sonra kanalı maili uçuruyorlardı![]()
hi allbirşeyi merak ediyorum adres kalmayınca pttden açtırsak bir sıkıntı çıkıyormu?
Adres kalmayınca ne demek öyle bir durum varsa yapacağın belli şimdiden stok yapacaksın. farklı adresler hatta farklı şehirler yapacaksınız 3.cü pinden sonra onaylayacaksın.
hi all Ev mi satın alsambir tane daha
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.