Banlanan adsense yerine yeni adsense acarken?

zaten adsense basvuruken adres tel ıstıyo,banka bılgılerı en son

unutmuşum hocam çok oldu açmayalı hesap,yani banka bilgisini ne zaman girersem gireyim demi sorun olmaz. onay gelir gelmez kanalları bağlayabiliyorduk değil mi ? şimdi başvuru yapacam kaç gün süroydu onay ?

bu dönemde,en azından eylül ayı içerisinde adsense başvurusu yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor...
en temiz hali ile açmayı başarabilseniz bile,google muhtemelen ''banlananlar geri gelmeye çalışıyor mayk'' diyecek kendi kendine ve hep risk altında olacak eylül ayında açılan yeni adsenseler...
durulmayı beklemek lazım kanımca...

unutmuşum hocam çok oldu açmayalı hesap,yani banka bilgisini ne zaman girersem gireyim demi sorun olmaz. onay gelir gelmez kanalları bağlayabiliyorduk değil mi ? şimdi başvuru yapacam kaç gün süroydu onay ?

olmaz dostum,evet hemen kanalları baglaya bılırsın,benım 2 saate acıldı yeni adsense

enpara ile görüşeceğim banka hesabı konusunda IBAN numarası (hesap numarasının) yenilenmesini telep edeceğim.yapamayız derlerse blöf yapıp hesabımı kapatmak istiyorum diyip amacıma ulaşacağım :)

Banlanmalar bitene kadar açmayacağım ben

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abinin kardeşinin üzerinde ne varsa yeni adsensede onları ekle kendinden bir tek kelime bile ekleme :)

enpara ile görüşeceğim banka hesabı konusunda IBAN numarası (hesap numarasının) yenilenmesini telep edeceğim.yapamayız derlerse blöf yapıp hesabımı kapatmak istiyorum diyip amacıma ulaşacağım :)

Hocam onun yerine birikim hesabı oluşturabilirsiniz 2-3 saniyede yeni adsenseiniz için?

birikim hesabı enparada varmı nasıl oluyor dostum

yapıkredi nuvo al oda enpara gibi ücretsiz hemde kampanyalar bol benim bu hafta gelecek.

yine enpara benzeri seninbankan var. ceptteb var.

kısaca enpara gibi bol banka var hiç biride ücret almıyor.Tabi arasından en iyi banka enparada faiz bakımından ama önemli olan farklı banka olmasıdır.

birikim hesabı enparada varmı nasıl oluyor dostum

Var hocam, 10 tane birikim hesabı açabiliyosun.

İnternet şubesinden, ürünler - hesaplar - yeni hesap aç kısmından saniyesinde açarsın. 10 birikim hesabı + 1 ana hesap = 11 farklı iban & adsense demek..

bu dönemde,en azından eylül ayı içerisinde adsense başvurusu yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor...
en temiz hali ile açmayı başarabilseniz bile,google muhtemelen ''banlananlar geri gelmeye çalışıyor mayk'' diyecek kendi kendine ve hep risk altında olacak eylül ayında açılan yeni adsenseler...
durulmayı beklemek lazım kanımca...

aynen sular durulsun beklemek lazım gerçi şu an adsense forumda ban konuları azalmış artçı sarsıntılar var rasathane'den bilgi bekleniyor :)

yapıkredi nuvo al oda enpara gibi ücretsiz hemde kampanyalar bol benim bu hafta gelecek.

yine enpara benzeri seninbankan var. ceptteb var.

kısaca enpara gibi bol banka var hiç biride ücret almıyor.Tabi arasından en iyi banka enparada faiz bakımından ama önemli olan farklı banka olmasıdır.

PEKII dostum yıllık kart ucreti ve hemen para cekmek mumkunmu bırıkım hesabında

aynen sular durulsun beklemek lazım gerçi şu an adsense forumda ban konuları azalmış artçı sarsıntılar var rasathane'den bilgi bekleniyor :)

her tarafı yıktı kül etti ban konuları azalır tabi artçı sarsıntılar depreme dayanıklılarda :/

arkadaşlar gece başvuru yaptım sabah onaylanmış fakat, kanal bağlamak istediğimde uyarı veriyo daha aktif değil ve onaylı değil gibisinden bişeyler diyo. ama kanal ayarları - para kazanma bölümünden bakınca orda adsense hesabınız onaylandı yazıyor. ama kanal bağlanmıyor,adsensede giriş yapılıo.

arkadaşlar çok acil biriniz bi el atın

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri