Banlanan Adsensede Kayıtlı Banka

nescafe3in1

Yasaklanmış
Banlanan adsense hesabında kayıtlı banka hesabını yeni açılan bir adsense hesabına girip herhangi bir sorun yaşamadan ödeme alan oldu mu arkadaşlar? Şimdi gidip başka banka kartı çıkarmak istemiyorum fakat banlanmak ta istemiyorum..

işi riske atmamak en doğrusu

aslında biraz riskli bişey gibi 2 ucu keskin değnek :D ama bence bişey olmaz tek tek hesapmı kontrol ediyo bunlar..

Tecrubesi olup denemiş kişler mutlaka vardır, benim de çok merak ettiğim bi konu, tahminler dışında bi cevap bulursa çok iyi olur.

Banlanan adsense hesabında kayıtlı banka hesabını yeni açılan bir adsense hesabına girip herhangi bir sorun yaşamadan ödeme alan oldu mu arkadaşlar? Şimdi gidip başka banka kartı çıkarmak istemiyorum fakat banlanmak ta istemiyorum..

Serkan hocanın kapanan adsense hesapları aynı isimle yeniden açtığını bir yazısında okumuştum. Aynı banka olması ve farklı banka olması bence farketmez IBAN var sonuçta.

banka internet şubesi kullanmıyor musunuz?aynı bankadan farklı bir ıban alırsınız yani hesap açarsınız diğer hesabı iptal edersiniz...

İşini mutlaka sağlama al hacı , birkaç saat vaktini alsın yeni başvuru ama banlanmış adsensenin banka hesabını ekleme bence. Gidecek zaten gider lakin sen elinden geleni yaparsan en azından gönlün rahat olur. Diğer türlü daha çok pişman olabilirsin....

Amerikan adsense hesabı kullandığım için iban kullanmıyorum ama karar verdim en iyisi işimi garantiye alayım yeni bir banka hesabı açayım onca kesinleşmiş dolar boşa gitmesin.

Amerikan adsense hesabı kullandığım için iban kullanmıyorum ama karar verdim en iyisi işimi garantiye alayım yeni bir banka hesabı açayım onca kesinleşmiş dolar boşa gitmesin.

Amerika adresli adsense kullaniyorsaniz malesef baska ulkeden hesap numarasi kullanamazsiniz. Bunun yerine Amerika'da sayisiz banka var, gidip birinden hesap acabilirsiniz..

ismin nescafe 3 ü 1 arada gidiyon amerikanın mocha kahvelerini içiyon adresi atta 1 kutu yollayım kargoyla :D

Yav hayatımda bu kadar güzel latte başka yerde içmedim ben Usa'ya gelirsen mutlaka flat black e uğramalısın :)) nescafe hikaye artık benim için :D

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:38 ----------

Bizim burada Citizen var mi bilmiyorum ama en kolayi Chase :)

Gelecek ay chase den de alırım :P

Yav hayatımda bu kadar güzel latte başka yerde içmedim ben Usa'ya gelirsen mutlaka flat black e uğramalısın :)) nescafe hikaye artık benim için :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye söyleyelim nickini flatblack yapsın tamam bir ara gidersem usa ye geçerken uğrarım reyizzz

Bu konunun cevabını bilen varmı ? deneyen varmı ve sonuç nedir ? Banlanan adsense hesabının banka bilgilerini yeni adsensede girmiştim ödeme işleme girmedi

Kullananları duydum ve gördüm sorun olmadı. Bir tane yazan yok adsense hesabım banlandı aynı iban kullanmıştım diye. Sorun yok. Ama daha huzurlu bir uyku için başka bir hesap açın. 5 dakika sürer.

benim bi arkadaşım bundan 2 3 sene önce banlanan adsense hesabındaki bankayı girmişti diye banlandı web adsenseydi. 1 2 defa ödeme aldı sonradan banlandı. hiç boşa zaman kaybetmeyin eski hesapla banlanırsınız eninde sonunda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri