Banlanan Adsenselerin Açılmasının Sebebi

[MENTION=14510]Konan[/MENTION] öncelikle bizi burumdan haberdar ettiğin için teşekkür ederim.Ben de senin gibi yeni açılan adsense ban mağdurlarındandım.Durduk yere hesabım kapatılmştı.Ben de sinirlenip hesabımı komple silmiştim.Senin konunu görünce hesabımı tekrar girdiğim telefon numarasıyla kurtardım ve bir umut mail adresime baktım.Gelen kutum bomboştu.Son bir umut adsenseye girdim ve ne göreyim.Adsense banı kalkmış tekrar aktifleşmişti.Ama dediğim gibi mail adresine senin mailin gibi bişey gelmemiş.Acaba bu mailin gelmemesi ilerde sıkıntı oluşturur mu?

Hocam açılmasına sevindim.Bu mail açıldıktan yaklaşık 2 hafta sonra bugün geldi(Kesinleşmelerle alakası olduğunu düşünüyorum).Gelip gelmemesi önemli değil yani neden kapandığı ortada :)

benim ki de banlanmıştı şimdi kontrol ettim açılmış valla bi yandan veriyor bi yandan alıyor ne acayip işler hey allahım...

Güncelleme gelince karışıklık olmuş hocam :).Banlanan arkadaşlar kontrol etsin.Açılmış olabilir.

:D fotoğrafa nerdeyse bu linki koyacaklarmış :D

https://www.youtube.com/watch?v=LY_3nAtLAUY

Hahaha tesadüfen bunu canlı yayında izlemiştim.Şimdi tekrar görünce güldürdü :D

Son düzenleme:
telafi edeceklermiş hocam :D

"Ayrıca, AdSense yayıncılarına sürekli bağlılığımızın bir göstergesi olarak son kazançlarınızın ve hesabınızın etkin olmadığı süreyi temel alarak hesabınıza bir telafi kredisi de uygulayacağız. Bunun hesabınızda görünmesinin birkaç hafta sürebileceğini lütfen unutmayın. "

Yine de güzel haber banlananlar için. Telafi kredisinden çok umutlanmayın bence. :D

ben yazıyorum mail adresimi tanımıyor zamanında kökten silmiştim yardıma tıklyorum ordan başka sorun vara tıklıyorum tekrar mail adresimi soruyor yazırum bu mail adresi artık kurtarılamaz diyor yani adsense tamamen silnimiş mi oluyor telefon felan var ama kurtarma şanmsım kalmadı herhalde????

ben yazıyorum mail adresimi tanımıyor zamanında kökten silmiştim yardıma tıklyorum ordan başka sorun vara tıklıyorum tekrar mail adresimi soruyor yazırum bu mail adresi artık kurtarılamaz diyor yani adsense tamamen silnimiş mi oluyor telefon felan var ama kurtarma şanmsım kalmadı herhalde????

Evet hocam kurtarılamaz artık :(

Ben de banlanmıştım. Banladığım için bağlı olan kanalları silmiştim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu banlanıp açılan adsense hesapları için 2014 Kasım öncesi banlanan adsense hesapları acaba açılmışmıdır

20 Ağustosda telafi olarak 70 TL eklemişler benim adsenseye

benimde geçen ay banlanan adsense ım açılmış bu mesaj gelmiş, bide telafi kredisi diyorlar, fazladan para vericeklermiş. Quize güvendik ağlattı, Adsense ise sevinçten gözlerimizi yaşarttı. Adsense ADAMDIR.

benimde pini daha yeni yola cıkmış bir adsensem banlanmıştı maili köten sildim tatile gittim geldiğimde bu konulara denk geldim şansımı deneyim dedim ve 20 gün sonra açıldı ve adsensede normale dönmüştü ne yaptıkları belli değil :)

ben mail adresimi unuttum ama geri kalan herşeyi hatırlıyorum napmam gerek :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri