Banlarla Alakalı Perspektif Düşüncelerim

Spam forumunda herhangi bir partnerin alt bayisini alıp spamı kötülemek bana etik gelmedi

Spam forum mu? YouTube Destek Forumları yazıyor dostum YouTube Spam Forumları değil. Ayrıca bu forumun sahipleri bile almıyor. Spam yapıp etikten bahsetmenin ironisine hiç değinmiyorum bile...

Bugüne kadar kimseyi tek kelime kötülediğime şahit olmamıştır hiçkimse ama doğruyu soruyorsan spam hırsızlıktan başka birşey değildir dostum.. Ama kimsenin bu yönde üzerine gittiğime kimse şahit olmamıştır siz kendi doğrunuz olan spamı savunuyorsunuz bende özgün olmak gerektiğini düşünüyorum.. Olay bu..

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] seni şikayet etmiyorum ama dandirikten bir hubluk alınca kendinizi hemen büyük sanmayın. sizden çok çok iyi bu işi bilenler kimsede kimsenin çalışma stiline yorum yapamaz.

Boş konuşma da işine bak madem hurafe partnerler niye kanal almıyor birazda konuşmadan önce düşün ok..

Sen daha forumu okumayı bilmiyorsun vereceğim linkide okuyamazsın okusanda anlamazsın ama vereyimde sus.

http://www.ytpara.com/quizgroup/80515-youtubeun-partnerler-uzerindeki-yeni-guncellemesi.html herhalde konuyu tamamen okuyup anlarsın

bende yazıyım bi yazı arada kırmızı fond kullanıyım onada inanır mısın belkide spam alan partnerler hala vardır kesin konuşmamak lazım

Spam forum mu? YouTube Destek Forumları yazıyor dostum YouTube Spam Forumları değil. Ayrıca bu forumun sahipleri bile almıyor. Spam yapıp etikten bahsetmenin ironisine hiç değinmiyorum bile...

Bugüne kadar kimseyi tek kelime kötülediğime şahit olmamıştır hiçkimse ama doğruyu soruyorsan spam hırsızlıktan başka birşey değildir dostum.. Ama kimsenin bu yönde üzerine gittiğime kimse şahit olmamıştır siz kendi doğrunuz olan spamı savunuyorsunuz bende özgün olmak gerektiğini düşünüyorum.. Olay bu..

Bu forumu kimin kurduğunu unutmamak lazım.Hırsızlık konusuna girdin hemen cevaplıyım.Birisinin videosunu çalıyorsak telif atarak kanalı kapattırabilir.

Son düzenleme:
bende yazıyım bi yazı arada kırmızı fond kullanıyım onada inanır mısın belkide spam alan partnerler hala vardır kesin konuşmamak lazım
Buradaki yazıdan bahseden kim ytde de yazıyor onuda sen bul oda forumda var.. ok armut piş ağzıma düş demeyle olmuyor bu işler

[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] dostum öncelikle hub almak ile bir alakası yok olayın 1 yıl önceki mesajlarımda da bak aynıydı hala aynı kimseyi hor görüğüm kimseye karşı saygısızlık ettiğim yok.. [MENTION=13218]aragon[/MENTION] anladık reklamını yapıyorsun dedi bence cevap verdim o kadar..

Neyse büyütmeye gerek yok herkes düşüncelerinde ve kararlarında özgür.. Onları ifade etmekte de tabiki..

İlk mesajdaki arkadaşın mesajına istinaden yazıyorum. Kusura bakma ama arkadaşım hiçbirşey bilmiyorsun.

evet hocam, sizin gibilere göre banlanmalar yılbaşına kadar garanti biter,

1 ocak 2016 da bu konuyu size hatırlatıcam, tabi eğer ölmezsek, görüşürüz ozaman

Uzun uzun yazdıydım yine sildim,Ban olayı ne yılbaşında ne de başka bir yılbaşı biter,şartlar ağırlaştı ,halen spam bitmedi...

hocam zorlaştı harbi zorlaştı full manuel çalışıyorum sırf adsense pin gelsin hesap bi tarafta kalsın belki laızm olur diye evet pin yolda ama 3 hesap kapandı artık adsenseye bağlı kanallar bi kanal spam olunca diğer mail kanallarını spam algılayıp kökten yt erişimini durduruyor bence başka yerlere şimdilik yönelim

[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] nickli arkadaş sebebsiz banlanmaların biteceğini söylemeye çalışıyor. bende aynı şekil düşünüyorum. ama ondan sonra belli bir politikaya göre banlamaya devam edecektir. ama şuan belli bir politikası yok kim var kim yok banlıyor.

evet hocam, sizin gibilere göre banlanmalar yılbaşına kadar garanti biter,

1 ocak 2016 da bu konuyu size hatırlatıcam, tabi eğer ölmezsek, görüşürüz ozaman

[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] nickli arkadaş sebebsiz banlanmaların biteceğini söylemeye çalışıyor. bende aynı şekil düşünüyorum. ama ondan sonra belli bir politikaya göre banlamaya devam edecektir. ama şuan belli bir politikası yok kim var kim yok banlıyor.

Evet hocam bende aynen bunu kastettim, bana görede banlanmalar belli bir algoritmaya göre oluyor, 2016 da da aynen devam edecektir bence neyse uzatmaya gerek yok,

Allah nasip kısmet ederse ölmezsek yeni yıla girdiğimizde, eğer dediğiniz gibi düzelirse herşey, en azından bize küçükde olsa bir kapı bırakırsa yutub, size dedicated hediye edicem, ama herşey yine şuanda olduğu gibi devam ederse ozaman ne diyeceksiniz çok merak ediyorum, :)

neyse bu konuyu şimdilik kapatalım, 2016 da görüşmek üzere

Banların %80'ni Google Amca Bilgileri Topluyor sonra'da basıyor banı .

10 15 gündür banlanan yok diye biliyordum yeni banlananlar mı var ki yine gündeme geldi konu?

10 15 gündür banlanan yok diye biliyordum yeni banlananlar mı var ki yine gündeme geldi konu?

Zaten banlanmalar hep olmuyor hocam, ödeme zamanların da genelde oluyor,
Adamlar duruyor duruyor ödeme zamanında hesapları banlatiyorlar,
Scam site taktiği basbaya

Zaten banlanmalar hep olmuyor hocam, ödeme zamanların da genelde oluyor,
Adamlar duruyor duruyor ödeme zamanında hesapları banlatiyorlar,
Scam site taktiği basbaya

Geçen ay da 12sine kadar banlama olmadı bence bekleyelim bu ayki ödeme zamanına kadar belli olur suan yorum yapmak için erken. Çünkü yeni güncellemeler getirdiler ve güncelleme olayı da bitti. Yani bu banlanmalar güncellemelerle alakalı ise banlanma olayı da bitmiş olabilir. O yüzden 15 gün daha sabredelim neyin ne olduğu belli olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri