Bari bir faydamız olsun

• Kullanıcı kral2241
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kral2241

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videoyu biraz önce gördüm facebookta 3-5 fikir geldi aklıma.

İçimizde özgünüde var spamıda var sizden ricam azcıkta kamu spotu yapalım en azından halkın yararına bilgilendirmek amaçlı 1 video atalım onlarca videonun arasına.

Müsait olan kanallarımıza bu tarz videolar atsak en azından kendimize şunu deriz ulan spam yapıyorum ama en azından şu videoyu izleyen 50 kişi bişeylerin farkına vardı.

ÖRNEK VİDEO

Duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Tamam böyle yapanları elbette hoş karşılamayız ama, her kuş tüyünden yapılmış nesneyi yapanlar hayvana bu şekilde işkence yapmıyor elbet. Öyle olsa zaten satışı yasaklanır durdurulurdu yapmayın böyle şeyler izleyip gaza gelmeyin. Hayvanı uygun şartlarda öldürüp derisini steril bir şekilde tüyünden ayırıp bedenini yiyecek olarak tüyünü de ısınma aleti vs gibi kullanmak oldukça doğal.

Benim o urunden sogumam icin bu yeterli oldu. Aldigim her urunu steril mi olduruldu diye kontrol edemem sonucta

Zalimler Allaha havale ediyorum.

Bu nasıl işkence ya! canlı canlı hayvanların tüylerini yoluyorlar....

cinlilerin köpekleri ve diğer hayvanların derilerini yüzme videosu vardı normalde çok dayanıklı biriyimdir ama kanım dondu be arkadaş öldür öyle postlarını al imansızlık böyle bir şey

çok ince ve zekice bir düşünce sizi kutluyorum

Aslıl O Yapanların Kılını Çekicen Bantla O Zaman Nasıl Acı Çekiyolarmış Anlarlar

Bu çinliler kuş gribindede tavukları canlı canlı ateşe atıyorlardı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam böyle yapanları elbette hoş karşılamayız ama, her kuş tüyünden yapılmış nesneyi yapanlar hayvana bu şekilde işkence yapmıyor elbet. Öyle olsa zaten satışı yasaklanır durdurulurdu yapmayın böyle şeyler izleyip gaza gelmeyin. Hayvanı uygun şartlarda öldürüp derisini steril bir şekilde tüyünden ayırıp bedenini yiyecek olarak tüyünü de ısınma aleti vs gibi kullanmak oldukça doğal.

Sanki babanın kuş fabrikası varda böyle konusuyon. Başka yolu yok böyle oluyor bu işler. Hayvanlara hep iskençe ile dönüyor bu işler ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri