Barış MANÇO "Wiggle Wiggle" - Klip Yaptım

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonrasında nihayet gerçekten emek vererek uzun uğraşlar sonucu hazırladığım bir videom ile karşınızdayım...Geçenlerde İbrahim TATLISES'in Wiggle Wiggle şarkısına uyarlanmış 16 saniyelik bir video paylaşıldı youtubede hatta bir arkadaş burada da paylaşmıştı...Çok hoşuma gitmişti..Bir çok kişinin hoşuna gitmiş olamalı ki 170K izlenime ulaşmış...Geçen gece hanım, ben ve kızım oturuyoruz canımız sıkıldı...Yeşilçam filmi izleyelim ama eğlenceli bir şey olsun dedik..Barış MANÇO nun filmi aklımıza geldi...Film içerisinde Barış MANÇO nun şarkı söylediği bir sahndeki hareketler bana Wiggle Wiggle şarkısını çağrıştırdı...Bende kestim biçtim bir şeyler hazırladım...Sizlerle paylaşmak istedim...Umarım beğenirsiniz...Bu arada ne yaptım ettiysem ses eşleşenini geçemedim...Videoda çıkan reklama bana ait değildir...Bilginize...Barış MANÇO "Wiggle Wiggle" - Süper Klip - YouTube

Bence olmamış ama belki bu şarkının wiggle wiggle kısmı gelince aklımda kalça canlanmasındandır. Hep vine etkileri bunlar.

Ben beğendim :)

1:00'dan itibaren ki halay daha hoş olmuş. Ama eşleşeni geçememen de kötü olmuş

Teşekkürler beğeni için...
Canın sağolsun...Herkes beğenecek diye bir kaide yok sonuçta...
Yakışmamış derken Barış MANÇO ile alakalı bir durum mu?
Bence olmamış ama belki bu şarkının wiggle wiggle kısmı gelince aklımda kalça canlanmasındandır. Hep vine etkileri bunlar.

Valla şarkının inanki klibini hiç izlemedim sadece kulağıma çalınıyordu, bu aralar meşhur olduğunu biliyorum...Sadece hareketlerin uyduğunu düşündüğümden dolayı yola çıktım...Yoksa ben Kalça felan görmedim hiç :D

---------- Spam Engelliyici 02:02 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

barış manço'ya bu yapılırmı :(

ah ulen ahh nerde eskiler birde orjianli karar sizin

Barış Manço - Dere Boyu Kavaklar 1975 - YouTube
Arkadaşım Barış MANÇO'ya hakaret olsun diye yola çıkılmış bir durum yok...Ayrıca Barış MANÇO nun hastasıyım...Yani kıyaslama yapmam bile...

Ben beğendim :)

1:00'dan itibaren ki halay daha hoş olmuş. Ama eşleşeni geçememen de kötü olmuş

Teşekkürler...Oradaki eşleşeni geçsem ne olacak ki..Anlaşılan insanların gönlündeki EŞLEŞENİ geçemeyeceğim...Yorumlara bakılırsa :(

hocam hastası olman veya kıyaslama yapmam demişsin ama deformasyon yapmışsın...gördüğümemi yoksa yazdıklarına mı inanayım bilemedim neyse sadece benim düşüncem...iyi çalışmalar dilerim

barış manço'ya bu yapılırmı :(

ah ulen ahh nerde eskiler birde orjianli karar sizin

Karar sizin derken arkadaşın yaptığı espri temalı video ile Barış Manço'nun orijinal şarkı performansını kıyasladığınızın farkında mısınız?

Ne kadar gereksiz bir kıyaslamadır bu. Barış Manço ya da Barış Manço'nun sanatını zaten buraya katmaya gerek yok. Tartışılmazdır. Arkadaş komik bir video yapmış. Bence bu bir saygısızlık değildir. Ve ben beğendim videoyu. Beğeniriz beğenmeyiz, orada dislike butonu var çoğu arkadaşın yaptığı gibi ona da tıklamakta serbestsiniz ama;

"Bu da orijinal klip bakın bakalım hangisi güzel" biraz abes olmuş.

ya butarz videolarınasıl izliyor insanlar anlamıyorum

Karar sizin derken arkadaşın yaptığı espri temalı video ile Barış Manço'nun orijinal şarkı performansını kıyasladığınızın farkında mısınız?

Ne kadar gereksiz bir kıyaslamadır bu. Barış Manço ya da Barış Manço'nun sanatını zaten buraya katmaya gerek yok. Tartışılmazdır. Arkadaş komik bir video yapmış. Bence bu bir saygısızlık değildir. Ve ben beğendim videoyu. Beğeniriz beğenmeyiz, orada dislike butonu var çoğu arkadaşın yaptığı gibi ona da tıklamakta serbestsiniz ama;

Kıyaslama yapmıyorum orijinal haline bakım birde bilmem ne şarkısının uydurulmasına bakin....

Kalkmış diyosun sanatına laf yok diyosun,saygızılığın daniskası barış mançonun video klip şarkısına uygulanıyor. "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu "

Dislike diyosunuz onlara gerek yok zaten yorumda düşüncemi yazdım. Laf Cambazlığı İle İpe Un Sermeyi Bırak usta

ben beğendim.. benim de hataya düştüğüm yer gibi tadında bırakmalısınız hocam.. 1dk da kesin bitsin =) bence yeniden düzenleyin daha çok tutar gibi..

neden kıyaslama yapılıyor bir orjinali olmayacak tabii ki ama tartışmak da anlamsız olacak.. gerçekten kıyaslamayı iyi yapamadığımızı düşünüyorum ve ara sıra pencereyi açmayı öneriyorum hava gelmesi açısından ..

Çok ağır elestri yaptığınızın farkındasınızdır umarım. Ortada özgün bir video var ve bu video amatör hazırlanmıs bir video. Yani profesyonel bir video değil. Ona göre elestri yapalım bence.
Ayrıca bu videoda Barıs mançoya hakaret olabilecek birsey göremedim ben?

Kıyaslama yapmıyorum orijinal haline bakım birde bilmem ne şarkısının uydurulmasına bakin....

Kalkmış diyosun sanatına laf yok diyosun,saygızılığın daniskası barış mançonun video klip şarkısına uygulanıyor. "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu "

Dislike diyosunuz onlara gerek yok zaten yorumda düşüncemi yazdım. Laf Cambazlığı İle İpe Un Sermeyi Bırak usta

tamam

Benim olaya yaklaşımımı çok güzel açıklamışsınız...Teşekkürler....

Sevgili arkadaşım yorumunu yaptın, dinledim görüşünü saygıyla ve olgunlukla karşıladım..Ama Saygısızlığın daniskası gibi cümlelerle yaptığım işin benim yola çıkış noktasında gönlümdeki anlamının dışına çıkarsan, İşte sen burada bana Saygısızlık Yapmış olursun...
ben beğendim.. benim de hataya düştüğüm yer gibi tadında bırakmalısınız hocam.. 1dk da kesin bitsin =) bence yeniden düzenleyin daha çok tutar gibi..

neden kıyaslama yapılıyor bir orjinali olmayacak tabii ki ama tartışmak da anlamsız olacak.. gerçekten kıyaslamayı iyi yapamadığımızı düşünüyorum ve ara sıra pencereyi açmayı öneriyorum hava gelmesi açısından ..
Emrecim video yorumu üzerinden cevabımı yazdım..Teşekkürler düşüncen için...
Çok ağır elestri yaptığınızın farkındasınızdır umarım. Ortada özgün bir video var ve bu video amatör hazırlanmıs bir video. Yani profesyonel bir video değil. Ona göre elestri yapalım bence.
Ayrıca bu videoda Barıs mançoya hakaret olabilecek birsey göremedim ben?

Teşekkür ederim..Bakış açınız için...

ya butarz videolarınasıl izliyor insanlar anlamıyorum

İnsanların tercihleri değişebilir sevgili kardeşim...Anlamak zorunda değilsin çok zorlama kendini...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri