Barış Özcan FETÖ Bağlantısı

Açıkçası klasik haber kanallarının bu haberi yapmasından dolayı inanmadım. Kendisini izlememde ama bugün bakarken eşinin darbe sonrası instagramda bir post altına attığı yorumu ve bir sözlükteki konu gözüme çarptı. Konu içeriğinde her zaman pazar günü video atan Barış Özcanın sadece darbenin olduğu gün 15 temmuzda yani cumartesi günü video attığını ve videonunda biraz manidar bir şey olduğunu gördüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama hiç ihtimal vermezken aklımda bir kuşku oluşmadı değil.

vay be şaşırdım valla kadere bak , kimler kimlerle yan yana geliyor :)

Ya şimdi ne desem bilemedim, forum kurallarına istinaden ve ülkemizin kurallarına istinaden susmak gerekiyor ama susmanın arkasında da zaten cevap belli.

Ya şimdi ne desem bilemedim, forum kurallarına istinaden ve ülkemizin kurallarına istinaden susmak gerekiyor ama susmanın arkasında da zaten cevap belli.

derin siyasete girmeden yorum atabilirsin bir sıkıntı olmaz adamı zaten youtuber die paylaştım bir sıkıntı olcanı sanmıyorum :D

Fetö bir kod ad olmuş, gerçek fetöcüler kendilerinden olmayan herkesi "fetöcü" olarak damgalıyor. Gün gelecek fetöcüler hariç herkes fetöcü olacak :D :D

Esinin yorumlarini biliyorum, cumartesi gunu attigi video da ilginc. Zamaninda egitim hizmet diyerek bir kesimi kandiranlar bu sefer diger kesimi kandiriyor gibi.

İyi videolar yapiyor, bilgi birikimi iyi arastirmaci ancak bunlarin konuyla alakasi yok.

Bildiğim kadarı ile Barış Özcan'ın oğlunun ismi Sufi , oğluna Sufi ismini koyan bir babanın fetöcü olacağını düşünmüyorum

Arkadaşlar adam bir yazıyla hakkındaki iddiaları yalanlamış. Bildiğim kadarıyla hakkında açılmış hukuki ya da adli bir işlem de yok. O zaman neden bu "cadı avı"? Eğer bu iddialar asılsızsa "iftira" dinimizde büyük günah değil mi?

Ben kesinlikle bu adamın fetötücü olduğuna inanmam diyorum ama bir yandan da kimler fetöcü çıktı diyorum. Bu konularda çok yanılan insanlar oldu. İşte ne biliyim adam araştıryor öğretiyor deniliyor da, ne bilim adamları ne profesörler ne doktorlar ne askerler ve öğretmenler fetöcü çıktı bu ülkede. Belkide ********in birisi tarafından yapılan büyük bir iftira bu. İftira kurbanlarıda oldu bu ülkede çok. Hiç bir bağlantısı yokken sadece asker yada öğretmen diye yada sadece ibadet ediyor diye, durduk yere fetöcü diye 1 sene 2 sene işinden men edilen ve durduk yere mimlenen insanlarda oldu bu ülkede. O insanlar işine tekrar başladı. Belki tazminatta aldılar ama tertemiz olmalarına rağmen mimlenmeleri yüzünden çok zorluk çekiyorlar şuan.

Son düzenleme:
Zanamanında fetöcü olmuş olabilir, gayet doğal bir durum, Türkiyenin yüzde 75'i fetö yapılanmasını destekliyordu, Kurban bayramlarında tüm camilerde fetö cemaati için kurban derisi toplanırdı, zamanında devlet kademesinde kimler kimlerle yan yanaydı, eğer geçmişi için suçlanacaksa, geçmişte kim onlarla birlikte ise herkesin yargılanması lazım, yok kimi kesim yargılanmasın ama Barış Özcan yargılanacaksa bu adil olur mu sizce, Kendisini gayet severek takip ediyorum, umarım hakkında bir işlem başlatılmaz, zira Turkiyenin böyle kişilere ihityacı var, Yaptığı sinevizyon benzeri videoları, öğretmenler okullarda çocuklara izletiyor

Son düzenleme:
Senin benim gibi oda buraya üye yani :) Zamanında abone atmıştım onun ve eşinin hesaplarına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri