başakşehir maçında weboya ırkçı yaklaşım

çoğu kişi ıkçılığı kendi menfaati icin kullanıyor malesef.Kendi yaptığı ırkçılığın farkında olmadan ırkçılığı kınayan büyük bir kesim var malesef.

Ceza puanı da uygulamıştım hocam

Yetmemis galiba baksana adam en son ne yazmis

Duygu sömürüsü yapıpta tribünlere oynamayın.Olanı söyledim suriyelilere piscahil dedim ki bu iftira değildir.Beni pişkin diyecek insan etrafına bakacak bir tane seveni, sözünü sayanı var mı diye.Hadi iyi günler.

Neyse forumdaki saygi ve sevgi iyice kaybolmus gitmis yazik ne diyelim.

Ya şu kestane pardon efsane 66 yı adamdan sayıp ne cevap veriyorsunuz.Kendini dahima Arapları över fakat Arabistan'da değil Avrupa'nın başkentinde yaşar bu kadarda delikanlıdır

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:46 ----------

Duygu sömürüsü yapıpta tribünlere oynamayın.Olanı söyledim suriyelilere piscahil dedim ki bu iftira değildir.Beni pişkin diyecek insan etrafına bakacak bir tane seveni, sözünü sayanı var mı diye.Hadi iyi günler.

Hocam şunu adamdan sayıp da cevap verme lütfen

İrkcilara inat PSG den bugun 5 gol bekliyorum. Her sutunuz gol her golunuz irkcilara tokat olsun

Yaw kardesim bu konunun nerde oturdugunla ne alakasi var be? Benim yasadigim yer yabanci kayniyo, suriyeli, fasli, türk, italyan, yunan, rumen, bulgar, sirp, ne varsa hepsi var.

Saçmalayip duruyosun anca haksiz oldugun yerde hakliymissin gibi konusma, irkciligin hakli tarafi olamaz. Kimsenin kimseye ustunlugu yoktur demis Peygamberimiz. Sana kim vermis insanlari kucuk dusurme hakkini? Türksün diye günde bes defa yikanip sabah aksam gul kokulu mu geziyosun?
Her insanin kusuru var, kimisi istemeden kimisi isteyerek o kusurlari isliyor.

Moda sikayet eden iyi yapmis afferim ona :)

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

Ben senin sende benim yorumlarimi pek sevmezsin. Ama bu konuda taktir ettim seni acikcasi beklemiyordum :). Duyarli oldugun icin tesekkurler.

Açıkçası kimsenin sevmesi için değil bu hocam. Ben çoğu kişiyi sevmem ama herkese saygılıyım. Saygısız kişiler dışındaki herkese. REngi cinsi cinsiyeti ırkı yaşı zekası farketmez. Ama Irkçı ayrımcı pisliklerden nefret ederim. Sevmeyebilirsin bunu da anlarım. Ama böyle insan içidne dile getirmezsin saygı duyarsın.

Açıkçası kimsenin sevmesi için değil bu hocam. Ben çoğu kişiyi sevmem ama herkese saygılıyım. Saygısız kişiler dışındaki herkese. REngi cinsi cinsiyeti ırkı yaşı zekası farketmez. Ama Irkçı ayrımcı pisliklerden nefret ederim. Sevmeyebilirsin bunu da anlarım. Ama böyle insan içidne dile getirmezsin saygı duyarsın.

Aynen bende oyle kim olursa olsun. Yahudide olsun dinsizde olsun benim insanligima dinime saygili olsun ben on kat daha fazla saygi gösteririm.

Reis1477 ne diyosun kafada var galiba Peygamber efendimizin sözünü paylastik diye araplarimi övmüs oluyorum. Ne kadar komiksiniz.

Son düzenleme:
Irkçılık olayı kötü ona lafım yokta.
Hakem bence ırkçılık yapmadı.
Başakşehir iyi köpürttü olayı.
Neyse dün yiyecekleri golleri bugün yerler olur biter.
Atalarımız ne demiş geç olsun güç olmasın.
:D
Hakemin ırkçılık düşüncesiyle o lafı dediğine inanmıyorum ama çok yanlış bir yerde söyledi muhtemelen cezası da ağzına bir daha düdük alamaması olacaktır. Tazminat davası da yiyebilir o klasmanda yapılmayacak çok büyük bir hataya imza attı. Başakşehir' in bunu şova çevirdiğine de inanmıyorum. Neymar ve Mbappe de biz çıkmayız dediler. Diğer maçlarda takır takır çıkıp topunu oynamış takım yine oynardı maçını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri