Başarı Öyküsü Nasıl Olur | Böyle mi ?

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ne diyelim hayırlı olsun,benim merak ettiğim 9bin izlenime 900 tık almak ilginç

1992. Mesajımı yani doğum yılımı kendi konuma yazmak istedim.

1992 vay be.. Hayırlı olsun benim adıma. :D

duygulandım :D nereden nereye :) Allah hayırlısı ise daha fazlasını nasip etsin :)

1992 doğumlusun askerden geldin ve yıprandın abi ne çabuk yıprandın sen öyle :)

Arkadaş şimdi bu parayı 1 gün içerisinde kazanıyormuş. Bana da bir arkadaşım söyledi. Birde arkadaşıma söylemediği kısımları varmış. Yani varın gerisini siz düşünün.
vfr2s.png

Aynen şimdiki durum ne acaba [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

duygulandım :D nereden nereye :) Allah hayırlısı ise daha fazlasını nasip etsin :)

Doğru diyorsun nereden nereye amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Arkadaş şimdi bu parayı 1 gün içerisinde kazanıyormuş. Bana da bir arkadaşım söyledi. Birde arkadaşıma söylemediği kısımları varmış. Yani varın gerisini siz düşünün.
vfr2s.png

Arkadaşlar böyledir genelde. O yüzden arkadaşını iyi seçmelisin ne kadar doğru bir bilgi olmasa da senin hakkında da bana veya bir başkasına bir şey söylüyordur. ;)

Benim kimsenin kazancında ekmeğin de gözüm yok. Oturdum çalıştım Allah'a şükürler olsun kendime yetecek kadarını kazanıyorum. Dedikodu yaparak kazanılmaz ama bunu da belirteyim yani feyz almak istiyorsan en azından ben öyle yapmadım. ;)

1992 doğumlusun askerden geldin ve yıprandın abi ne çabuk yıprandın sen öyle :)

Bu işler yaşa değil başa bakıyor. Belki de senin 26 sene de görüp geçirebildiğin hayatı ben 15 yılda görüş geçirmişimdir o yüzden fazla bilmişlik iyi değil. Eğer ki akıl yaşa göre sıralansaydı bu yorumu ben değil sen de yapıyor olabilirdin. ;)

Aynen şimdiki durum ne acaba [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

Kardeşim tabi ki de günlük bu rakamlarda değilim hele ki son güncellemeler vs. Ama çok şükür olsun kendime yetecek kadarını kazanıyorum diyebilirim.

@Kaanbulut ve @qDuW şimdi ortada büyük bir yanlış anlaşılma var. Bu benim herkese yaptığım bir şaka. Adam diyor mesela yeni başladım 1 ayda 300 tl falan kazanmış. Aylar sonra konusu güncelleniyor diyorum ki arkadaş şimdilerde bu parayı günde kazanıyormuş :) Yani kimi görsem yazarım ben böyle. Ben 1200 mesaj yazmışım toplamda Kaanbulut ile ilgili ilk kez bir şey yazdığımı hatırlıyorum yani tanımadığım birisi hakkında neden arkadaşlarla sohbet edip gelip buralarda yazayım :) İnanın ciddi düşünüleceğini hiç tahmin etmemiştim.

Vay be, guzel oyku olmus konuyu yeni gordum. Gecen yaz ozgun video da yapiyordun, arada reklamlarina tikliyorduk, o kanalin ne alemde? :)

0.1 tl günlük kazançtan hatalardan ders alarak ve gittikçe daha da profesyonelleşerek günlük 1 liraya dahi çıkarsanız bence bu da başarıdır. Kimse kimseye bu devirde 1 lira vermezken, siz emeğinizin karşılığı olarak bu rakamı alıyorsanız (tamamen sembolik rakamlar) işinizde başarılısınızdır demektir. Kime göre neye göre tartışılır. Kimi zeytin peynir yer, kimi baklava börek :)

@Kaanbulut ve @qDuW şimdi ortada büyük bir yanlış anlaşılma var. Bu benim herkese yaptığım bir şaka. Adam diyor mesela yeni başladım 1 ayda 300 tl falan kazanmış. Aylar sonra konusu güncelleniyor diyorum ki arkadaş şimdilerde bu parayı günde kazanıyormuş :) Yani kimi görsem yazarım ben böyle. Ben 1200 mesaj yazmışım toplamda Kaanbulut ile ilgili ilk kez bir şey yazdığımı hatırlıyorum yani tanımadığım birisi hakkında neden arkadaşlarla sohbet edip gelip buralarda yazayım :) İnanın ciddi düşünüleceğini hiç tahmin etmemiştim.

Anlamıştımda konuyu görmüşken şimdiki durumu merak ettiğim için sordum :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri