Başarısızlıklar ve Nedenler

C
  • Kullanıcı CrazyLaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
C

CrazyLaz

Guest
konum dalgaya vurulduğu için silmek zorunda kaldım teşekkürler.

Son düzenleme:
yazdığın yazı tipi çok itici geldi hocam içeriği okumadım henüz :)

Başarısızlar Mazeret Arayanlar. Başaranlar Yöntem Arayanlardır :)

okudum başından sonuna başarısızlık anlatmıssın sırf bu sefer başardım cümlesini okumak için okudum ...
inş başarırsın...

---------- Spam Engelliyici 23:56 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

Başarısızlar Mazeret Arayanlar. Başaranlar Yöntem Arayanlardır :)

bu güzeldi... :)

zaman akıp geçiyor, ne yapacaksanız bi an evvel yapın.

Zamanı gelicek tam tersi olucak senin veya bu durumda olanlar için sabır sabır sabır.

Allah kolaylık versin.

yaşın daha 19 ama nerden baksan 5 yerde basarısız olmussun
ilginç...
bence basarısızlığının temel nedeni bir işte 2-3 ayda başarıyı yakalama isteğindir.
bir işte basarıyı yakalamak için en az 1 yıl ugrasmalısın
mesela ben yt işinde 6 ay tek kurus almadan çalıstım, cabaladım.
bu 6 aylık parasızlık döneminden sonra para kazanmaya basladım. para kazanmaya basladım dediysem yani 500 lira civarı bi para .. bu sekilde bi 6 ay daha gecti
1 yılın sonunda hatrı sayılır meblalara ulaşım
1.5 yılın sonunda ise birçok kişinin 1 yılda kazandığı parayı 2 haftada kazandım

yani demem o ki: bir işe en az bir yılını vemesilin
sen bir işe 2-3 ayını vemişsin. basarısız olman gayet normal

yaşın daha 19 ama nerden baksan 5 yerde basarısız olmussun
ilginç...
bence basarısızlığının temel nedeni bir işte 2-3 ayda başarıyı yakalama isteğindir.
bir işte basarıyı yakalamak için en az 1 yıl ugrasmalısın
mesela ben yt işinde 6 ay tek kurus almadan çalıstım, cabaladım.
bu 6 aylık parasızlık döneminden sonra para kazanmaya basladım. para kazanmaya basladım dediysem yani 500 lira civarı bi para .. bu sekilde bi 6 ay daha gecti
1 yılın sonunda hatrı sayılır meblalara ulaşım
1.5 yılın sonunda ise birçok kişinin 1 yılda kazandığı parayı 2 haftada kazandım

yani demem o ki: bir işe en az bir yılını vemesilin
sen bir işe 2-3 ayını vemişsin. basarısız olman gayet normal

Haklı olduğunuz yerler tabiki var fakat 2-3 ay dan daha fazla çabaladığımı söyleyebilirim ve konuyuda sırf sohbet olsun diye yazmadım içimden gelenleri yazdım.

Akışına bırak dostum bir oyun gibi fazla ciddiye almaya gerek yok.

"Zindan Adası" filminden çok sevdiğim bir replik tam olarak durum bu;

BVB4opwCEAEyKe_.jpg:large

Eğer biri sana "ah keşke senin yaşında olacaktım ki" diyorsa şunu iyi bil ki çok şanslısın.
Şimdi ben sana diyorum.
Ah keşke şimdi senin yaşında olacaktım!!!

O yaşlarda başına gelen her bir başarısızlık hayatı bir eğitimidir aslında.
Dua etki başarısız olma gibi bir lüksün var.
Ve ileride böyle bir lüksün belkide olmayacak.

Eğer okumak içinde bir ukte olarak kaldıysa mazeret arama ve git açıktan okumaya devam et.

Oda birşeymi elimi mn ye attım dasboardı sildi ödemedi. elimi freedoma attım kapanmayan kanalı ödemiz dedi. elimi quize attım şimdi oda kapananı ödemem diyor. :D işin espirisi bi yana bende çok fazla başarısız oldum ama hep daha çok hırslandım. 1i yapamayınca 2 ondan yüksek bende 2yi yaparım diyorum felsefem bu. en basidi youtube dün 15 kanalımı kapattı bugün 100 tane aldım hepsini basıcam :D mevzu pes etmemek aslında pes edersen işte o zaman kaybedersin. bir yarıştayız ve bitiş noktasına doğru koşuyoruz. mevzu bitiş noktasına hızlı değil sağlıklı gitmek. benimde senin gibi arkadaşlarım kötü oldu ama herşey senin elinde hala samimiyetim vardır onlarla ama mesafilidir :) bu devirde harbiden kimseye güvenmicen bu böyle geldi böyle gidecek. yani bir örnek verecek olursak öz dayım 10bin taktı gitti bana burdan ona selam olsun :D

Bundan sonra yapacakların bence şöyle olmalı ;

HTML > PHP > CSS > SQL > JAVA = Başarı !

Yaşım 27 geriye dönüp bakıyorum'da hala bir şey bilmiyorum.Başkalarına muhtacım.Üretmek yerine almayaı tercih ettim.Sonuç en az 6,7 bin lira harcadım.Şimdi yeni yeni HTML başlangıcı yapıyorum.Eğer bu işi öğrenebilirsem o zaman üretip kazanacağım.Yoksa böyle ondan al şundan al yöntemi ile 3 verip 1 alırız.Sonrada internet'den para kazandım diye seviniriz.Yurtdışına şöyle bir bakın "envato" bilirmisiniz.Freelance çalışanlar ne vurgunlar yapıyor.

Bu dönemde en değerli şey BİLGİ.Herkesin yaptığını yapmak değil yeni şey üretmek önemli.

Yaşın henüz genç çok geç olmadan işin bir ucundan tut.Saydığım sıralamadan başla derim.Dirayetim yok diyorsan hiç uğraşma.Düzgün bir işte çalış ve para biriktir derim.Buralara alın terinle kazandığın paraları verme.

Yaşın daha 19 ben 29 ben napayım? ben anlatsam sulu gözlüsün herhalde bana daha çok ağlarsın.. Valal benim yaşadıklarımı yaşayanlar genelde intahar ediyorlar. Ama ALLAH'a şükür karakterim sağlam :) Sevdiğin işi yap. yapmak istediğin işi araştır öğren. Daldan dala konma. kafanda birşeyleri netleştir üzerine git. Bende süper projeler fikirler üreten bir insanım. ama yarım proje uzmanıyım ondan bi cacık olmuyor işte :)

Yasanan herşey bir tecrubedir önemli olan ayni hataya bir daha dusmemek

bence bu yaşında bu kadar şey yapmış yada en azında yapmaya çalışmış olmak bence büyük başarıdır yılmadan devam edersen çok iyi işler başarabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri